Червени мъдреци

Висшият съвет на БСП бистри промените в избирателните закони
29 юни 2008 09:19,
17
Червени мъдреци
Снимка: БГНЕС

Висшият съвет на БСП ще заседава в червената централа на "Позитано" 20.

В дневния ред на заседанието са проект за нова Програма на БСП и обсъждане на промени в Закона за политическите партии.

През последната седмица президент и премиер нееднократно заявиха позициите си за изменения в изборното законодателство.

Георги Първанов  обяви, че е за въвеждането на смесена система

Държавният глава настоя да се изчистят избирателните списъци от "фантоми", да се въведе активна регистрация на избирателите и да се уеднаквят правилата за различните видове избори.

Сергей Станишев не смята, че в България може да има изцяло мажоритарна система.

По думите му и в Европа избирателната система е предимно пропорционална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
никъде по света/ и в българия също/губеща рафинерия няма.на костов,ако сте забравили,в последните месеци на управление когато около неговото правителство замириса силно на корупция ,му беше виновен народа че не го оценява.всъщност ако имаше истинска опозиция на ком. режим,първата му работа щеше да е да оправи митницата,защото от там започва и там свършва държавата.костов като всички други ком.производни я използва да финансира неговата и другите клонове на ком. партия.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев е Човека, Първанов отминава в историята!
14
0
 
0
 
! Отговори
Kris Kolev преди 15 години
CHERVENITE SELIANI !
13
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Петър преди 15 години
търпим тази комунистическа пасмина на гърба си.Крайно време е да я изритаме и да забравим за нея.Тъй като само тогава ще можем да мислим за нещо по-добро.А на всички червени участници във форума предлагам да оитдат на психиатър. Или пък да се изселят във великата Русия.И да ни оставят на мира. 64 години ни стигат!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно сме на едно мнение. В крайна сметка всички сме в една лодка. Мисля, че трябва по-често като граждани да "набиваме канчетата" на политиците. Извинявам се за израза. Но това е. Постоянно трябва да им се иска отчет за техните действията и бездействия. Иначе почват да ни се качват на главата и да правят щуротии. Искрено ти желая успех !
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така говорят,защото ги е страх от него че като се върне на власт край с краденето
10
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
prerazpredelenie na vlastta i dalaverite!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като е крал Костов защо не му вземат откраднатото или обвинявате само неща които не могат да се докажат..типично за *** Ако не беще той,сега нямаше да има държава,*** такива,ама както е тръгнало пак я унищожавате !!
8
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
"Продължават добре организираните протести на гръцките потребители срещу повишаването на цените. Те вече предприеха мерки като отказ от пазаруване на скъпо мляко, вследствие на което заради страх от загуби производителите бяха принудени да намалят цените, както и крайната мярка да не плащат въобще покупките си и да оставят след себе си листовки с лозунги срещу високите цени.Този път отново под прицел са хранителните продукти.Към бойкот на храните всеки четвъртък призовава Институтът на потребителите в Гърция.Предложението е било в определен ден от седмицата никакви хранителни продукти да не бъдат купувани и Институтът се е спрял на четвъртък."Цитат : Нюз.бгА ние??? Цените в България са ниски - на храните, на жилищата, на услугите... Ние можем да си ги позволяваме безропотно... Ние сме... СТАДО!
7
0
 
0
 
! Отговори
oho boho- ss front преди 15 години
ama kostov kradi nai -mnogo ot vsi4ki sled promenite
6
0
 
0
 
! Отговори
гражданин на БГ преди 15 години
Не знам защо оставяш с убеждението, че защитавам червените бок...и. Това е крайно неправилно, да не кажа абсолютно погрешно. Не само, че не ги защитавам, а нещо повече, ненавиждам техния стил и метод на работа, тяхното двуличие и всичко останало. Времето на студения и безизразен Жан, който доведе БГ до пълна мизерия, го помня не по зле от теб...Но не мисля, че другите политици са по-добри. При всички тях водещ момент е КРАДЕНЕТО, а не добруването на народа и проспирирането на държавата. Разубеди ме ако можеш и ще ти бъда много благодарен. Ти явно си умен човек и може би ще успееш...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 4-ти. Ти май забрави какво се случи през 1996-1997г. Държавата беше докарана до фалит. Заплатите бяхи по десетина долара. Зърното беше изнесено от червените фирми. Инфлацията беше трицифрена. Мутрите правеха каквото си искат. Оборотът и активите на Мултигруп бяха съпоставими с БВП на държавата. ДС беше във вихъра си /не че сега не е/. Нямаше нито един значим чуждестранен инвеститор. С две думи държавата беше загубила доверие. Приказките, че "безценни" предприятия като БГА Балкан и Нефтохим са продадени на безцениза са абсолютни глупости. Кой би дал 2 млрд.USD за нефункциониращо предприятие с неизвестни дългове и напълно амортизирани активи ?!? Така, че които не помни тези неща и забравя историята повтаря грешки и в крайна сметка плаща скъпо. Що се отнася до червените мъдреци. Целта им е ясна: промяна на избирателния закон с цел да спечелят максимален брой депутатски места. Купуването на гласове пак ще е европейска практика. Притеснявам се от действията на Първанов. Винаги когато реши да направи нещо има опасност за демокрацията в България. По-полезен е когато ходи на лов.
4
0
 
0
 
! Отговори
гражданин на БГ преди 15 години
Уважавам мнението ти, всеки има право на такова. Кажи ми обаче от къде започна голямото грабене? Кой продаде БГА Балкан на цената на една кола около 150хил. долара, ако не се лъжа. Кой продате рафинерията в Бургас, за около 100 млн. долара, когато компанията ЛОЙД е оценила същата за 2 млрд. долара, кой купи за жълти стотинки предприятието за конфекция в Доспат, това е което зная, все пак аз съм обикновен гражанин. Не съм депутат, не съм ченге, нямам много информация!
3
0
 
0
 
! Отговори
Aнализатор преди 15 години
Не бъркай ВАНЬО С ЧЕРВЕНИТЕ КЪРЛЕЖИ ! Ванъо е държавник , а тия са хищници дето само дооглозват скелета на МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! Емиджа , който изгради ИВАН КОСТОВ пред света на БЪЛГАРИЯ , бе умишлено съсипан от ЧЕРВЕНИТЕ КЪРЛЕЖИ , ДЕТО НЕ СЕ НАСИТИХА ДА СМУЧАТ БЪЛГАРСКА КРЪВ ! Но края им се вижда и на всеки ще отдадем заслуженото ! ВЯРВАЙ МИ !
2
0
 
0
 
! Отговори
гражданин на БГ преди 15 години
Ще бистрят пак кой какво да назули, те и без това с друго не се занимават, както и Ваньо и Петьо и Миленчо и Симеончо са други! Зулата е определяща при тези момчета...
1
0
 
0
 
! Отговори
Р.Хес преди 15 години
Крадлива лайнометска ***....Нахранете белите червеци по скоро,мръсни ***...