Битата жена пред Bulgaria ON AIR: За наши неща се карахме, искам да пуснат мъжа ми

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си
Обновена: 13 мар 2024 10:16 | 13 мар 2024 09:15, Анисия Иванова
183

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

Още по темата
"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
4
 
! Отговори
Оффф преди 2 месеца
Поне им вземете горкото кученце на тия *** ло у м н и ц и!
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Положението е -бий ме , обичам те.
112
0
 
10
 
! Отговори
Г557дт преди 2 месеца
Този психар дето бие жена си, майка му същата манипулаторка, някаква въ.шла беззъба, лъже че той никога не я е бил, а има подадена жалба още 2019 г. Намерили имотната жена, дето го е прибрала в жилище, предостовено от майка й, малтретира и манипулира жена си, че такива неща се случвали във всяко симейство, че да я ступва през ден е нещо "нормално" и че уж щял да се промени. Типична сцена на насилник и жертва! Тя още много бой ще изяде, докато осъзнае, че това не са нормални отношения, а Токсични
111
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С каквито мъже се пляката, такива ще ги пляскат...
110
1
 
18
 
! Отговори
Съд! преди 2 месеца
Мъжът в затвора! Жената на психолог! Детето да се даде на бабата от майчина страна за отглеждане! Тези двамата не са в състояние да са нормални родители заради това на какви сцени и стрес подлагат детето си! И тази битата разправя, че "това било нормално и се случвало във всяко семейство". НЕ, това нито е нормално, нито се случва във всяко семейство! Това се случва в семейство с насилие, с хора емоционално неуравновесени, това е НЕДОПУСТИМО! Този е психопат и ще продължава да я бие докаго е жив!
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баа, тоя как я налага! Ето затова, мили деца, трябва да познавате видовете гъби. В такива случай знанието може да ви бъде полезно или както се казва, знанието е сила! Наистина, не знам защо го търпи. Ако беше куче, до сега да са го евтаназирали.
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Оня - За разлика от такива като теб, има хора, които се замисляме за това-онова. Като ти гледам 2-та коментара, името "оня" много добре ти пасва. "Оня", който няма на какво да ни научи. Хайде жив и здрав и да прочетеш някоя друга книга на тема психология. Съмнявам се да си прочел каквато и да е книга през живота си, но по-добре късно отколкото никога. Успех!
107
0
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Жалко за детето.Тази е безнадежден случай.Приела е,че е нормално да изпълнява ролята на боксова круша.
106
1
 
4
 
! Отговори
Хитрия програмист преди 2 месеца
Форумният програмист отново се вихри тук хахаха.
105
0
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
Апартаментът, в който живее този насилник, е предоставен от майката на жена му! Той трабва да е по-нисък от тревата тоя, защото вече са го гонили от него! Той като си изнесе багажа започва да се моли на битата жена да го прибере, че щял да се промени, че я обичал?! Това е типичният психопат-насилик! Този НИКОГА няма да се ппомени! Той си играе неговата *** манипулаторсща игра и прави жената Зависима от него, тя свиква с париодичния адреналин от сщандалите и вече е психически зависима!
104
1
 
5
 
! Отговори
мак преди 2 месеца
Явно смята, че щом мъжо млати, значи обича. Тя сигурно има свои съображения, може да е зависима финансово, не иска да остане без мъж, а детето без баща, де да знам. Дано да няма следващ път, че може да завърши по-лошо.
103
1
 
4
 
! Отговори
До 97 преди 2 месеца
Ядоса ли се? Защото някой налучка истината за теб? Ха ха ха ха хаааа. Щом си програмист, опитай се да преброиш по колко човека влизат тук дневно. После виж дали има някой, който да описва житието-битието си почти всеки ден тук, в коментарите и да пише все едно и също, както правиш ти. Единствен си. Защо ли? Впрочем имаше и някакъв Минко, вечен ерген, който от време на време пише едни и същи неща за себе си, но той се появява епизодично. Сега те оставям на мира, имам ангажименти. Пиши си на воля.
102
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е само при бедните, при богатите е същото. И при тях мъжа третира жена си, като безгласна притурка към себе си. Това е въпрос на възпитание, характер и личен пример в семейството. Жените харесват такива мъже. А някои жени наистина не оставят на мира мъжа си и правят всичко възможно да го идкарат извън нерви и сами провокират такива реакции.
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бий ***, значи *** обича.
100
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквото и да лаете по темата програмисти и работническа класа пределно ясно е едно и програмистът ви го е намекнал- битови скандали стават в т.нар. патриархални семейства, в които мъжът се има за цар. Подобни семейства в 99% от случаите са на бедни обществени прослойки. Нискоквалифицирани и необразовани. Тонът на програмиста е крайно заядлив и неприемлив, но е абсолютно прав. 99% от битовите скандали са в бедни семейства на типичния Бай Ганьосс и Ганьовицата.
99
3
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
тези от етноса ли са защо не занимавате с тях това са културните особеностивижте блока които обитават на какво прилича
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената искаше да обясни, че в изблик на гняв е тръгнала да си удря главата в стената, а мъжът ѝ в опит да я предпази, без да иска я е хванал за косата. На клипа ясно се вижда как няколко пъти подред тя се засилва да се удари, а той милия със все сила я дърпа назад.
97
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам какво става тук, вероятно "става въпрос за битов скандал", ама оставете го това. Вижте долу вдясно ( поне при мен ) през 5 секунди излиза, че "19 са случаите на ковид за изминалото денонощие". Какво правим ? Вие изобщо разбирате ли какво се случва ? Добре, че днес няма новини за Украйна, че съвсем щях да нацапам гаштити.
96
10
 
4
 
! Отговори
До 95 преди 2 месеца
Залъгвай се, колкото си искаш. Където искам, там ще бъда- имам по час, два работа на ден, без петъците и уикенда. Месечно печеля колкото тебе за 3-4 години. Знам, че за аутсайдерите, като теб, програмистите не пишат коментари в интернет, не общуват с никого и така нататък. А, прочее, поне 30 човека пишат в сайта и се наричат "хитър програмист". Взаимствах го от друг това.
95
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Оня - Не, тук са няколко умника.