БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?

Отговорът: Защото досега никой не го е правил!
1 окт 2010 13:43,
370
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?
Снимка: БГНЕС

Реторичен въпрос, както сама го определи, зададе на премиера Бойко Борисов опозиционният депутат Корнелия Нинова. Тя се поинтересува защо новата власт преследва тройната коалиция.

„Каква е целта на тези действия?”, обърна се социалистката към Борисов и сама си отговори:

„Сигурно някой ще каже, че питането е безсмислено – крадците в затвора, а Бойко Борисов се бори с престъпността. Да, ама не”.

Нинова цитира изказване на самия председател на ГЕРБ, в което той говори за съдебните дела срещу бившите управляващи.

„Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден”. И сама интерпретира думите му така: „С тези думи казвате, че няма значение какво е правосъдието и някакви си там доказателства. Важно е да ги омаскарим, да ги съсипем като имидж и професия. Всичките ви действия целият злепоставяне и омаскаряване на тези, които ви критикуват”.

След като преди дни Петър Курумбашев упрекна Борисов, че се държи като момиченце, днес и Нинова засегна неговата мъжественост.

Според нея, вместо мъжки да посрещне критиките в очите, той се опитва да съсипе политическия имидж на опонентите си.

„Аз ще кажа, че сестра ти е лоша, а ти ще се обясняваш цял живот, че нямаш сестра”, перифразира поговорката червената депутатка.

„Обръщайки се към Корнелия Нинова с „многоуважавана”, премиерът увери, че политиката, която провежда, не прави разграничение по цвят.

Бойко Борисов отчете, че досега има 26 наказателни производства срещу хора, заемащи високи длъжности – като се започне от бивш премиер, министри и се стигне до шефове на агенции.

„Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас”, разясни на Нинова министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
0
 
1
 
! Отговори
BATE GOIKO преди 11 години
EEEEEEEEEEEEEEEE,BATE BOIKONELI VREME DASI TROSHOSH GLAVATA,STIGA IADE NARODA NE SE LI NAZHVAKA.TI SI CHOVEKOMRAZEZ,ZASHTOTO TI PARVO MRAZISH SEBESI POSLE OSTANALITE.VREME E.
358
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хаха.. весело ! :)
357
3
 
4
 
! Отговори
georgi преди 13 години
Ааа те щото комунистите са много трудни за "омаскаряване" :))). Няма нужда Бойко да ги води по съдилищата, за да разберем че са *** повечето. Но е добре, че ги води по съдилищата, за да разберът че все пак в тая смотана страна има някакви закони и трябва да има справедливост. И те видиш ли защото всички са толкова невинни, нито един не излезе да и гордо да каже - аз не съм виновен и ще се защитавам. Всеки си трае и гледа да мина леко с връзки, рушвети и т.н.
356
0
 
4
 
! Отговори
............ преди 13 години
То ти си едно цвете,голяма гергина,трънак
355
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само ГЕРБ !хип хип ураааа !най-добрите досега
354
3
 
4
 
! Отговори
Волен С .е БОКЛУК преди 13 години
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?ЗАЩОТО СТЕ ***,А АКО ИМА МОЗАК ДА ИЗГОНИ И БОЛЕН ЛИДЕРОВ<ПО ЛОШ Е И ОТ ДОГАН
353
4
 
7
 
! Отговори
one 4enge story преди 13 години
Дон Цеци не е в часссъ!Недоверчивото вотче е подадедно заради здравите батаци в здравеопазването. Трима топ мед администратори бяха изританаи по най различни причини, а за четвъртият бата Бойко казва че му бил хвърлил меракът преди 10 месеца. Мерак за какво? Като има булка и мерак ще има! Защо ни докара милала баба Яга от некаква си разпределителна бензиностанция....Та Цецко не е в час защото стаа хортувка за мед, а он че ми казва за МВРето успехите.За МВРето никой не бута бате Цецо, Там той е железн. га фанал га пущили, га пак фанал, абе има движение из криминалните среди. Още повече че бате Цецко ни каза, че топ бандюгите били 300 на бройййй. Ха са да видиме на ден по един да беше фатал като се почнеше от 01 Януари- са щехме да имаме поне два месеца цела държава без нито един бандит от групата на 300те.И да отбележиме, батко Цецко ефективно е закопчал само приятелят на Бойко и още двама други , които са приятели на некой друг. Демееек цел един процент от бандитите за които бате Цецо ни каза че са преброени, знаат се кои са, той ги знае, или познава, ??? кво а леле небе , обратно всички бандити знаят кой е бате Цецо и затова си хората праа бандюлици бандюлици та бандюлици та му бегат с фераритата из правите завои а он ги изчева на последнио завой, га ги пуснат у дупката, та брже он оди с багеро да ги изкопа дорде не ДНКато на утрепаният от килър убиец не е ферментирало????Бате Цеци, бате Цеци, хубаво е че ГЕРБ имал и положителни резултатаи, ама вотчетоп е за здравите отрицателни резултати в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, а то не зависи от това дали си мушнал в каушът едва един %, едва един процент от тези обявени бандити , които познавали Цецо, да не каеме че он ги познава. И гей народе, бате Цецко е похарчил народна пара за да смачка 1% от бандитите и в същото време той води в класацията на влюбените българи. еми ако са питали останали 297 бандита , абе пичове, абе хурки, аресвате ли дон Цецко, обичате ли го, ще гласувате ли за него- целата бандитскла маса в БГ до един се кълне че като погледнели как Цецо се справя с работата, че го обичат, че му се радват и че с него могат да стигнат далеко в своето развитие...плаче ми се, гнус ме е, отратителна пиярщина която се елепнала по страниците и на най долните порнографии, а да не споменаваме талавизията с излъчването на сериалът "Тримата *** от приказката за 300тате бандита и Али Цеци"
352
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съгласен съм с 351,майката кърмилница храни вече трето поколение синчета на партизани,а техните внуци се събудиха милионери и милиардери.Това,че заграбиха парите на Българите като източиха пенсиионите фондове,банкови фалите,фалшива масова приватизация,ги направи богати,но си останаха с манталитет на свинари,ком.и партийни секретарчета,бармани,борци-това са новите бизнесмени,посочени като верни синове от държавна сигурност!Ама хубав елит се пръкана,че като се почна една чалга и ***...
351
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами гледайте си СерГей и Доган.
350
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Корни народа разбра че сте престъпници но благодарение на законите които сте си гласували и на Красьовите съдии не сте в затвора.Никога повече БСП на власт.Народа е на това дередже заради вашите кражби.
349
3
 
5
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 13 години
Напориста другарка си е корнелия нинова, и неуморна най-вече. Пращи от мисъл и грижа по партията-кърмилница. Там сички са юнаци и юначки дето бозаят по 25-30 години. Някоии повече. Специално корнелия обаче се отличава с особена юначност и преданост като надъхана до краен предел и никога не надживяваща пубертета си комсомолка. За отбелязване, доста яка физически. Толкова яка, че изгаря от стремеж да излезе ннаправо на тепиха за една свободна борба с премиера. Сърцераздирателна е тая корнелия.
348
9
 
9
 
! Отговори
l преди 13 години
Новата групировка ГЕРБ ни управлява по правилата на бившите ВИС, СИК и Болкан, по методите на ИПОН и Скорпио..... Със заплахи, ругатни и яко скубане - всеки божи ден. Вдигането на осигурителния стаж на 37 и 40 години е ГЕНОЦИД и скрито НАМАЛЯВАНЕ на пенсиите !!! Не само че ще е трудно достижимо за поне 20-30% от хората, но и ще ги удари финансово. ЗАЩО ?? Ако беше вдигната възрастта, то при достигане на годините при по-малкия изискуем стаж, пенсиониращите се ще си получат пенсията. СЕГА при новите нива, за всяка недостигаща година, пенсията ще се намалява с 2% !!! Т.е. замисленото вдигане на стажа ще доведе, в случай на недостигане на 37/40 години стаж, до намаляване на пенсията с 6% за трите нови, въведени по мутренски години !!! ЗАЩО синдикатите спят ???? От друга страна, държавата не плаща собствените си вноски !!! Не ги плаща редовно, закъснява, а за военни и други категории изобщо не плаща !!!!! Над 1 милион хора от малцинствата, предимно ***, нередовно заети и безработни, не се осигуряват !!! КЪДЕ е държавата и какво прави, за да реши този проблем ???? Цялата система лежи на работещите Българи, които сега ще трябва да изпият поредната горчива чаша. ГЕРБаво питие, сервирано ни безцеремонно, но със загриженост за "реформа" от ГЕРБавата мафия. В същото време, топ-мафията е недосегаема и все по нахално ни се натрапва по "бизнесменски", Руско-Съветските проекти са в подем, а ляво комунистическите идеи на управляващата клика напомнят все повече времената на социализЪма на Тодор Живков..... Дали Бойко Борисов не е основен разпространител на тази зараза ??? Или ГЕРБавите милиционери, агенти, охранители и чалгаджии също са избрани разпространители на болестта, с всичките й метастази ????
347
1
 
3
 
! Отговори
da преди 13 години
виждам,че се обиждате на ''червена ***''и т.н.коя *** е червена и коя не-това е въпроса.важното е да не си ***.колкото до това кое е червено,мога да вметна част от принципите на ''червените ***'',които всички ненавиждаме;-подслушване-всеки е виновен до доказване на противното;култ към личността-никой не може да взема по-голяма заплата от мен;демокрация-глас народен..какъв глас...само моя има значение..е,познахте ли се ...нещастници
346
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво бе. Боко изхарчи резерва за глупости, срина образованието и здравеопазването, подписа договори за 5-6-7 години напред и дига ръцете - "Толкова мога, подавам оставка". Ми да, то като вече няма откъде да харчиш като луд как ще можеш? О, чакай, още не си изтеглил милиарди заеми от Световната Банка, бившето работно място на Дянков. Като ги изтеглиш и изхарчиш тогава ще подадеш оставка. То след това, който и да дойде на власт... сещайте се.
345
7
 
10
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Цецка Цачева е противна.
344
2
 
4
 
! Отговори
петък преди 13 години
Колкото и снимки да са показани на Цецка ЦАЧЕВА-ФИЗИОНОМИЯТА Й Е ВСЕ ЕДНА И СЪЩА нИЩО ЧЕ Е ЕДНА И СЪЩА,НО ДА БЪДЕ МАААЛКО ПО-ПРИВЕТЛИВА
343
4
 
5
 
! Отговори
гошко преди 13 години
Ама колко сте нагли комунистите.Вие колко ни тормозихте,не ви ли е срам бе престъпници.Аз се надявам те да не се окажат като вас,а до гоненето всички провинили се да се раследват.А тези от следващите.Каква богата държава а що за страна.
342
4
 
11
 
! Отговори
Dios преди 13 години
Другари комунисти,свърши времето на беззаконието и кражбите и кебапчета на корем... Дойде време всеки да си плаща сметките,това,което на вас не ви се нрави,защото сте научени само да крадете...Поемете въздух и се успокойте,защото в близките 25 години няма да видите власт...
341
6
 
9
 
! Отговори
човек преди 13 години
Защо ви "тормози" ли, неуважаеми комунисти? Защото избихте по концлагери стотици хиляди невинни българи, унищожихте, разсипахте, ограбихте и окрадохте България и българския народ. Защото сте най-големите престъпници, антибългари и бандити, които някога е имало в Родината ни. Защото разсипахте живота на поколения българи. Защото искахте да заличите България от картата и да я направите съветска губерния.
340
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
boiko nie sme s tebe