Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!

Равносметката на Борисов за хората, които са го подвели
14 юли 2010 09:37,
262
Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!
Снимка: БГНЕС

Анастас Анастасов ще бъде избран за зам.-председател на НС, потвърди премиерът Бойко Борисов.

Овакантените постове на председател и заместник-председател на здравната комисия се поемат съответно от Десислава Атанасова и от Геновева Алексиева.

Още по темата

Моника Панайотова пък поема поста на председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, допълни премиерът.

"Във всички случаи само при направен опит, при първата индикация на медиите ние реагираме веднага", каза Борисов по повод отстраняването на депутатите Лъчезар Иванов, Светлин Танчев и Пламен Цеков от ръководните постове в НС.

"ГЕРБ веднага действа само дори когато се разбере, че някой си помисля да направи нещо нередно. Как ще мине, като разбера", попита риторично премиерът.

"Всички, които сме свалили от постовете им, си признават. Само Цеков, мисля, че е подведен и е по-високо наказанието, което му е наложено", посочи лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
12
 
! Отговори
67654 преди 13 години
Борисов ,признават си с бой или само малко са сплашени.
204
0
 
10
 
! Отговори
??? преди 13 години
Следващия трябва да е Божидар Йотов-Председател на УС на АПИ, до кога ще търпим зулумите, които той прави в тази агенция?
203
14
 
7
 
! Отговори
Гочоолу преди 13 години
Преди мрънкахте защо осралите се политици, никой за нищо не ги пипа, сега, когато ББ почна да ги наказва - пак критика. Е* тъпата нациа от завистници и мърморковци.
202
0
 
16
 
! Отговори
Дея преди 13 години
Всички политици се хвалят,че ще оставят нещо след себе си.Запушете си носовете!
201
2
 
7
 
! Отговори
an преди 13 години
AKO B.B ISKA DARJAVATA DA TRAGNE V PRAVILNA POSOKA, TRQBVA DA NAPRAVI NAI VAJNOTO. VSI4KI ZAKONI, TRQBVA DA SE REMONTIRAT OSNOVNO. V PROTIVEN SLU4AI, 6TE SI GOVORI PRAZNI PRIKASKI, I 6TE TAP4E NA MQSTO.
200
6
 
1
 
! Отговори
MM преди 13 години
До 204Каква по-точно е темата, дето казваш я измествам :)и да, признавам си, герберче съм,но ти сам си противоречиш,нали ние герберите сме тикви прости, как смяташ че ни бива в подобни "ловки" изпълнения :)
199
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
205 всички сме съгласни с теб и искаме същото. НО затова толкова хора не гласуваха ,защото ГЕРБ са хора преместили се от партиите ,които ТИ НЕ искаш да ни управляват. Едни и същи са разбери го.Иначе всички искаме хляб ,спокойствие ,образовани деца ,спокойни старини и пр.
198
0
 
9
 
! Отговори
така ли? преди 13 години
Махат?Че кой са махнали?Май всички са си депутати,а?
197
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
btw доколкото знам Боко не е лидер само на ГЕРБ ,а и на още няколко малки партийки ,застаховка за бъдещето.
196
2
 
18
 
! Отговори
До 156 преди 13 години
САмо като си прочетеш мнанието, ще установиш, че по-голям *** от теб няма. Второ защо аз да съм ***? Защото гласувах за ГЕРБ ли? Защото исках да разкарам крадливите Комунистите,царя и ДПС от власта ли? Да исках и Сидеров да махна и СДС и ДСБ ама Бойко показа че предизборните клипове на *** са истина, Искаш Костов? Гласувай за ГЕРБ, същото се отнася и за Атака. Само заради тая коалиция на ГЕРБ, няма да гласувам за тях, както и заради тъпотиите , които извършиха в икономиката ни.
195
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ММ изказванията ти много ловко изместват темата ,типично по комунистически. Да не си червено герберче?
194
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойкооо, турско-америкаска подлого, не се барай за нослето
193
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аушвиц за ***, гербери и еврей
192
5
 
4
 
! Отговори
Dan до 185 преди 13 години
Имах в предвид онзи закон, който ги освобождаваше от отговорност, но така и не го приеха новите! А и аз съм разочарован от бавните темпове и случайните хора в парламента, но...това което ме крепи е че БСП и ДПС са малцинство...и нямат думата!
191
1
 
9
 
! Отговори
ачо преди 13 години
До там ли я докарахме и вожда обратен.
190
5
 
2
 
! Отговори
ММ преди 13 години
Само да ти припомня, че навсякъде в Европа изборите са ниска избирателна активност, дори много по-ниска от нашата, така че този аргумент не важи, ходи се прескачай :)
189
2
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 13 години
ММ за да изразяваш мнение на народа ,трябва да си избран от него за това! Изборите не са били демократични колкото и да им се иска да мислят така хората. И са с избирателна активност по 50% ,което значи ,че не мнозинството българи им е противна и мисълта да гласуват за същите буклуци дето и предните години ни управляваха. Отишли са пред урните *** и хора с промити мозъци като твоя!
188
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баси женската ръчичка дет има Бойко на снимката. Нещо ме съмнява да е у лево
187
1
 
8
 
! Отговори
Зелените преди 13 години
Бойко признай си и ти.....и се върни в МВР.Там наистина си ни полезен.
186
3
 
13
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Махат ги не защото крадат, а защото крадат солово и не искат да делкат с Боко. Тъй не може. Нали Цветелина и спонсори трябва да папкат