Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!

Равносметката на Борисов за хората, които са го подвели
14 юли 2010 09:37,
262
Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!
Снимка: БГНЕС

Анастас Анастасов ще бъде избран за зам.-председател на НС, потвърди премиерът Бойко Борисов.

Овакантените постове на председател и заместник-председател на здравната комисия се поемат съответно от Десислава Атанасова и от Геновева Алексиева.

Още по темата

Моника Панайотова пък поема поста на председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, допълни премиерът.

"Във всички случаи само при направен опит, при първата индикация на медиите ние реагираме веднага", каза Борисов по повод отстраняването на депутатите Лъчезар Иванов, Светлин Танчев и Пламен Цеков от ръководните постове в НС.

"ГЕРБ веднага действа само дори когато се разбере, че някой си помисля да направи нещо нередно. Как ще мине, като разбера", попита риторично премиерът.

"Всички, които сме свалили от постовете им, си признават. Само Цеков, мисля, че е подведен и е по-високо наказанието, което му е наложено", посочи лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а фидосова Фидосова Бойко
224
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а случая в Етрополе нещо си затворихе очите
223
3
 
14
 
! Отговори
О - чуден преди 13 години
Този човек наистина ли е премиер на България?
222
3
 
6
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Да обясня ли как става това:Ем Димитров осигурява ловни полета на дружинката на Г.Първанов, а зад нея стои олигархът В.Златев,чиято дума не се чупи и от Вас. Топлата връзка е и ген.Д.Димитров,първи братовчед на Ем.Димитров.И така, Вие се готвехте да опандизите Емил още заради софийския имот,но се намесиха Гоце, Златев и Емил стана депутат,че и областен лидер на ГЕРБ.Сетне му се раз-мина за гората (тя не била негова, а на майка му и чичо му), после за хотелите, сетне за заменките по черноморието
221
1
 
4
 
! Отговори
Да бе преди 13 години
Ами смеят ли да не признаят!
220
1
 
16
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Защо потулихте случая с покупката на 12-те дка имот в София- Вие казахте,че ще вкарате виновните в затвора!Ем.Димитров го вкарахте депутат.Сетне се оказа,че майка му-жена на преклонна възраст,е шеф на ЕАД и като такава купува хотели в Боровец и по Черно море и гора 900 дка заедно с брат си,който пък е баща на ген. Д.Димитров-шеф на НСО,как става това!Заменяш терени с храсталак с 900 дка МАСИВНА ГОРА! А депутатът не е собственик на Дружеството,такава е майка му! Генерале,ние не сме ***!
219
4
 
9
 
! Отговори
Х преди 13 години
Да свалим и теб. След това може и ти да си признаеш!
218
1
 
12
 
! Отговори
чист въздух преди 13 години
Снимката на ББ е продължение на заглавието - премиерът си е запушил носа,защото неговите хора са се ***....
217
0
 
8
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Г-н Борисов,Вие се смятате за Господ на ГЕРБ,не е ли опасно това! ГЕРБ е лидер-ска партия и в нея,като във всяка нова партия се вляха покрай неизкушените мла -ди хора, и отявлени кариеристи.Давам пример с Емил Димитров,депутат в НС. Този човек беше замесен в скандала с продажбата на 12 дка имот в София -беше третия купувач.Тази сделка беше доста нечистоплътна.Сетне се забърка с покуп- ката на 900 дка гора в Етрополско и хотели и земя по черноморието чрез ЕАД на майка си.Вие застанахте зад него.
216
1
 
10
 
! Отговори
Един будала преди 13 години
Бойко, прекрасно знаеш че това е един ЯЛОВ ход, за рейтинг пред мишлетата!Утре чакам да кажеш, че е минал срока, когато това е трябвало да бъде направено.Или че не можеш да търсиш отговорност от Ковачев и Севлиевски, защото са били министри на твоя патрон - Симеон Мадридски!
215
14
 
17
 
! Отговори
Балин преди 13 години
А кат те свалиме теб ще си признаеш ли тъпотията? Ще кажеш ли "Ми *** съм ко да прая"?
214
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Принципът при вас е ясен и го показахте в клип-че:"Казвай, щот шъ та боли много"
213
0
 
6
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Значи е търябвало да получи само мъмрене пред строя??? ;) :)))
212
9
 
11
 
! Отговори
уууу преди 13 години
всички Гейбари смърдът и най-много този на снимката
211
1
 
5
 
! Отговори
kolio преди 13 години
Бойко иска да каже, че е получил по-голямо наказание, отколкото му се е полагало...
210
1
 
5
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
""Всички, които сме свалили от постовете им, си признават. Само Цеков, мисля, че е подведен и е по-високо наказанието, което му е наложено", посочи лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия." ??? Някой друг, освен мен, да не вижда логика в това изказване??? Значи, ако нарушиш закона и морала и ако, но само, ако по някоя телевизия те разхрият и дадат - оставка и готово. Но, ако си бил подведен, т.е. не си действал умишлено - получаваш по-високо наказание.
209
0
 
2
 
! Отговори
емо преди 13 години
айде махни и миро найденов да видиш как ще си признае.
208
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко, Фидосова да не е пръцнала, че си запушил носа ?
207
1
 
1
 
! Отговори
интересно ми е преди 13 години
за коалиция нз ,че го подкрепят-да ама той да ги подкрепя -нз...Дай пример ,просто за информация.Дай пример с Костов ,какъв закон или там кот ще измислиш е искал и е прокаран ,и е в ощърб на България
206
0
 
7
 
! Отговори
мина преди 13 години
Аз мисля че ако някой е подвел или ощетил ДЪРЖАВАТА или неправомерно спечелил от някоя сделка ,трябва напременно да се уволни и да освободи депотатското място.Ако е злоопотребил със служебното си полужение да отговаря пред закона.Нали се заклеват че ще служат на РОДИНАТА ато какво излиза че всеки граби колкото може иот последните трухи е това преставляват нашите депотати-кучета за парче месо ще те разкъсат на парчета. ДА се задавят дано...