Битата жена пред Bulgaria ON AIR: За наши неща се карахме, искам да пуснат мъжа ми

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си
Обновена: 13 мар 2024 10:16 | 13 мар 2024 09:15, Анисия Иванова
183

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

Още по темата
"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая жена не е в ред. като гледам как я млати в стената, а тя настоявала да го пуснат, щото си било техни работи......Освен да е мазохистка и с друга цел да я блъска в стената тоя якият?
133
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Психолог Да, и тъй като не може толкова лесно да се промени вътрешната й нагласа и не може да се разчита, че ще се справи сама, затова е нужно да се включат външни фактори - този да бъде осъден и пратен в затвора, да й се даде развод по бърза процедура и да й се осигури защита. След това може психолог да работи с нея да й помогне за осъзнаването и променянето на вътрешната й нагласа.
132
1
 
12
 
! Отговори
Психолог преди 2 месеца
Този модел жертва-насилник се научава още от семейството при майката и бащата. Децата копират "филма". Този насилник вероятно е израстнал в такова семейство и за него това са "нормални" отношения, макар всъщност да не са. Той я манипулира и я прави емоционално зависима. Това е една въртележка на насилие, обвинения, прощаване, приемане, забравяне и отново и отново от същото. Тя вече е била с първи брак с насилник и пак е избрала същия модел, сменила е мъжа, но не и вътрешната си нагласа.
131
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами тази женица какъв избор има, както и много други.Погледнете в какво превърнахте българските мъже.
130
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Защо се бъркате? "Кои сте вие та да казвате..." Ами ние сме от онзи другият вид хора, които притежават качества като състрадание, разбиране, доброта, морал и т.н. и искаме да помагаме на хората, които са поели по грешен път, защото знаем, че понякога дори една подадена ръка може да промени всичко и да направи света по-добър. Проблем ли имаш с това? Сподели какъв ти е проблемът, може пък да ти помогнем и на теб.
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Такива никога не трябва да създават семейства, и никога не трябва да раждат деца......
128
0
 
6
 
! Отговори
Етика преди 2 месеца
До 120. Късно е. Нещата са стигнали твърде далеч за да се поправят! Той винаги ще стига до където тя му е позволила, а именно да й блъска главата във вратата и ще опитва и все по-далеч да стига. Той не е нормалилен и няма да стане! Тя да се спасява и да отива на психолог! Спасете детето от това насилие в семейството!
127
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гледам я тази женица и си мисля - има правилни черти на лицето, ако се развиваше в друга среда с добри условия, щеше да е красива и интелигентна. А сега, в тази среда с всичко, което й се случва и начинът по който е третирана, проблемите са й изписани на лицето и я загрозяват. Защо се е забила при нисшата класа? Хората трябва да се събират със себеподобни и не бива да се правят никакви компромиси с това!
126
8
 
4
 
! Отговори
Защо се бъркате? преди 2 месеца
А защо, да питам, се бъркате в семейните пробере и на хората. Кои сте вие та да казвате кой бил насилник и кой не?Като искат да се бият това си е тях о прави, едва ли имат нужда от вашата намеса!
125
2
 
5
 
! Отговори
Парадокс преди 2 месеца
Тези двамата са типичният случай "Жертва-Насилник", описани в учебниците по психология. Това е борба за надмощие. Няма жертва без насилник и насилник без жертва. Двамата сами са се позиционирали там! Тя го гони през два месеца, после той започва да й пише, да се моли, че ще се промени и всичко ще се "оправи" и тя го прибира и така години наред се въртят в този порочен кръг. Той достига до там докъдето тя му позволява, а тя щом му прощава, значи той й е внушил, че "тя си го е заслужила"...
124
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заслужила си го е вероятно.
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От самолет се вижда, че тая жена я е страх от него и гледа да не го провокира защото знае, че ще излезе и ще я смели.Явно му е сърбала попарата.
122
0
 
4
 
! Отговори
Дом и семейство преди 2 месеца
Цялото семейство са със сериозни проблеми. Това не е нормално, клипа е ужасен, блъска я във вратата, удря я.
121
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За това състояние на жената си има термин - Стокхолмски синдром. И двамата имат нужда от психиатър. И повярвайте ми това НЕ СЕ СЛУЧВА ВЪВ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО. В моето никога не съм виждал баща ми да удря майка ми, мен или сестра ми.
120
4
 
1
 
! Отговори
Жоро Сороса преди 2 месеца
Това са руско-азиатските ценности само, че и в медиите нищо не трябва да излиза.
119
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
жената трябва да потърси психолог (както и мъжа й). Жената не може да се откаже от насилника си, обича го, но терапията е най-добрият вариант, ако искат да продължат съвместното си съжителство. Надявам се детето да не е травмирано
118
2
 
8
 
! Отговори
Пффф преди 2 месеца
Битата жена да го изгони този невменяемия психопат от жилището си, което е на майка й! Егати из.ро.да, не стига че са го прибрали от улицата, оми и малтретира жената! Въ.ш.льо!
117
1
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 2 месеца
Като няма вече любов и разбирателство - разделяйте се бре, хора! Какво се мъчите взаимно и тормозите детето си да е свидетел на такива ужасни и травмиращи сцени!
116
2
 
6
 
! Отговори
По-точно преди 2 месеца
На такива случаи трябва да се дава гласност, за да се помогне и на други жени или мъже в същото положение!
115
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Семейство се създава, за да се обичат, за да си помагат, за да градят общо благо, а не да си блъскат в главите в стената! Този е ***. Той не е нормален психически! Далече от такива хора! Не е любов да те бият!