Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev

Прокуратурата пусна размяна на съобщения
Обновена: 2 юли 2020 10:56 | 2 юли 2020 10:53, Александър Попов
372
Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.
Още по темата
Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Бобоков.
 
На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".
 
Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия.
 
Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"То и с Тиквата си е чатил, ама в това подобие на информационен сайт, няма и дума за това."Какво очакваш, това смешно сайтче съществува само за да обслужва Тиквата. Все пак е доста интересно, че Бобоков се обръща към Тиквата със "шефе" ахахах
173
13
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Най-приятното е да четем как престъпната мафия на България трепери ! Един човек като Гешев бил достатъчен , за да въведе ред в държавата !!!!!!!!!! Всички останали само сенадпреварват да крадат ! Гешев, мачкай ! Мачкай разсипниците на родината !
172
3
 
7
 
! Отговори
Очаквам скоро преди 3 години
Кючек "Президент" !
171
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диагноза,България е парламентарна република, а не президентска. Премиерът е голямата фигура, президентът няма кой знае какви правомощия.
170
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бобков май още не е ходил в Осемте Джуджета?
169
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еееех,Недодялко пиков!Спря коментарите и сега всичкото боково ли зач се довлече тук на амбразурата....
168
11
 
12
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Май Радеф е прекалил с коремните и кръвта е нахлула в кухата му глава. Иначе това са действия на *** човек ! И този го сложиха на върха на държавата ??? Народ ли сме все още ?
167
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Mopcku_Ти пращал ли си му съобщения?Отговор имаше ли?Дай да видим дали е трудно - пробвай да се сдобиеш с номера му.
166
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В сутрешния блок на БТВ бизнесменът Пламен Бобоков, който е разследван за търговия с влияние и е обвинен по разследването за аферата с ***, показа чат с премиера Бойко Борисов относно танкера "Бадр""Добро утро, бос! Задава се голям проблем с Либия! Моля те да се видим за 10 мин. и ти ще си прецениш!!! Много те моля, въпросът е много сериозен. Аз от утре до 9-ти няма да съм в БГ, затова давам зор", пише Бобоков. "Какво е станало?", пита Борисов, а бизнесменът уточнява: "За кораба".
165
5
 
8
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Ама вие не знаете ли , че Борисов си е купил вълшебната лампа от Аладин и като я потърка преди сън си пожелава да му се напълни чекмеджето с кюлчета злато и пачки с евро . Имало и друг начин за пълнене на чекмеджето на премиера с блага , ама тоя дето му го пълни се спотайва като пръ-ня в *** и не ще да напълни и други чекмеджета та да се замогне народа .
164
2
 
2
 
! Отговори
Силистра преди 3 години
До тутраканТака е,бос,гледам от тебе,но ми трябва век,да те стигна.
163
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Специализираната престъпна група в действие...
162
5
 
9
 
! Отговори
тутракан преди 3 години
Интимни отношения с големия бизнес, а Радев?
161
5
 
5
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
И още нещо. Ако ви прави впечатление съобщението не е диалог, а едно единствено без последващ отговор. Могат ли утре да платят на някого да прати смс с определен текст до президента и пак върви и обяснявай дали имаш сестра? Не вярвам да е толкова трудно да се сдобиеш с номера му.
160
5
 
7
 
! Отговори
Фатмак редник преди 3 години
Потрес съм, паника и смут озадачен съм как е възможно това! Аз съм невинен, просто малко лобирах, какво да направя?
159
3
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Коко стана , бе другаре ? Ми тоз прожектор много ярко свети ,бе ! К'ъв е тоя прожектор, осветява целия прецедент, как се овъртял с дебели свински черва от престъпници и държавни изменници ! Този прожектор осветява прецедента отвътре и отвън, отвсякъде ! Свети ,Гешев, осветявай тези гнилочи,които дърпат България към блатото на президента Радеф !
158
6
 
6
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До Ф.С.В.Червените *** съвсем се побъркахте с тия снимки. Невероятно е, колко сте *** и cмoтани и на какви елементарни неща се хващате. Не беше добра идея на вашите шефчета да ги пускат тия снимки точно сега, когато слънцето и без това много ви е напекло.
157
6
 
13
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Гешев, не се прави на ощипана девойка. Обществения интерес е доста по-голям да знае от къде произхождат пачките с евро в чекмеджето на Борисов, като лице деклариращо доходите си и твърдящо, че живее скромно> Не вярвам да са от картофите в двора в Банкя. Нещо за независима експертиза? Или за нея ей така народа ще си събираме само в сайта на Биволь ?
156
4
 
8
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
То и с Тиквата си е чатил, ама в това подобие на информационен сайт, няма и дума за това.
155
4
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Както НИЕ като граждани ако имаме в банката суми по 100 -200 хиляди лева и искаме да теглим и моментално банката дава информация на Службите за НАС -Та така като ГРАЖДАНИ ИСКАМЕ И ВИЕ ДА РАЗСЛЕДВАТЕ ЛИЦЕТО БОРИСОВ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ- ОТ КЪДЕ ИМА МИЛИОНИ ЕВРА И КИЛОГРАМИ ЗЛАТО- ТОЙ СЪЩО Е ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ!!!!