Детето на Явор Божанков простреля друго

Домакинът оставил пистолета си, за да отиде до тоалетната
12 май 2024 19:24, Стела Стоянова
346
Детето на Явор Божанков простреля друго

Дете на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанаси, край Велико Търново.

По информация на bTV извършител е едно от децата на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков. От МВР са потвърдили пред телевизията за случая, но тъй като е образувано досъдебно производство, не могат да изнасят повече подробности. Въпреки това, малко по-късно самият Божанков потвърди за случилото се.

Според наличната информация, в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати.

Домакинът на партито е оставил законно притежавания си боен пистолет, за да отиде до тоалетната. Малко по-късно е проехтял изстрел. Оказало се, че големият син на депутата е натиснал спусъка и е ранил друго дете в крака. Пострадалото момиче е откарано в болница, няма опасност за живота му.

"Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който са били децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях", коментира в профила си във "Фейсбук" Явор Божанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама защо се дава вяра на този бояджия...ппдб никога не са виновни за нищо.
238
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паметникорушителите не се спират пред нищо.
237
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България също трябва да се приеме закон като в Грузия, за да знае българския народ от кого се финансират медиите и защо така се манипулира народа. Ясно е че който плаща той поръчва музиката. Защо трябва платеца да е скрит от народа.
236
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как така го оневинава прокуратурата още при старта на разследването. Ако беше обикновен човек или Костадин Костадинов да са му повдигнали триста обвинения.
235
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама защо му криете името на този Божанков. Ако не беше от ППДБ да ни бяхте проглушили ушите с него. Ако още беше в БСП пак щяхте да хулите столетницата без да спирате.
234
0
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Модерна работа - правиш купон, каниш и малки деца и оставяш заредено оръжие на пейка в градината. Отдавна еднорозите от пластик п дъ бастик са ектремно опасни. И не е един случай.
233
0
 
7
 
! Отговори
Ахаа.. преди 1 месец
Цялата работа е мътна и леееко замазана по адвокатски!
232
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Малки шарлатанчета сър, кво да ги правиш, учат се от бащите си!
231
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ква играчка кви пет лева,на това желязо тежащо над килограм играчка ли казвате,а пък тия гащници на когото е бил пищова без значение кой дали Божанков или набеденият за собственик пишман стрелец трябва да бъде търсена възможно най строга наказателна отговорност!
230
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Божанков да не се ослушва, а да подава оставка! Ако се дърпа, шарлатаните да го изключат незабавно, иначе камъните ще връчат в тяхната градина. И без това не са в кой знае колко добра позиция в момента.
229
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Keлешът е трябвало да тегли куршума на тоя депутатин. В тиквата.
228
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То Ко да искаш от ПП депутатите пълни неудачници едни пият чупят чаши и бутилки други идват пияни на работа в НС и се изказват на трибуната ,сега тоя явно и той се напил ,но иначе е професор ,и си оставил оръжието на видно място ,а по закон трябва да е заключен в каса ,напълно неадекватен гад
227
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тинтири-минтири :) Детето,джоба,лелята,вуйчото,братчеда-и всички на по 10-12 г.Някой от големите е стрелял,пияни като кирки,не знае как да борави с тоя архаичен топ!Случаен рикошет!Или притежателя на оръжието го е дал на друг ***!Този револвер има силен откат,изпуснал е контрола на оръжието!Там някой е за затвора,нарушил е поне 3 алинеи от закона за огнестрлните оръжия!!
226
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 1 месец
А сега таткото Явор да понесе наказателна отговорност като анти родител! Не може да се самозабрави като депутат и да зареже отговорността си на родител! На това ли ще учите децата си Яворе, да бъркат по чужди джобове и да си "играят" с огнестрелни оръжия?
225
1
 
5
 
! Отговори
Ристо преди 1 месец
Не ми било шумкарче, най ми било шарлатанче!!!
224
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
я, какви приятели имал божанков, а и синът му, да стреля с пистолет който тежи 1кг, на 12 г. децата са в пети клас, малки още
223
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
.
222
3
 
13
 
! Отговори
era преди 1 месец
с такова татенце какво очаквате да е детето
221
2
 
18
 
! Отговори
котило на шумкари преди 1 месец
Тренират ги от малки да са готови отново за църквата Света Неделя ....
220
2
 
23
 
! Отговори
коментар преди 1 месец
Защо бре Яворчо децата ви почнаха да се гърмят още от малки? И още малко да изпадна в умиление и да пусна една сълза, като те слушай как лъготиш като млад пребоядисан шарлатанин как отрочето ти милото, взело че помислило пищова за играчка! С такива ли играчи се забавляват децата ви Яворе, докато вие се правите на уж народни и уж избраници?