Битата жена пред Bulgaria ON AIR: За наши неща се карахме, искам да пуснат мъжа ми

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си
Обновена: 13 мар 2024 10:16 | 13 мар 2024 09:15, Анисия Иванова
183

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

Още по темата
"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
13
 
! Отговори
За съжаление преди 2 месеца
Много от жертвите на насилие често няма да кажат, че са жертви на насилие. Ще кажат че са паднали, порязали са се и всякакви други лъжи ще измислят, но няма да признаят че са жертви на насилие.
153
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Факт е, че манипулацията е вид лъжа. Затова трябва към манипулациите да се прилага правосъдие както към всички останали лъжи и на манипулатора да се налага наказание за нанесените морални и материални щети!
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Раш Смяташ, че тук освен теб, коментари пише само още един човек ли?
151
2
 
6
 
! Отговори
Раш преди 2 месеца
До 150. Имаш нужда от терапия, щом мислиш за себе си в множествено число - " ние"! Колко души живеят в Теб? Можеш да говориш саво от свое име!!! Или имаш раздвоение на личността?!
150
0
 
12
 
! Отговори
Така е! Прав си! преди 2 месеца
Насилникът внушава на жертвата, че всички нейни подозрения са израз на болезнена мнителност, че това са "нормални" неща, че "сама си е виновна" за насилието! Ето това е манипулацията, казва че насилието и скандалите са "нормално" нещо, да омаловажи инцидентите и да изкриви реалността, дори да накара жертвата да се съмнява в разума и паметта си, по този начин насилникът прикрива насилието.
149
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние вече разбрахме че разбираш от газлайтинг, ама нямаме лекция по психология ,изпитите утре.
148
1
 
11
 
! Отговори
Това е "Газлайт преди 2 месеца
Доэ143. Насилникът манипулира ситуациите многократно, за да подмами жертвата да не се доверява на собствената си памет и възприятия. Той й внушава, че "сама си е виновна". Това е коварна форма на злоупотреба, която кара жертвите да поставят под въпрос собствените си инстинкти, на които са разчитали през целия си живот, което ги прави несигурни в нищо. Това е "Газлайтинг"! Той прави жертвите да вярват на всичко, което насилниците им казват, независимо от собствения им опит и от ситуацията.
147
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената си е много наред.Опитва се да го измъкне в името на децата, защото без него и хляб сама не може да им сложи на масата.Какво й е на нея само тя си знае, но нищо не го оправдава да я бие като *** и то пред детето.Изверг.
146
0
 
10
 
! Отговори
Мисля, че ... преди 2 месеца
Добър човек е този, който прави живота на другия по-хубав! Щастливият човек е добър! Тези двамата не са щастливи заедно и продължават да си причиняват болка, без да осъзнават, че живота им поотделно може да е по-добър.
145
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименВиж, ако си много възмутен от моето мнение мкжеш да организираш един платен протест в защита на жените тип Дебора?
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
143 "че ако проследиш видеото ще чуеш, че жената иска мъжа й да се върне при нея" Значи смяташ, че когато някой е манипулиран и излъган и действа объркано в условия на заблуда, трябва да го оставим така и само да гледаме отстрани, защото си е негова грешка да се остави да го въведат в заблуждение? В такъв случай според теб би трябвало и всички други измамници, и ало-измамниците да са невинни, защото жертвите им доброволно участват в играта?
143
6
 
0
 
! Отговори
балканджи Мишо преди 2 месеца
Е за такова малко нещо ако жена ми викаше полицията всеки път трябва всяка вечер да са у нас :)))
142
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 141 "Жената си го каза в прав текст - аз го провокирах да го направи." Всички манипулирани от насилника си жертви така казват. До момента, в който вече нямат възможност нищо да кажат...
141
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименНали ти казах, аз нямам проблеми да с меся в чужди работи още повече, че ако проследиш видеото ще чуеш, че жената иска мъжа й да се върне при нея и заявява, че тя го е провокирала.Ти кое не разбра?
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лекциите на психолога са нелепи за случая.Ние говориме за обикновения човек и нормите на поведение.Не всеки е длъжен да разбира от модерна психология.А какво да кажем за нашите баби по време на турското робство, разводи не е имало и са търпяли всичко.на там ли се връщаме?
139
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената си го каза в прав текст - аз го провокирах да го направи. Какъв е спорът тук въобще, казва си го, че тя сама си е виновна?
138
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 137 "А ти проблем ли имаш с това да си на всяка манджа мерудия" Очевидно ти имаш проблем кой на коя манджа е мерудия. Сподели с нас на какво се основава твоят проблем?
137
8
 
2
 
! Отговори
НПО преди 2 месеца
Това е типичният НПО скандал за извиване ръцете на нормалните бели мъже и внушаването у тях на страх и вина, че са насилници. Някой си бил бутнал някаква си в стената два пъти и това трябва да е световна новина.
136
0
 
16
 
! Отговори
Пълна скръб преди 2 месеца
Тъжна случка на тъжна жена в тъжен град на тъжна държава....
135
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименА ти проблем ли имаш с това да си на всяка манджа мерудия и да се навираш в проблемите на хората?Кой си ти, всъщност да им държиш сметка?