Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
0
 
0
 
! Отговори
do 592 преди 13 години
ne 100 200% TRIABVA DA STANE I TOGAVA &TE SPRE DA TI NAMIRISVA GAZAT. бсп,дпс,сдс,ндсв-Vsi4ki tia bukvosa4etania tria da iz4eznat ot mozaka na horata.
506
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
men zaradi edna no6ka 6tiaha da me vkarat,a tia s tzial kala6nik hiliadi obvinenia i gi poskat.tria da vleze bb s taia hilka v sada i da gi po4va nared
505
0
 
0
 
! Отговори
samo s davai ne stav преди 13 години
!Putin e izkluchitelen maj-umen,prozporliv, dalnoviden,vsepriznat avtoritet,izlachva uverenost i stabilnost.Vsichko pri nego e premereno-pogled,jest,dumi.Vsichkite mu deistviq sa v polsa na stranata mu.I ne na posledno mqsto ,otnoshenieto na mejdunarodnata politicheska obshnost kam Rusiq e mnogo razlichno ot tova kam BG.
504
0
 
1
 
! Отговори
ДАВАЙ БОЙКО преди 13 години
Ето и малко статистика, която обяснява всичко това:*Брутния вътрешен продукт на Русия за 10 години при управлението на Путин близо 8.1 пъти от 4 823 на 39 000 млрд. рубли.*Златният резерв на Русия се увеличава близо 29.7 пъти от 13 млрд. долара на 386.6 млрд. долара.*Външния дълг на Русия е спаднал с 3.6 пъти от 158.7 млрд. долара на 43.9 млрд. долара.* Доход на глава от населението се е увеличил с 9.69 пъти от 1658.9 рубли на 16 078.4 рубли.
503
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Милиционер или НЕ ... ДАВАЙ БОЙКО .... !!!Жив пример за това как един полицай и милиционер управлява е ВЛАДИМИР ПУТИН .... не искате в България да стане като в Русия ли? Нека да сме милиционерска държава пък всеки един гражданин да е доволен и да има работа за всички !!!Ето какво е докарала работата на Путин за последните 10 години ....
502
0
 
0
 
! Отговори
ти си прост преди 13 години
И се моли да стане в България като в Русия!!!
501
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dokazatelstvata za Killer-ite sa 20 toma, V turskia sait ne go pishe oba4e
500
2
 
4
 
! Отговори
Вайс преди 13 години
Добре, де - цялата държава знае, че Висшия съдебен съвет е един сбор от истински мафиоти, от "хора", които работят против държавата, за собствените си джобове и за комунистическите бандити. И така йерархията в съдебната система работи вече буквално за убийци.И ако политиците са си кариеристи и зависят от ръководителите на ЕС и САЩ, то част от съдиите са просто престъпници и си мислят само за джоба, и никакви европейски ценности не им пукат. ВЪПРОСЪТ Е КАКВО ЧАКАТ ОТ ГЕРБ? Защо не ги изметат?
499
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами за дядото, дето беше стрелял по крадливите ***, беше престъпление, нали? А за тия "големи риби" не е. За тях все няма доказателства, все невинни като чиста вода излизат... Сбъркана, сбъркана държава! Дано Бойко успее да пооправи нещата...
498
0
 
5
 
! Отговори
баба Гицка преди 13 години
Я деца щом не е престъпление да имаш калашник да дадете един и на мене оти баба е сама у гората,на село.На километър около мене нема жива душа.
497
7
 
5
 
! Отговори
да върне България преди 13 години
Диктаторът иска да възстанови диктатурата и да върне България преди 10. ноември 1989!
496
1
 
2
 
! Отговори
za 592 преди 13 години
Bez manipulacii troshliak - propusnal si i Krasu 4ernia............ami ne e ligitimen, kupili sa si nazna4eniata , basi smeshnata dyrjava. Trqbwa da se razpusne toz i nazna4i nov
495
1
 
5
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
*** е тиква !
494
6
 
9
 
! Отговори
един от ... преди 13 години
цит:'Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.'ОК, какъв тогава според теб трябва да е ВСС ?! От ГЕРБ ли?Нещо май вече нещата на безкръвен преврат и завземане на 100% от властта от ГЕРБ започват да намирисват... Аз лично вече съжалявам,че съм гласувал. Нали уж беше за добро,а ставаме от ден на ден като в Русия.
493
3
 
5
 
! Отговори
боко тиквата преди 13 години
aбе тикво смотана, дори не си чел мотивите на съда, а коментираш! Калашника не е използван за престъплението! Има си експертиза за тая работа и притежателя на калашника не е пуснат под гаранция. Но всеки, който притежава калашник ли трябва по презумпция да е убиец? Тиква проста и безотговорна - подавай си оставката!
492
0
 
0
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Ако не си ченге,озъртай се - след подобни твърдения ще ти дойдсат на гости от ДАНС.
491
4
 
6
 
! Отговори
степан преди 13 години
Бойко, решавай проблеми, а спри да си измиваш ръцете било със Станишев, било със съда. Работата не е свършена както трябва и това е! А за изслушване на самоанализ при психоаналитик таксата е 100 кинта. Разбирай че имаш да ми даваш по 100 кинта всеки път като започнеш да се обясняваш защо не ти се получават събитията.
490
0
 
0
 
! Отговори
доуточнение преди 13 години
и изпълнителна и законодателна
489
2
 
0
 
! Отговори
iona преди 13 години
578 ало много си зле, колега ти е този с който работиш ЗАЕДНО . О какво ли да ти се обяснява.
488
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Пич. Няма "управляваща" власт. Има "изпълнителна".