Плевнелиев обеща: 50 км магистрали през 2010

Доплащаме повече от предвиденото за строежа на "Люлин"
28 яну 2010 15:54,
102
Плевнелиев обеща: 50 км магистрали през 2010
Снимка: БГНЕС

"Тази година в България се предвижда да бъдат построени около 50 км магистрали", обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

През месец септември 2009 година в присъствието на еврокомисаря по транспорта, премиерът Бойко Борисов заяви, че от 2010 г. през мандата на това правителство в България ще се строят по около 65 километра нови магистрали годишно.

По повод претенциите на турската фирма "Мапа Дженгиз“ за оскъпяване на строителството на автомагистрала "Люлин“, която трябва да бъде довършена до края на годината, Плевнелиев призна, че при всички случаи ще се наложи да бъде платено над първоначално договорената цена.

На въпрос на Investor.bg приблизително с колко ще се вдигне цената на магистрала "Люлин“, министърът отговори, че това ще стане известно след извършване на съответните проверки и анализи до 10 февруари, но „и без това договорената цена (от предишното правителство) за строителството на магистралата е ниска“.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
ддса преди 14 години
МАЙКА ВИ ТУРСКА ДА ***.........НЕ СТИГА ,4Е ПЛАЩАТ *** БЪЛГАРИТЕ ПО МАЛКО АМИ СЕ И ОЩЕ ПАРИСМЪРТ ЗА ТУРСКИТЕ ***............СМЪРТ ,НИЩО ДРУГО НЕ ИСКАМИСКАМ ГИ САМО ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ
60
0
 
0
 
! Отговори
Див Комунист преди 14 години
Ти си източник на простотия от най- нисша форма.
59
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 14 години
ха, на пресконференцията след изборите Бойко обеща 60км магистрала на година. Минаха 28 дни от 1вия месец и станаха 50.. до края на годината ще са по 2-3км?!
58
0
 
0
 
! Отговори
Isperikh преди 14 години
Do 51Zashtoto bulgarskite firmi samo shte kradat i nyama da stroyat i km asfalt...
57
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
АЙДЕ БЯГАЙ ЧАОО ЧЕ С ПО ГОЛЯМ *** НЕ СЪМ СИ ПИСАЛ МНОООООГО ОТДАВНА ДОРИ МАЙ ЧЕ НИКОГА.ОМРЪЗНА МИ
56
0
 
0
 
! Отговори
Редактор преди 14 години
Предпочитам да се въздържа от неразумни действия с неподходящи хора. Това го предложи на някой твой колега ***. Вие *** много се кефите да си правите клизми и после да пиете водата. Такава ви е природата- устите да са ви там, откъдето излизат отпадъците.
55
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
ЕЕЕ ОК ЩОМ ТИ ХАРЕСВА ДА ЛЪЖЕШ ЛЪЖИ ТВОЯ РАБОТА АКО ПЪК СИ НАМЕРИШ И НЯКОЙ КОЙТО ДА ТИ ВЯРВА ЩЕ СИ ЩАСТЛИВ ...НАЛИ ТАКА
54
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
И КАТО КАЗА ДЕВЕ НЕЩО ЗА КЛИЗМИ ЕЛА АЗ ДА ТИ ПОМОГНА НА МНОГО КОМУНИСТИ КАТО ТЕБЕ СЪМ ПОМОГНАЛ И НИКОГА НЯМА ДА ИМАШ НУЖДА ОТ КЛИЗМА----- ПРОСТО НЯМА ДА ТИ СТИГА ЩЕ ТЪРСИШ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ
53
0
 
0
 
! Отговори
Див Комунист преди 14 години
Не пиша глупости, а боравя с факти. Всичко, което съм написал може да бъде проверено в архивите на Държавна сигурност. *** и виж и после пак ще си говорим. И спри да пишешс главни букви, прости селянино. Така само показваш колко си комплексиран от незначителната си същност и тотална липса на мисловна дейност.
52
0
 
0
 
! Отговори
Див Комунист преди 14 години
Ние от БКП навремето и СДС създадохме, и го напълнихме с наши хора, за да не губим властта. Ето например Ванката Костов, който е идол на всеки средностатистически *** го взехме направо от катедра "Идеологически дисциплини" на МЕИ "В.И. Ленин", където преподаваше полит. икономика и история на БКП,а в свободното си време списваше дописки за Органа на Пртията майка БКП вестник "Работническо дело".
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Немога да разбера защо не хванете български фирми да строят ми сте ми хванали некви турци да храните а българите седат без работа и без пари
50
0
 
0
 
! Отговори
Див Комунист преди 14 години
Пич, аз съм член на ГЕРБ и един от основателите на тази партия. Ние от БКП навремето си подготвихме създаването много партии и оргнизации, за да може хем всеки път да е различна партия, хем всеки път само ние да сме на власт, а такива дишлоьвци като теб ги ползваме да вършат мръсната работа и после ги изхвърляме на ***.
49
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Е ОТ ДАЛЕЧЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ОТВАРЯШ КАТО НА ***.С Г.ЗА
48
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
И ЗАБРАВИХ ДА ТИ КАЖА ЧЕ НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ А ОТ СДС И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА ЧУ ЛИ БЕ МЕКОТЕЛО
47
0
 
0
 
! Отговори
Редактор преди 14 години
Ти нещо май на много оборотен ми се правиш, а запъртъче. Май скоро не са ти белили главата като лук и нещо те е стегнала шапката. Я *** да се сбиеш с някой *** и после си направи клизма, че да се успокоиш малко.
46
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
ТОВА НЕ Е ВАЖНО НОРМАЛНИТЕ ХОРА СЕ РАЗВИВАТ В ПРАВИЛНА ПОСОКА А ТАКИВА МАЛКИ КОМУНИСТЧЕТА КАТО ТЕБ СИ ОСТАВАТ ВИНАГИ В ЗАРОДИШ
45
0
 
0
 
! Отговори
do REDAKTOR преди 14 години
MOJESH DA SI MI REDAKTOR NA TOPKITE SAMO ,SIGORNO SI OT ONIQ GLUPACI KOITO PRAVIAT SVIRKI NA GERB DA IM DADAT NQKOQ TROXA .PULEN *** I *** SI
44
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
ЕЛА ДА ГО КАЖЕШ ПРЕД МЕН И ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНО ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ
43
0
 
0
 
! Отговори
Див Комунист преди 14 години
Абе пикльо целия ви дръглив ГЕРБ е рожбица на Партията Майка БКП. Я проучи в кои школи и при кого са учили твоите идоли, кой им е раздавал постове и чинове в системата преди 1989 г. А и нали знаеш, че Бойко е бил лична охрана на председателя на ЦК на БКП и министър председател на Народна Република България др. Тодор Живков. Така, че ходи се скрий под полата на майка си.
42
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
А БЕ МИШОК СТАЛИНИШЕВ АКО БЕШЕ ПОСТРОИЛ ПО 50КМ. НА ГОДИНА ЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ А ТОЙ НАПРАВИ 30 КМ. ОТ ЧИРПАН ДО СТАРА ЗАГОРА И ОТКРАДНА ПАРИЧКИТЕ ЗАЩОТО ОТ КОМУНИСТ ОЧАКВАЙ САМО МРЪСОТИИ,КРАЖБИ, ПОДЛОСТИИ Т.Н.