Бойко към полицаите: Пари ще има, ако си вършите работата

Премиерът пое ангажимент да облекчи работата на служителите на реда
17 авг 2009 15:45, Красимир Ангелов
162
Бойко към полицаите: Пари ще има, ако си вършите работата
Снимка: БГНЕС

 

“Ако полицаите искат повишение на заплатите, с тяхна помощ приходите в хазната трябва да се увеличат от митá, от акцизи за горива, цигари и алкохол, зеленчуци, контрабанда.”

Това обяви премиерът Бойко Борисов след представянето на Павлин Димитров като зам.-министър на вътрешните работи и Калин Георгиев като нов генерален комисар на МВР.

Още по темата
"Обществото очаква въздигане на авторитета на МВР. За да стане това факт, за да се повишат заплатите, полицаите трябва първо да покажат, че го заслужават, че го могат и аз се надявам следващите месеци това да е факт”, продължи министър – председателят.

 

Той изрази надежда, че униформените ще подобрят своята работа, като се започне от трафика в София и в големите градове, минавайки през ежедневния контрол и “разбира се, да се удари корупцията при тези катаджии, които не само ни срамят, но се и пазарят с хората с по 10-20 лева”.

Борисов констатира, че вътрешното министерство трябва да обърне и специално внимание на наркотрафика.

“Хората в кварталите много добре знаят кои са наркопласьорите”, обяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов пожела преди началото на учебната година родителите да се чувстват спокойни за децата си на улицата.

"Мой ангажимент и ангажимент на парламента е да направим такива законодателни промени, които да облекчат работата на полицията”, завърши премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Едно ченге преди 14 години
ЕЙ го на и тоя ревльо.ББ е министър председател бе да не ти е началник в РПУ.Ще му звъннел да му се оплачел,че полицая го спрял и се ,,заяждал,,-да не те изплющял случайно а.Тука има всякакви индивиди,но преобладават психично болните.Оплаквай се на арменския поп.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
р
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПОЛИЦАИ СТАВАТ САМО ЧОВЕШКИ СОРУГАТИ
76
0
 
2
 
! Отговори
sunny преди 14 години
За да си един добър полицай (или лекар, учител и т.н.) трябва да си роден за такъв. За истинските полицаи, заплатата не е най-важното нещо. Мрънкат за пари другите - наврените полицайчета, които нищо не правят, а и не могатл Затова полицията трябва да се очисти от такива ***, и чак тогава вече може да се говори за една "истинска" запатал
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ok
74
0
 
2
 
! Отговори
yann@mail.bg преди 14 години
до екс-полицай: Съгласен съм с теб. Като шофьор мога открито да кажа, че съм предлагал пари когато съм бил в нарушение/обикновено за колан при градско каране или превишена скорост, но с 15-20км. в ч./ и съм срещал "разбиране". Но аз съм предлагал. Също така мога да цитирам 2-3 случая в които съм попадал на хора, които са ми влизали в положението. Не че няма и други, но всяко стадо си ги има. Проблеми правят лъскавите возила с протекции от тоя и оня...
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз предлагам Борисов да си вземе едно специално телефонче да си каже номера на цяла БГ и когато някои шофиор бъде спрян и полицая започне да се заяжда с него за щяло и нещяло при положение че не е направил нарушение и всичко му е изрядно да звънка на Борисов и да казва, от кои град е полицая името му и чин които заема и в кое управление работи, и от там нататак да се оправят с този полицаи както си искат.Да видите тогава колко изрядни ще станат полицаите когато гражданина има на кои да се оплачи
72
0
 
2
 
! Отговори
до 62 преди 14 години
И аз също искам като ме спре полицай да го уважавам. Може и няколко пъти да го уважа дори, включително и два пъти отзад.
71
0
 
2
 
! Отговори
Едно ченге преди 14 години
Няма да ни станат колеги.Щото освен да взимат пари ще трябва и да се задържат опасни престъпници,които вече стрелят по ченгета.Ще трябва да се влиза в *** мелета,в които се въртят ножове ,коси и всякакви земеделски сечива.Щото ако си вършиш работата може да те осъдят на 18 години затвор.Щото се иска сърце за тая работа а тея мухльовци се наакват като опре ножа до кокъла.Щото при първата гледка на обезглавен или изкормен труп повечето от тея дето ни плюят ще си изповръщат червата.Веселба е а
70
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
все пак си прав..много малко са българите които не са готови да предложат пари вместо да ги глобят официално!! Болшинството от хората предлагат пари!Това на Запад е недопустимо!У нас андрешковците са на всеки метър...трудно е да се промени народо психологията..няма занчение дали си висшист или бачкатор..трябват камери! Те са безкомпромистни!
69
0
 
2
 
! Отговори
sas преди 14 години
Ако съм полицай от пътна полиция, честно си казвам, че ако спра някой ***, на който не му пука за хората по пътя, ще го одръстя колкото може повече. И без грам чувство за вина. Спазвам правилата за движение, органите на КАТ са ме спирали много пъти и НИКОГА не се е наложило да ми искат пари. Шофирайте като мен и и не обвинявайте полицаите. Каквото си търсите - намирате го.
68
0
 
2
 
! Отговори
т преди 14 години
Полицай,Никой освен майката на Чората не жали за него. Напълно подкрепям полицията в случая!!!
67
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Тва за взeмането го остави, естествено че няма такива шматки дето да не взeмат, ама въпроса е друг - че ей там като стане нещо гледате на другата страна, нали се сещаш полицай си, щото пълно с шубета в полицията, нали познавам сумати такива, знам ги преди кви шамшали бяха и след това - пак шамшали, ама в униформа...тебе не те знам, ама я си кажи честничката, нямаш ли такива колеги около тебе...
66
0
 
2
 
! Отговори
Полицай - друг преди 14 години
Ами гласувайте да ни дадат заплати от 3-4 хиляди лева и няма да ви стрижем повече по пътищата. Ами и ние сме хора - и в нашата къща куче лае.
65
0
 
2
 
! Отговори
Полицай преди 14 години
Нашите колеги наистина убиха Чората, но при самозащита. След като го закопчахме, той се опита да ни убие и петимата. Като оня *** от Детройт в стария расистки виц, дето се самоубил в Детройт със 117 куршума.
64
0
 
2
 
! Отговори
ВУТЕ преди 14 години
БОРИЗОВ ОТИ ЛАЖЕШ СТРАЖАРЕТО ОНИ САКАТ АМА *** ТИ СПРИ МАНГАЛО ОТ ДРАНДАР С ЛЕТЯЩАТА ПАНИЦА
63
0
 
2
 
! Отговори
Капитан Иванов преди 14 години
Не ни завиждайте и не ни плювайте, защото ние работим за вашата сигурност ... е и за нашите джобове, де - но по малко
62
0
 
2
 
! Отговори
Т преди 14 години
До полицаитеНЯМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е ПО-СИГУРЕН ОТ МЕН ЧЕ ЗАПЛАТАТА НА ЕДИН ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 2000 ЛВ. НО ДОРИ И ТАКА ДА Е, ЩЕ СПРЕТЕ ЛИ С РУШВЕТИТЕ ПО ПЪТЯ? КАТО МЕ СПРЕ ПОЛИЦАЙ ИСКАМ ДА ГО УВАЖАВАМ! А НЕ ДА МИ Е ЖАЛЪК!
61
0
 
2
 
! Отговори
sas преди 14 години
До екс-полицай Разбираме те, приятелю. Нали трябва и за частни уроци на децата да заделиш, защото даскалиците са все болни и липсват от училище. Но тяхното някак си все не се вижда. Вижда се вашето. А и аз като шофирам изрядно винаги няма и как да си поискаш пари от мен. Даже малко ги бръснете тия ненормалници по пътищата, ако питаш мен. Хайде със здраве!!!
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
от всичко казано от този брадат ***,разбрах само ,че куките по малко от 100 кинта не трябва да вземат,квой туй ше се излагат за някакви си 15-20 лева-срам,че и се пазаряли,ми магазина дане се пазариш,праавилно,умен ей,че чак дрънка тоя боянски въздухар,а за съкрпаащения или дряновица за нефелните полицаи ,що ли не отвори дума,гях докога ще ги мъкнем на гърба си и ще ги рантутим,,кво е туй на град с 10000 човека 100 полицая,хайде служители на мвр,да съм точен,квая е тая хранилка,квой туй ч