Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите

Повечето от тях са млади хора
10 мар 2024 20:45, Нели Христова
266
Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите
Снимка: БГНЕС

Стотици граждани излязоха на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата. Организирани в социалните мрежи, гражданите не бяха допуснати пред сградата на МВР тази вечер.

Протестът е под надслов "Вън мигрантите от София", и е организиран предимно от младежки организации, а и повечето присъстващи са видимо младежи.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани, пише БГНЕС.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на МВР, полицейското присъствие е изключително засилено. Стотици полицаи охраняват протестиращите и не допускат безредици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ss бръъъъ когато дойде да зимат у свойй ръце опъртюнититу им е отнето от властите... Иначе шеше да е лесно пушката мушката тряс брям мрас и айдееее проблема засгрелян и решен :)
210
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки един от тях е бранник!
209
53
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Половината не знаят защо са там важното е да се дига шум след косче и бира патриотически ценности на комунистическите останки
208
33
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Недоволството беше добре използвано и канализирано от БГ политици с цел отклоняване на вниманието от истинските проблеми, като тресящите се от корупционни скандали съд, прокуратура и служби. Леко се пропусна факта, че става въпрос не за емигранти, а за чуждестранни студенти.
207
5
 
32
 
! Отговори
Ss преди 2 месеца
Ходят протестират, занимават се с глупости а когато е време да вземат нещата в своите ръце т.е. да гласуват никакви ги няма !
206
32
 
16
 
! Отговори
До 216 преди 2 месеца
При Правешкия свинар никой не е тръгвал за насам. Ирак и Либия, откъдето са тези хора са били по-уредени държави и нашите сестри там са заработвали. Границата ти е била укрепена за да не бягат хората оттук навън, а не за да не влиза никой. Такова блато е било, че дори източногерманци са опитвали да бягат оттук за Турция и Гърция. Само вие още говорите за онова време с умиление. Явно да нямаш дори тоалетна хартия и да се бършеш с листа и вестници за вас е било ок? Или още сте на това положение??
205
2
 
16
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 месеца
Спокойно бря! В началото ша ви е кофти,после жа свикнете ! В началото на прехода към беше?
204
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Херман ГьорингСамо така !
203
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
При бай Тодор нямаше нелегални мигранти в България, които да бият, убиват и изнасилват българските граждани. Ще плачете за бай Тодор. По негово време пиле не можеше да прехвръкне границата, а австрийците и западняците не смееха да се гаврят с България и да ни пращат самолети с престъпници. Това, ако беше станало при бай Тошо, щеше да дойдат 5 джипки с агенти на ДС и да вкарат всичките афганистанци и араби в джипките, бой, стриган и ги карат с 200 в Белене на каменната кариера и храна на прасетат
202
5
 
46
 
! Отговори
Хюго Бос до 193 преди 2 месеца
Смешнико, казаха по телевизията от МВР, че задържаният непълнолетен, ограбил пакистанците е НЕЛЕГАЛЕН ИМИГРАНТ, АРАБИН, не е българин. Лидер бил на банда от араби, правили обири и още се издирват. Дано те срещнат и тебе да ти дадат някой урок.
201
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи не вън от България а вън от София .За пореден път софиянци плюят на всичко извън София .
200
6
 
44
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 месеца
Ще ме зарадват мигрантите като запукат жените и дьщерите на гласувалите за сглобката
199
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До оня ден кьорав полицай нямаше из центъра, а сега намериха стотици?! Къде бяхте бе, корумпета?
198
11
 
8
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Може да е за добро мигрантите си търсят правата не блеят като бьлгарина докато го мачкат разни сглобкаджии и убиждат
197
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След "сухопътния Шенген" ще се видим в чудо. Засега не е толкова зле. Шенген означава предаване на контрола върху държавните граници на евро общността. Вече не може да решаваме самостоятелно кой и при какви условия ще влиза и излиза от тук. Успокойте се. Урсула мисли за вас.
196
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Калин Стоянов трябва да си ходи, а Буци освен него, искал да прави и Гаргамел начело на другото главно министерство! Позор! Оставка и затвор!
195
2
 
42
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 месеца
Що за тъпотия вьн мигрантите от софия щом са ги поканили от сглобката могат да ходят кьдето си искат -като ги испьдят от софия ще идат в варна пловдив и какво пак сьщото - не трябва йзобщо да се допускат в бьлгария
194
1
 
43
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Питай денков и габриел от сглобката колко араби ше дойдат освен украинските туристи
193
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колко ще са общо самолетите, какъв документ е подписан и кой го е подписал. Или това, че реално от нашите данъци ще ги храним тия и тоя дето го е разписвал е избран от хората да им служи нищо не значи. Значи ще мълчим от хората какво са ни карали да подписваме. Ок!
192
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В дъното на всичко стоят от ПП ДБ и по-конкретно Кирил Петков!