Битата жена пред Bulgaria ON AIR: За наши неща се карахме, искам да пуснат мъжа ми

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си
Обновена: 13 мар 2024 10:16 | 13 мар 2024 09:15, Анисия Иванова
183

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

Още по темата
"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
6
 
! Отговори
Бягай, жено! преди 1 месец
Типичен стокхолмски синдром. Ако не мисли за себе си поне за децата си да помисли тази. Другият път може и да я убие пред очите на детето си този ***.
173
0
 
3
 
! Отговори
pepe преди 1 месец
Бий ме, обичам те!
172
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
получили са сметката за тока сигурно или са се скаррали там за техни работи домашно насилие къде ли няма то това е изключително често хората са изнервени убиват се от работа угрижени как ще я карат сдърпали са се нещо и изтощението и преумората си казват думата както и гладът и безпаричието може би и кредити да имат изтощениетоо е пълно
171
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
очевидно е че носи на бой определено
170
7
 
1
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
Що не си гледате ващи проблеми ами ревете тук,и кво техен проблем,и защо въобще е арестуван без жалба от другата страна.
169
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Роза Умницата ми тя ....
168
3
 
1
 
! Отговори
Пффф преди 1 месец
До 168. Брей, че "умник". Какви "такива"? Много прости хора дращят тук безумните си мисли.
167
0
 
1
 
! Отговори
Алооо преди 1 месец
До 67. Не е по темата на статията, под която пишеш!
166
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На такива жени им се вика големи бели птици( не са лебеди)
165
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре. Пускайте го. Какво повече ви трябва?
164
1
 
14
 
! Отговори
Парадокс преди 1 месец
Жертвите понякога са толкова объркани от продължителното (в случая 13 години?) "промиване на мозъка" и внушените манипулации от страна на насилтика, че й е трудно да го напусне цез психологичесща помощ и подкрепа. В случая трябва просто да изгони насилника от апартаменга си, който е от майка й и да си отглежда децата спокойно.
163
0
 
19
 
! Отговори
Роза преди 1 месец
Обикновено простите хора са склонни да оправят проблемите с насилие.Така им е най-лесно!Познавам няколко такива-като ги зарязаха жените им,се пропиха и умряха в бедност,обвинявайки държавата и политиците!
162
0
 
22
 
! Отговори
Лично мнение преди 1 месец
Когато жертвата стои в тези токсични отношения, тя показва на насилника, че всичко това е ОК и той може да продължава. Това е мазохизъм!
161
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този човек спокойно може да Ви убие на улицата.Той посяга на жена си(която би трябяало да обича) пред 13 годишно дете. Какво си мислите ,че е . Това е потенциален убиец. При това , не преувелипавам ,а даже е най-малкото което може да направи..Жалкото е, че не са малко като него , а обратното много са, защото нямаме държава. Когато нямаш полиция, прокуратура и съд, това означава че нямаш държава и рвзултатаите се виждат. А за жената явно е нормално да я бият,както за много хора.
160
2
 
11
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Домашното насилие е контрол над другия така, че той да е в подчинена позиция. Насилието поставя в по-низша позиция другия. Често насилникът обвинява жертвата за собственото си поведение, че "си го е заслужила, че го е провокирала", такай вменява вшна, за да я манипулира и контролира по-лесно. Какнлто виждаме дори жертвата започва да вярва в тази манипулозия и да се самообвинява за агресията на другия. Жертвата става съучастник в този токсичен кръговрат, защото го толерира и продължава да стои
159
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До "До Алооо" Добре, хайде да не се карате за такива работи. Хубаво е да се пишат тук теориите от психологията, защото има хора, които не четат и така поднесени в кратък вариант може да са им от полза да разширят разбиранията си. Аз го намирам за полезно и за възможност всеки да интерпретира теориите според своите виждания и така да ги обогати. Така че защо не поспорите за възгледите си за теориите, вместо да се карате кой колко съмишленици има?
158
2
 
1
 
! Отговори
Алооо преди 1 месец
Доэ158. За политиците хората гласуват на избори и им дават вот на доверие. Ти си един обикновен читател на ингернет страница, а не политик. Аз ли да ти ги обяснявам тези неща, родителите ти не ти ли ги обясняват.
157
2
 
12
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Когато нарцисистът-психопат усети, че не може повече да манипулира и контролира жертвата си, изпада в паника, той храни егото си с насилие, започва да обижда, заплашва, унижава, удря. После се опитва да си върне контрола с обещания за промяна.
156
2
 
2
 
! Отговори
До Алооо преди 1 месец
Ами какво ще стане ако и политиците говорят само от свое име? Ние като общество имаме и общи интереси и норми.Или пак твоята теория да се чуе, котка по гръб не пада ама дай му да се разправя, па даже и глупости да ти говори.
155
1
 
3
 
! Отговори
Алооо преди 1 месец
До 153. Говори от свое име! Всеки говори от свое име! Всеки може да напише своето мнение. Всеки изразява "своите" мисли. Ти не можеш да говориш от името на някакви измислени "други"!

Спонсорирани публикации