Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев

Декларацията им: Той уронва авторитета и престижа на партията
2 фев 2010 15:03,
176
Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев
Снимка: Булфото

В декларация до медиите местната структура на "Атака" в Самоков се разграничи от действията на общинския си съветник – бизнесмена Юрий Галев.

"Ние, членовете и симпатизантите на "Атака" в Самоков, водени от моралните принципи на партията, се разграничаваме категорично от деянията на общинския съветник г-н Юри Галев, като считаме, че с поведението си той уронва авторитета и престижа на партията.

Още по темата
Подобни деяния са несъвместими с високоотговорните цели и задачи на "Атака" и не са характерни за членовете и симпатизантите от нашия регион.

Призоваваме многобройните си привърженици да не допускат подобни прояви и да работят за изграждане на авторитета на партията", се чете в декларацията им, подписана от председателя на общинския сбор на партията в Самоков – Петър Гуцалски.

По-рано днес премиерът обеща, че ще разпердушини РПУ-Самоков заради действията им или по-скоро бездействието им по скандала с Галев, който в събота вечерта заедно със свитата си преби охранители на лифта в Боровец.

Драмата се разигра, след като пазачите отказали да пуснат сина му Юрий Галев-младши да се вози без пари на лифта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
jorkata преди 14 години
ДО;МАГИСТРАТ; Най вероятно ще го получиш.
124
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
до Ния, Не е от такива като 120, а КОНКРЕТНО ТИ КАЗВАМ ОТ КАКВИ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДЪРЖАВАТА - ЮРИ ГАЛЕВ И СИЕ! Сега следва и данъчните да бъдат привлечени, а не да крадат от НАШИТЕ ПАРИТЕ и да се правят на милостивите феодали, алоооо 21 ВЕК - ЕВРОПА!!?!?!?
123
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
продължение.... именно защото такива *** като Галев и СИЕ лишават нормалните хора от нормален живот! ДО КОГА ПИТАМ АЗ! СИЛАТА НА ОБЩЕСТВОТО Е ОГРОМНА ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯТ! НЕ ПАРИ, НЕ МИЛИОНИ-МИЛИАРДИ, ГОСПОД НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ!
122
0
 
0
 
! Отговори
Ния преди 14 години
Самоковци не са Юри Галев и тия около него.И 120 научи поне малко правописа и тогава коментирай.От такива като теб не може да мръдне тая държава напред!!!!
121
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
До jorkata, Всичко се знае, тези типове се самозаблуждават, ако си мислят, че ще ги търпим да са на важни общински постове, да си развиват фирмите без да плащат данъци, да крадат от държава - ОТ НАС! и да се продължава старата песен на нов глас, как няма пари за това няма пари за онова и обществото седи заложник на ПРЕСТЪПНИ, НАГЛИ И АРОГАНТНИ ТИПОВЕ! Свърши тази, да си събират багажа и да имигрират, за д може да се върнат в страна всички тези хора, които по неволя са заминали имемно защото...
120
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
абе то е ясно отдавна , самоковците ще съсипят Боровец тотално, селскя и простажки манталитет никога няма да се изкоренят
119
0
 
0
 
! Отговори
jorkata преди 14 години
Туй малко на лицимерие замязва .Те от АтакаСамоков преди това незнаеха ли кого канят в редиците си, И тук трябва да изхвъчи месния полит. лидер.Това ще приемем като извинение.
118
0
 
0
 
! Отговори
магистрат преди 14 години
Тука се отваря възможност да получа доста голям рушвет.
117
0
 
0
 
! Отговори
Смехурко преди 14 години
И той е общински съветник!!!????Ако е човек с морал след подобна постъпка би трябвало вече да си е подал оставката,а ако не го е сторил значи си е чиста проба мутра!КАКТО СЕ КАЗВА-ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.....
116
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Точно ти ли говориш за авторитет и високоотговорни цели.......Какьв авторитет имаш самият ТИ............ПОЗНАВАТ ТЕ ДОРИ И ДЕЦАТА.............Гаден, противен и корумпиран тип...........Автогол си вкара с тьзи деклерация, която някой твой юрист ти я написа.
115
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 14 години
на времето волен ми беше дал този телефон за контакт 0888693243. прати му смс, ако е още валиден. по мои лични наблюдения, той изневери на идеята
114
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
до sanchioka, Сега разбрахте ли, че ние сме си виновни за всичко, което ни се случва! Защото като гласуваме, гласуваме на емоция, а не гледаме кой е представен в листите, какъв е този човек, сега излиза, че Атака си е слагала в листите ПРЕСТЪПНИЦИ! И ПО НАЙ-БЕЗОЧЛИВ НАЧИН Е ЗАБЛУДИЛА ЕЛЕКТОРАТА СИ!
113
0
 
0
 
! Отговори
хамарби преди 14 години
ако и тоя изруд не го осъдят сме баси и насраната държава!!!
112
0
 
0
 
! Отговори
олеле преди 14 години
това не е ли едно тодор-живковско ченге гуцалски?
111
0
 
0
 
! Отговори
sanchoka преди 14 години
ЯСНО.атака=вис(сик) сега вече знам за кого сам гласувал
110
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Бьди по точен и ясен..........Да ГУЦАЛСКИ Е ШЕФ НА БОРОСПОРТ...........А В СВОБОДНОТО ВРЕМЕ С ГАЛЕВ РЕКЕТИРАТ ТЬРГОВЦИТЕ В К-С БОРОВЕЦ....И това е от години на ред.............Всички администраций са на ясно НО..............ТЕ КОЛЯТ ТЕ БЕСЯТ В КОМПЛЕКСА........
109
0
 
0
 
! Отговори
Roko преди 14 години
Гаф след гаф на атака, кой ли ще е следващия
108
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 14 години
Премиера ще разпердушини РПУ-Самоков... ще уволнят няколко сержанта, които са изпълнявали нарежданията на шефовете си, а шефовете ще ги преместят на друга, по-високо платена длъжност.
107
0
 
0
 
! Отговори
сток с преди 14 години
абе тоя *** какво го гледат,един здрав бой и в затвора,той от друго неразбира! баси и отвратителния тип дет е!
106
0
 
0
 
! Отговори
^^Радо^^ преди 14 години
Нека всички които вярваме в АТАКА да изразим своето възмущение от случая на официалния сайт на Партия Атака... атака.бгОт полето КОНТАКТИ има възможност за изпращане на съобщение!ВЪН ГАЛЕВ ОТ АТАКА!!!България над всичко!!!