Подписваме за "Южен поток" тази седмица

Бойко Борисов: Вече няма нерешени въпроси по проекта
6 юли 2010 15:18,
59
Подписваме за "Южен поток" тази седмица
Снимка: БГНЕС

България ще подпише окончателното споразумение за газопровода „Южен поток“ тази седмица. Това съобщи преди минути Ройтерс, цитирайки премиера Бойко Борисов.

По-рано днес Борисов се срещна с руския вицепремиер Виктор Зубков, като от официалните изявления след срещата стана ясно, че „в четвъртък делегация на Булгаргаз ще замине за Москва, за да се изчистят всички подробности“ по проекта.

Още по темата

„Към момента не останаха нерешени въпроси между България и Русия за Южен поток“. Ние ще подпишем споразумението и ще започнем извършване на техническо и икономическо проучване. Този проект ще бъде много полезен за България“, смята Борисов.

Руски агенции подчертават, че в четвъртък ще бъде окончателно съгласувана пътната карта на проекта през територията на България, като вероятно се визира обявеното посещение на представители на Булгаргаз в руската столица.

Още икономически новини от България

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Южен поток
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
19
 
55
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Спокойно народе, това е поредното хвърляне на прах в очите, след евентуалните подписи предстоят проучвания свързани с финани и какво ли още не. Този подпис няма да има никаква тойност, само ще го размятат зимата и ще приказват какви отличници са. След толкова лъжи не вярвам вече на нито думичка.
33
16
 
59
 
! Отговори
99 преди 13 години
Ами сега герберите pro американци ще трябва да си търсят друг лидер,горките,толкова лъжи изсипаха тук,напразно..........
32
14
 
38
 
! Отговори
леко! преди 13 години
Кой се е заканвал за подписване?Абе,ама какви *** сте се събрали да си чешете взаимно сърбежите?Жалки хорица
31
16
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май от ЦРУ ще идват пак, за да му дърпат ушите, а може този път и някой друг шамар да отнесе.
30
23
 
49
 
! Отговори
99 преди 13 години
Боко най после зацепи,а ако на ЦРУ не и изнася абе да се махат.Бойко не може да тръгне срешу народа.Знаем какво се случи на сърбите без АЕЦ,и на тато с АЕЦ Козлодуй.Браво Борисов,започваш да ми харесваш защото започваш да работиш за БГ.
29
16
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същинският въпрос е на каква цена Боко се съгласи да подпише договора?!?!?!?!?
28
19
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не вярвам на Боко,така, както не вярвах на Станишев,Доган и Кобурга !
27
11
 
54
 
! Отговори
Може ло!!! преди 13 години
Ей натриха на някой носа. За пореден път се убедих, не се решават тук нещата( в София) пак най малко от тукашните политици. Какви гръмки закани бяха само до преди няколко часа, че нищо няма да се подпише, нищо няма да стане, и изведнъж някъде тропнаха с краче и от вибрациите на ламината само, веднага се съгласихме със всичко. ГОРДЕЯ С МОИТЕ ПОЛИТИЦИ!!! ВАС ИСКАМ, ВИЕ СТЕ НАДЕЖДАТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И НА ТЕЗИ АМА НАИСТИНА ИЗМОРЕНИ ХОРИЦА!!! Аз лично не съм против тези проекти, но пак се осрахме!!!
26
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов каза: Трайков айде бегай на прескоференция да замазваш...Кажи че не е решено всичко...
25
14
 
40
 
! Отговори
Плачът на Слънцето преди 13 години
Има и друг вариант. Да подпишат този договор за пред хората, един подпис нищо не означава, обърнах внимание, че след като бъде подписан предстои икономическо и техническо проучване, което е предпоставка да излизане от проекта. Това ще бъде просто един подпис, те колко пъти са подписвали и за Белене, и за Бургас-Александрополис и Южен поток и какво от това? Но този подпис ще им бъде коз в ръцете през зимата, защото много добре знаят какво предстои, ще го размятат и ще разправят, че са отличници
24
13
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Познайте коя фирма ще охранява тръбопровода в България !?!?!?
23
14
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че какво ли зависи от България,че се пъне Бойко да се прави на интересен.Трупа само рейтинг между клюкарите пред блоковете и кафенетата.
22
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре , сега и една "Северна река" от Норвегия да докараме и ще се диша по-спокойно
21
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разгеле, уточниха най-после комисионните !
20
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В поздравителния си адрес ББ изразява увереност, че отношенията между Русия и Съединените американски щати ще продължат да се развиват и занапред в името на благоденствието на двата народа и в интерес на международния мир и сигурност. България, ще търси финансиране на амриканските Ф16 и руската АЕЦ.
19
12
 
45
 
! Отговори
оооо преди 13 години
Аз му вервам на бат Бойко.Квот е казал или става или не,а най често се отлага.Че кво му е на човека, та той нищо не прави освен да си приказва-приказва-приказва.А пък той живота си минава-минава-минава.Нищо все някой ще ни ОПРАВИ някога(100г.)А ако не умра от глад до следващите избори пак ще си гласувам за герб(гроб) или както там се нарича известната тогава партия.
18
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ли си мисля, че е за предпоследно
17
10
 
50
 
! Отговори
Нина преди 13 години
а не стане като с цената на тока. токйт със сигурност ще падне от месец юли, опаа..той се покачи. Тези хора от Г,ерб имат все пак странно чувство за хумор. Вие вЕрвате ли им?
16
10
 
40
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Има две възможности! Или Батман е разбрал, че европейските държави са ни стратегическите партьори по ред географски, традиционни и други причини или друго, което е по-вероятно-ще прави опит да баламосва Русия, да се измята и променя мнението си през 3 минути, по давление на неговиту другари от ЦРУ!
15
24
 
35
 
! Отговори
shark преди 13 години
Ха,българите пак прегърнаха руснаците.Нали щяхме да се ориентираме към запада?Поне Борисов това обеща на народа.Честито ви нова руска финансова и политическа окупация.Заслужавате си хала.