Трусовете във властта тепърва предстоят

Петков е "хитър политик", който "се считаше досега за недосегаем", коментира швейцарски всекидневник
14 апр 2008 20:47,
12
Трусовете във властта тепърва предстоят
Румен Петков е "хитър политик". Снимка: БГНЕС

Швейцарският всекидневник “Нойе Цюрхер Цайтунг” публикува днес статия под заглавие “Българското правителство под нарастващ натиск”.

В нея се твърди, че оставката на бившия министър на вътрешните работи Румен Петков е резултат от големия вътрешнополитически и външнополитически натиск "върху коалиционното правителство на премиера-социалист Станишев".

Швейцарските журналисти скицират в общи линии скандала в МВР, на който бяхме свидетели през последните седмици, и напомнят, че от началото на прехода в България са били убити 150 "така наречени бизнесмени", а "квотата на разкриваемост е почти нула".

Петков е описан като "хитър политик", който "се считаше досега за недосегаем". Въпреки това, той беше принуден да напусне поста си, което "е признак, че предстоят по-големи и по-дълготрайни трусове", коментира “Нойе Цюрхер Цайтунг”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
National Socialist преди 16 години
Saglasen sam.Samo revoluciq e nujna! Nikakav drug na4in nqma! Samo revoluciq!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аман от *** като номер 1. Такива като теб са срам и позор за Българската нация!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Иван Ангелов преди 16 години
Няма такава държава по света, където целия народ наблюдава отстрани безучастно гаврата съм самия себе си! Абе хора единственото решение е масови протести и линчуване на тая крадлива червено-жълто-синя българо-турска олигархия! Докато не хванете оръжие в ръце, а само си пишете и един другиго се упреквате в тия форуми, вервайте ми нищо няма да направите!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нашите далавераджии че са безпаметно крадливи - крадливи са.Но и от Западът ги стимулират,като им прибират куфарчетата с парите в банковите си сметки,пък после що сме били бедни и ограбени!...Така че съм съгласен с х 3.
7
0
 
0
 
! Отговори
sweteca преди 16 години
самозвания поет не е *** ,те нямят такьв интелектуален потенциал.Това е турчин,или както искате го наречете.
6
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
ей... *** *** , що не се завреш със стихотворението си , на мйка си в миризливата клоака от дето си излязал бе ! Гадно слузесто безмозъчно същесво . Главата ти сигурно е пълна само със сополите на вкиснатия ти баща с , които те е правил...и като не си българин не използвай кирилица , а пиши на *** - *** с *** черен..
5
0
 
0
 
! Отговори
nd nd преди 16 години
маца у каца с меда, голям хигрец дрън дрън как не му се отавяше силовото министерство на информацията туй ли му е хитростта...хитрата сврака с двата крака.....
4
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
*** *** *** *** нещастен. Как не те е срам да пуснеш тая помия тук? *** мръсен.
3
0
 
0
 
! Отговори
балканджия преди 16 години
Вие стимулирате престъпността, като криете престъпниците ни и не само нашите и пречите да се проследят финансовите им активи. Не че го чувате за първи път де...
2
0
 
0
 
! Отговори
ужко преди 16 години
ЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ В СНИМКАТА! НЕ ВИ ЛИ ВНУШАВА НЕЩО МИТИЧНО, НЕЩО ОТ ГЕРОИТЕ НА ОМИР И ФИЛОСОФИТЕ НА ДРЕВНА ЕЛАДА - ЕЗОП, ДЕМОСТЕН, ПЛАТОН, АРИСТОТЕЛ ИЛИ ОТ ФРЕНСКИЯ РЕНЕСАНС? А МОЖЕ БИ В НЕГО СЕ Е ПРЕРОДИЛ НЯКОИ ОТ ВЕЛИКИТЕ ИСПАНСКИ И ПОРТУГАЛСКИ ОТКРИВАТЕЛИ И КОНКВИСТАДОРИ ? НЕ ЗНАМ. ВНУШЕНИЕТО МУ Е КАТО НА ПИЛОТ ОТ Н Л О. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ АКО БЕШЕ СЕ РОДИЛ ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, РАЙНА КНЯГИНА ЩЕШЕ ДА ГО ИЗВЕЗЕ СЪС ЗЛАТНИ НИШКИ НА ПРЯПОРЕЦА. РУМБА, ЗАЩО НИ ОСТАВИ? НЕ ПОМИСЛИ ЛИ, КОЛКО НАРОД МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ СЛЕД ТЕБ ?
1
0
 
0
 
! Отговори
weso преди 16 години
Аз съм бълганчеАз съм бълганче и силнаматка мене е родила;с грубости, блага обилнародината ми пълна. Аз съм българче. Отричамнаште планини залезли,бълганин да се обричам -първа гадост е за мене. Аз съм бълганче изродно,в край изроден аз живея,всичко бълганско изроднолюбя, мача и пилея. Аз съм бълганче - израстъкв дни велики, в гадно време,син съм на земя ПРЕКРАСНА,син съм на помярско племе.