Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите

Повечето от тях са млади хора
10 мар 2024 20:45, Нели Христова
266
Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите
Снимка: БГНЕС

Стотици граждани излязоха на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата. Организирани в социалните мрежи, гражданите не бяха допуснати пред сградата на МВР тази вечер.

Протестът е под надслов "Вън мигрантите от София", и е организиран предимно от младежки организации, а и повечето присъстващи са видимо младежи.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани, пише БГНЕС.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на МВР, полицейското присъствие е изключително засилено. Стотици полицаи охраняват протестиращите и не допускат безредици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
2
 
5
 
! Отговори
А черния салам преди 2 месеца
До Протестиращ -където го пое как беше
150
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
не бъдете толкова критични , правят вкусни дюнери и също са добри бръснари
149
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нашия народ се слави с това, че никога не се е борил достатъчно силно и единно за правата си. Ние сме всеки за себе си цар и всеки с различно право от съседа! Затова сме на този хал. На всички е ясна робската психика и страха на българите.Заедно с манията да сме по-богати от другия се получава една лесна за манипулация маса. Няма да се учудя ако ни задължат да храним по един такъв в семействата си! Има наченки за заселване на изоставени села с мигранти мюсюлмани. Ще ни затрият нашите...
148
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Почти всяка вечер съм по Витошка и Мария луиза и досега араби да създават проблеми не съм видял, 100% съм сигурен, че провокаторите са български граждани.
147
6
 
36
 
! Отговори
Друг преди 2 месеца
Всички мигранти вън от Европа иначе ще съжалявате! Те са напаст. Насилието при тях е начин на живот не допускайте да го принесат в европа!
146
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези ги внася КриСталинка. Да подобряват генофонда на Хан чо вците.
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който хареса сандвича, палец на горе!
144
5
 
17
 
! Отговори
Княз Влад-Константин преди 2 месеца
Какво правят мигранти *** тука питам аз? А славяните украинци и руснаци берат душа? Ние като българо-славянска православна държава трябва да приемаме славянските си братя и държавата да ги подпомага докато се установят и не започнат работа тук, те имат повече нужда.
143
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Спокойно бе, ще ги оправим емигранти и всякакви, ако нападнат българи, еле пък наши жени ще играе ножката. Българинът си е ходил по турско все с ножа на пояса.
142
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така им се пада на Шопите! Много ще се радвам още хиляди Арабски мигранти да заживеят в Софето! Само ще им гледам сеира по телевизира.
141
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Давали са им по пакетче евтина дрога и по две кенчета бирена пик на.
140
17
 
5
 
! Отговори
Еврогейец преди 2 месеца
В името на евроатлантическите ценности, България трябва да приема тия имигранти . Така ние ще покажем че сме истински евроатлантици.
139
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лузъри наркоманчета и скинрчета от агитката на Подуенци. Търсят с кого да се сбият, а после се оплакват, че били бити.
138
15
 
6
 
! Отговори
Касиера преди 2 месеца
Какви хиляди? Парите стигнаха за 150 сандвича! Намалени!
137
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи ние може да сме съюзници на сащ и да им бомбардираме държавите, но когато тук дойдат няколко мигранта надигаме вой до небесата??
136
2
 
32
 
! Отговори
Хюго Бос до 136 преди 2 месеца
Точно, гости в държавата си станахме, да стъпваме на пръсти, че да не ни убият арабските престъпници.
135
1
 
1
 
! Отговори
до 134 преди 2 месеца
Гледай си конференцията, нали ще те въртят. Не се занимавай с неща, които не разбираш.
134
5
 
34
 
! Отговори
мак преди 2 месеца
Трябва да са в центрове от затворен тип, те не са туристи, а повечето са нелегални. На тях им стига храна и покрив над главите. А иначе излиза, че те имат повече права от местните. Имат право да са свободни и да щъкат по градовете, а местните имат "право " да се страхуват.
133
3
 
33
 
! Отговори
Хюго Бос преди 2 месеца
Гледам чугунените глави на ППДБВГЗ са се активизирали срещу протеста, ама като им опрат арабите до ***, друга песен ще запеят. Който иска ислям и араби, да се измита в Азия. 5 в, са вършили геноцид над нас, терор, че искат пак да се върнат тук да ни тормозят. Не ни стигат цганите, ами и тези ще ни тероризират.
132
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Утре няма да отида! Сандвича ми беше с изтекал срок!