Детето на Явор Божанков простреля друго

Домакинът оставил пистолета си, за да отиде до тоалетната
12 май 2024 19:24, Стела Стоянова
346
Детето на Явор Божанков простреля друго

Дете на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанаси, край Велико Търново.

По информация на bTV извършител е едно от децата на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков. От МВР са потвърдили пред телевизията за случая, но тъй като е образувано досъдебно производство, не могат да изнасят повече подробности. Въпреки това, малко по-късно самият Божанков потвърди за случилото се.

Според наличната информация, в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати.

Домакинът на партито е оставил законно притежавания си боен пистолет, за да отиде до тоалетната. Малко по-късно е проехтял изстрел. Оказало се, че големият син на депутата е натиснал спусъка и е ранил друго дете в крака. Пострадалото момиче е откарано в болница, няма опасност за живота му.

"Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който са били децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях", коментира в профила си във "Фейсбук" Явор Божанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явор Божанков колко ли клетви изяде от БСП? Застигнаха го клетвите. Вече няма да е депутат.
218
3
 
23
 
! Отговори
Хмм... преди 1 месец
Щом детето на Божанков е стреляло по друго значи депутатско синче е извършило опит за убийство! И понеже е непълнолетно, Яворчо следва да понесе наказателната отговорност. Ама дали някой разследащ ще благоволи да посегне на депутатина от шалатанската група? Защото нали уж пред закона всички били равни?! Е, ще видим дали има и по равни, по стар български обичай де.
217
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явор Божанков каза, че детето му помислило оръжието за играчка, но излъга. Щом оръжието е било в джоба на Бонзов, каква играчка е мислил, че е? Изобщо какво е търсил сина му в чужди джобове? Майка si ли? Защо другото дете е уцелено в петата? Тичало ли е след като е насочил пистолета към него?
216
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обясненията, стила и езика на Божанката са като на ромката, която се прочу с лафа "млад меринджей". На детето лелята, дето и тя е дете, с годинка повече от детето, простреляли крачето. Божинката и Божанката - гениите, изпълзели от народните недра на Горнъ Оряховицъ.
215
1
 
1
 
! Отговори
Избирайте само преди 1 месец
ПО ДБ за да получите новата сглобка с ГЕРП и ДПС и също БСП!
214
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега държавата да съди Божанков щом сина е непълнолетен крадец.
213
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Детето на Божанков не е намерило оръжието. Пистолетът е бил в коженото яке на Димитър Бонзов. Якето е било закачено на облегалката на стола. Синът на Божанков е тарашил по джобовете на гостите и е откраднал пистолета. 11 годишно дете крадец е сина на Божанков.
212
1
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Вместо да си възпитава детето,Божанков се захвана със Шарлатанство и ето го резултата.
211
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Детето на Божанков не е намерило оръжието. Пистолетът е бил в коженото яке на Димитър Бронзов. Якето е било закачено на облегалката на стола. Синът на Божанков е тарашил по джобовете на гостите и е откраднал пистолета. 11 годишно дете крадец е сина на Божанков.
210
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всичките партийки всяка вечер са по частни партии и ресторанти, моцат хайвер и раци и пият прескъпи питиета а вие гладници ходете им гласувайте и търсете следващия син божи да ви спаси от глада и мизерията. без бесилки и бой положение не се оправя....
209
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може да е заради наследството. Разчиства си терена да е единствен наследник, но не улучил. От баща си се е учил. А баща му некадърник отвсякъде.
208
2
 
14
 
! Отговори
до 217 преди 1 месец
Съгласен съм. Но Божанков е кадър на БСП. ПП го купиха за 5K евро в биткойни.
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простреляло е леля си. Лелята е на 12 години и е дъщеря на тъста на Божанков. От стрелба с боен пистолет е уцелено в петата. Вероятно ще е сериозно положението. Божанков каза, че е леко уцелено в пръста, но излъга. Може да има последствия за опорно-двигателния апарат на лелята.
206
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повече бие на ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, отколкото на детска игра.
205
0
 
17
 
! Отговори
Чси преди 1 месец
Това са патриоти хора....да идем на Арбанаси...чевермета,вино ....гърми с пищови от по 2000-3000 лв...бъкано с *** от списъка на Бочето...дето Маги Бадър с цена от 5000лева е последна.....ИИИ милеем за България и българите.......скромни орица не се и крият вече...
204
1
 
6
 
! Отговори
До209 преди 1 месец
Как трябва да ти се обясни,пострадалото дете е полу-сестра на съпругата на Божанков,тоест тя е дете от вторият брак на баща и!
203
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простреляното дете било сестра на жената на Божанков.
202
0
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 1 месец
Малоумщина
201
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
brej кажете къде ги дават тия пистолети
200
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бяхте написали Синът на Божанков застреля полусестрата му . Майката на Божанков значи има нов съпруг и дъщеря .