Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
427
7
 
9
 
! Отговори
един от всички преди 13 години
Абе всички вие - анти "цвъ-цвъ" и анти "ББ"... Не се ли усещате, че като плюете по тях значи защитавате "бум-бум" и "клъц-клъц", демек 'сички килъри и подобни??? Абе вие сте ...ахти анти "щастливците" бе!!!
426
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доказателства за какво, че автомата е боен или, че с този автомат е извършено конкретно това убийство. Надявам се да правиш разлика между тези две доказателства. И заради това, че автомата е боен и е незаконно притежаван въпросният притежател е в ареста, а не на свобода, но не може да бъде обвинен в убийство - капиш.........
425
2
 
12
 
! Отговори
Антон преди 13 години
ЗА ХОРАТА НЕДОКОСВАЛИ СЕ ДО СЪДА У НАС !!!Имам влачещо се се 13 год, имотно дело !!!!!!Един *** "строител" събра парите на 30 души построи 2 етажа /от 6/ и избяга в чужбина-прокурора го пусна !!!! В това време ние го съдим ...И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕМ !!!Съдиите се сменят,закъсняват за заседания ,адвокати отсъстват ,болнични се представят и всичко каквото се сетите и всичко е "ЗАКОННО" ..!!!!Видиш ли магистрат- заплюй го -ВИНАГИ ИМА ЗАЩО !!!СЪДА Е НЕЩО НЕОПИСУЕМО В БГ ,,,
424
1
 
7
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Евала батко, откога им разправям на тези млоумници във форума , че България затъва от некомпетентното управление на чалго-мутренски издънки.Рано или късно България ще се управлява от умни,кадърни и можещи хора.
423
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Намерили са автомат. Хубаво. Ама се оказва,че не с този автомат е извършено убийството. Нещо повече, този автомат не е използван и в други случаи. На всичко отгоре има и разрешително за автомата от същото това МВР. Какво следва от това,а?
422
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съдиите съдят по закони, а законите ги пишат и приемат депутатите. Щом в закона пише, че може значи може. Съдията не съди по пристрастия или по слухове дори и тези слухове да са верни, а съди по неоспорими факти, които се прилагат в делото. Като искаш да си обективен никога не забравяй тези правила в правото.
421
0
 
4
 
! Отговори
Asen Petrov преди 13 години
...Boi4e organizirai referendum ako te e strax da re6im problema.., akvo se mota6??
420
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко ти плати Вожда за хвалебствията?
419
7
 
8
 
! Отговори
Леле мале преди 13 години
Леуе мауе колко *** хора има на тоя свят, ей. Абе полицията го хванала с Боен Автомат Калашников, Бойни Патрони и оревахте сайта, че нямало доказателство, полицията не си свършила работата. Абе вие какво доказателство искате, да го хванат точно когато натиска спусъка и убива човек. Но тогава ще ревете, че е натиснал спусъка без да иска и пак трябва да бъде пуснат, иначе ще почнат да го болят зъбите, хемороидите, херниите.Пълни смешници на абсурда сте, да не говорим колко сте жалки с комента
418
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Проблемът на Борисов, Цветанов и цялата пасмина около тях, нарекли се гръмко Граждани за Европейско Развитие на България, е тоталния провал им провал в икономическата и финансовата политика, която водят и която води България към тотален колапс и срив. Един провал, породен изцяло от всеобхватната и невиждана по мащаби досега некомпетентност на властимащите.Полицейските акции с гръмки имена и надеждата, че съдебната система ще се поддаде на натиска на Борисов и ще започне да отсъжда така, както той иска бяха надеждата да се осигури прикритието на тази тотална некъдърност и последвалия я провал във всички сфери икономика, финанси, социална политика, здравеопазване, наука и образование.
417
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как ще събират доказателствен материал допълнително?!Ще има арест, обвинение , а те после ще събирали доказателствата.Ама яките адвокати направо ще ги смажат,дори ще ги осъдят и за незаконен арест и психически тормоз над клиента им.Всички съдии да подменят ,да са честни, да са от ГЕРБ пак нищо няма да стане като се действа отзад напред.
416
4
 
1
 
! Отговори
VAZMUTENA преди 13 години
Prav e BB che trqbva nezabavna promqna v sadebnata sistema - ne moje poliziqta da hvashta razboinizite a sadiite da gi puskat - za tova tezi bulgari koito se zavurnaha ot chujbina kazvat che gi e strah da jiveqt v nashata strana zashtoto ne sa sigurni za jivota si i vednaga iskat da se iznesat ot tuk - PROMENI V SADEBNATA SISTEMA I TO NEZABAVNI PROMENI- KRAYNO VREME E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
415
7
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Искам да питам многознайковците тук дали когато съда пусна Максим Стависки с условна присъда, карал пиян, убил човек й тежко ранил друг пак Цветанов и Борисов ви бяха виновни а ? И как на други " колеги убийци" на Стависки им лепват 15 годни за същото а на привилигировани граждани се присъжда "пробация" или условна присъда?
414
2
 
9
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Предлагам кардинално решение с правосъдната система.Да се помолим на ЕС да командирова 1000 съдии и прокурори, нашите ще ги пуснем в годишен неплатен отпуск ,като тези които са вършили престъпления ще отговарят за тях.Синхронизираме цялата правосъдна система с тази на ЕС.Според вас , с какви хора ще се напълнат затворите,ами да с крадливите червени маймуни.
413
4
 
7
 
! Отговори
..... преди 13 години
ДО 508 - не може съдът да пуска хора, извършили тежки криминални престъпления. Как виждаш, това да стане в друга европейска страна, която има изградени традиции.
412
8
 
9
 
! Отговори
До Онази преди 13 години
Ало, онази не приравнявай ББ с тия помиари съдиите. Дай един пример, когато ББ е защитил някой престъпник, няма милост към никои, дори и свои, за най-малкото нещо ги сиктердосва. За това хората го обичат и няма да се повлияят от някакви си писаници по сайтовете, колко и да се плюнчите и да го плюете, ББ ще ви издуха и на президенските избори, а само да се направи реформата в съдебната с-*** и тогава да видим за какво ще лаете. Сигурно тогава ще ревете за правата на Маргините, Митьо очите и др
411
4
 
13
 
! Отговори
Да,но преди 13 години
За 507 Коко -На ЦвъЦвъ и ББ е време да се каже истината милиционерските хитрини вече не минават. Т.нар. милиционерска оперативна информация е един бълвоч от клюки тоз казал, онзи чул, измишльотини, догадки, натопявания от злоба и завист, отмъщение, вкл. отмъщение на ББ срещу старите съдружници, опит за използване на техническите средства като трафични данни, без акъл и какво ли още не . . .Време е ЦвъЦвъ и БъБъ да разберат че милиционерската оперативна информация не е доказателство в нея трябва да има доказателства и такива да бъдат събирани.Има съществена разлика между съдът при диктатурата и съдът при демокрацията е: в първият случай прокурорът е седнал на една маса със съдиите, а при демокрацията прокурорът е долу на банките срещу адвокатите, а съдът е горе. Слава богу, демокрацията извоюва тези правила, и физкултурниците ЦвъЦвъ и БъБъ е време да ги разберат.
410
3
 
3
 
! Отговори
Да,но преди 13 години
За 506 - май си ***, нищо не ти влиза и излиза от мозъка
409
3
 
13
 
! Отговори
коко преди 13 години
Абе,много тъбаци и бойковисти/ако ви харесва гербери/.Ако само прочетат какво е казал любимият им пожарникар,ще разберат,че съда си е свършил работата както трябва с наличните доказателства.Цитирам "Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат."Тоест доказателства няма.Тъпите куки сега ще ги търсят или създадат по заповед.
408
9
 
9
 
! Отговори
..... преди 13 години
За това Бойко е прав. Не може МВР да хваща престъпниците, а след това съдът да ги пуска на свобода. Представете си, че някой извършва или поръчва 20 убийства и след това се измъква с пробация или условно, щото го болял коремът или такива глупости.