Битата жена пред Bulgaria ON AIR: За наши неща се карахме, искам да пуснат мъжа ми

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си
Обновена: 13 мар 2024 10:16 | 13 мар 2024 09:15, Анисия Иванова
183

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

Още по темата
"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 89 Аааа хахахааааа, защото си хитро програмистче, затова все си тук, хахахахаааа. Ти и грозотия си нямаш у дома, защото никоя не идва при фантазьор който няма стотинки да я почерпи дори с пакетче слънчогледови семки.
93
0
 
2
 
! Отговори
Оня преди 2 месеца
Еей добре че има един който да ни каже как стоят нещата. Брейк ти ли си, старо?
92
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не, тя му пуска таралеж в гaщute на алфа-мъжкаря, приближавайки се откъм гърба му. Прави това, когато той се вцепенява прав пред телевизора, виждайки как някой вкарва виртуозен гол. Той се е заплеснал да гледа и не усеща какво му се е случило. После се тръшва на креслото и тишината в махалата бива разцепена от юнашки алфа-мъжкарски рев, сигнализиращ за успешно набодено д/ne. Виновницата обаче вече е офейкала у съседите и доприпква при мъжлето си, наивно питайки "Ко стана бе, милооу?"
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И ко ся - бий мъ,убий мъ,обичам та.
90
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шшшшш бакти гносара!!!! Пфффф
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В Бобов дол хората са луди!
88
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей оскотелите бачкотещи бачкери полудяват пак на тема хитри програмисти. бачкери, разберете едно- програмистите живеем на луксозни места, до които нямате досег. Тренираме по няколко спорта и митовете за неразвитите мукули са само в празните ви тикви, бедни шкембаци. Жените ни са от корица, не са цоцолани беззъби, като вашите канарчета в клетка. Та, патриархални татковци- ето ви на клипчето как биете грозотията без живот и кариера.
87
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дъщеря му тренира за семейния живот. Утре като се ожени ще има опит.
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нарочно правят хората в Бобов дол агресивни!Половината град са луди според МВР.
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И пред кучето не трябва да се биете
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Тагарев 82 Да бе, да. В сънищатаи в мечтите ти може и да е така.
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Алфа мъжкар - А твоята половинка с чехъла си по врата ли те пердаши или се обажда на татко си и на батко си да дойдат да те превъзпитават?
82
4
 
5
 
! Отговори
Алфа мъжкар преди 2 месеца
То това не е бой ,аз на мойта и чупя ребра
81
6
 
12
 
! Отговори
Тагарев преди 2 месеца
Масово жените предпочитат да бъдат игнорирани, пренебрегвани, унижавани по различен начин, та дори и бити! Към читав мъж - мижав интерес!
80
6
 
6
 
! Отговори
До До 62 преди 2 месеца
Как ще е мизерия, бе? На клипа се вижда, че помещението не е със скосен таван, като таванчетата с наем 50 лв месечно, каквито могат да си позволят хитрите програмистчета като теб, с недоразвитите мускули. И освен това се вижда, че имат двойно легло, не спят на пода върху дюшеци, както спите ти и жена ти. Имат си и дъска за гладене. От този разкош по-голям може ли да си позволи програмистче като теб? Биячът на снимката е комшията, пердаши жена ти, защото се е скарала с неговата жена.
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пуснете го да и поблъска още малко главата в стената може да и дойде акъла!
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е то туй не е бой , което е на клипа
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Оня от 70 - "Това е болно мислене и точно то води до такива ситуации." - Напротив, болно е мисленето, в което се лекуват симптомите, а не причините. Щом една жена се кефи на мъж, които е натупал някой в дискотеката, то тя трябва да е наясно, че ако е с този мъж, то някой ден той може да натупа нея. Тогава ще се кефи ли? Не, кеф й е само тогава, когато жертвата е друг/друга. Ето това е болното мислене у жените, което мотивира биячите да са такива и което явно ти не разбираш.
76
1
 
1
 
! Отговори
Маня преди 2 месеца
Щом *** бий, значи *** обича.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има семейства се млатят за по интересно ,да не се губи тръпката,друг е въпроса дали трябва да се прави това пред децата