Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev

Прокуратурата пусна размяна на съобщения
Обновена: 2 юли 2020 10:56 | 2 юли 2020 10:53, Александър Попов
372
Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.
Още по темата
Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Бобоков.
 
На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".
 
Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия.
 
Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Та не разбрахме трябва ли да има интимни отношения между политиците и едрия бизнес?Радев едно казва, друго върши.
193
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Mopcku_Заплатата от втория щат на Деса *** е повече от средната заплата на българите.Та така с честният ни президент.
192
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СлавянинТц.Тц.Всички мутри и корумпирани.Само любимият ни руски президент - чист и неопетнен.
191
4
 
12
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Така ще е, ще вадят плюнки, но те са дребни и смешни.До сега най-голямата, за която още не е доказана е, че Президента е назначил на втори щат Десислава Радева. Дори и да е верно, втория щат е струвал на държавата в пъти по-малко от калинките през годините. Та Тиквата държи в пъти повече пари в нощното си шкафче, кво да си говорим. Немат кво да измислят за Румен Радев просто.Друго си е да излезне баце и с осъдителен тон да им се скара=кво ми прайте номерца бе *** и да си врътне задните части
190
13
 
9
 
! Отговори
аз преди 3 години
Импийчмънт за президента! Незабавно!
189
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
червената *** начело с банкянския комунист второ покоалениедето постоянно реве за дядо сидали и така е ревял като са го приемали в БКП ?- директно в белене това е спасението
188
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 3 години
До До 177 назначаването на посланици също е държавен въпрос.Посланици, които да защитават държавните, а не частни интереси!
187
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е каква държава сме щом свободно се вадят компромати за президента и премиера. Тоя от наш човек изпадна в немилост, бате забравя приятелите.
186
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начело с Радев станахме бананова република Монровия, пардон Либерия !
185
8
 
15
 
! Отговори
Славянин преди 3 години
Колкото и да се опитват мутрите, няма да успеят с президента! Прокурор и министър мутри им личи и се доказа че са обвързани в корупция. Докато президентът е почтен и добър човек, дано и остане такъв и да се опита поне той нещо да промени в нашата красива страна! Като ги гледам всичките мафиози, много им е крив президентът понеже народа го уважава.За Радев и за България!
184
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам за България е т.н. Президент др. Радев. Това не е президент , а ръководител на престъпна група за сваляне на правителството и приобщаването ни към Путин. Да ама и Путин го разбра колко му е акъла и не го покани на парада.
183
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо бг никога , ама никога няма да се оправи - ами само тук има такава форма на управление - капиталистически комунизъм
182
22
 
18
 
! Отговори
Шойгу преди 3 години
ОСТАВКА РАДЕВ!!!!!
181
10
 
34
 
! Отговори
принципен човек преди 3 години
Радев е твърдо против всякаква корупция в която не участва.
180
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев наскоро не говореше ли, че интимните отношения с едрия бизнес не са добро нещо?А?Всяка корупция в която не участва Радев е лоша.
179
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Бобоков каза по БТВ(президент тв), че но кога не е имал телефона на Радефф и не си е писала с него????Ко става???? Некой много лжеее.
178
4
 
10
 
! Отговори
До 177 преди 3 години
Танкерът "Бадр" е държавен въпрос, не частен, така че не може да се говори за търговия с влияние.
177
11
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ми ще си чати, нали са от една партия!!!Апропо, к'во стана с другите чатове и записи на тик-воча, там що още се мълчи и нищо н есе прави ???!!!Ттам, за Мишо-бирата, за танов, дянков, съдийките и много други, там всичко е тип-топ, нали , бре гешеФФ ???!!!
176
4
 
9
 
! Отговори
Ами, да... преди 3 години
"ГАРАНЦИЯ" - - - Р. РАДЕВ....! ПЛАЩА ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!!!!НАРОДА, ДАВА, БЕЕЕЕ... ХАХАХААА....!!ТАКА СЕ ВЗИМА ПРИСТАНИЩЕ - - НА КОНЦЕСИЯ!!!
175
6
 
9
 
! Отговори
Иван преди 3 години
До Факти както се пее в една песен - не забравай тиквата и цялата му компания....