БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?

Отговорът: Защото досега никой не го е правил!
1 окт 2010 13:43,
370
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?
Снимка: БГНЕС

Реторичен въпрос, както сама го определи, зададе на премиера Бойко Борисов опозиционният депутат Корнелия Нинова. Тя се поинтересува защо новата власт преследва тройната коалиция.

„Каква е целта на тези действия?”, обърна се социалистката към Борисов и сама си отговори:

„Сигурно някой ще каже, че питането е безсмислено – крадците в затвора, а Бойко Борисов се бори с престъпността. Да, ама не”.

Нинова цитира изказване на самия председател на ГЕРБ, в което той говори за съдебните дела срещу бившите управляващи.

„Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден”. И сама интерпретира думите му така: „С тези думи казвате, че няма значение какво е правосъдието и някакви си там доказателства. Важно е да ги омаскарим, да ги съсипем като имидж и професия. Всичките ви действия целият злепоставяне и омаскаряване на тези, които ви критикуват”.

След като преди дни Петър Курумбашев упрекна Борисов, че се държи като момиченце, днес и Нинова засегна неговата мъжественост.

Според нея, вместо мъжки да посрещне критиките в очите, той се опитва да съсипе политическия имидж на опонентите си.

„Аз ще кажа, че сестра ти е лоша, а ти ще се обясняваш цял живот, че нямаш сестра”, перифразира поговорката червената депутатка.

„Обръщайки се към Корнелия Нинова с „многоуважавана”, премиерът увери, че политиката, която провежда, не прави разграничение по цвят.

Бойко Борисов отчете, че досега има 26 наказателни производства срещу хора, заемащи високи длъжности – като се започне от бивш премиер, министри и се стигне до шефове на агенции.

„Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас”, разясни на Нинова министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
лОШО Е ЗА НЯКОИ,ЧЕ ЩЕ ИМА ВЪЗМАЕЗДИЕ,КРИЯТ СЕ ,като големите ...съжалявам ги ,защото бях от тях.
338
0
 
11
 
! Отговори
Z-man преди 13 години
БСП може само да пита Луканов. Другото е от лукавого.
337
10
 
6
 
! Отговори
До Позитано преди 13 години
А бе , защо се бъркате в работата на хората ? Вот на доверие ще искате, и какво от това ? Стойте си в НС и без много гюронтия. Вече почти всички нямат доверие в Б.Б. До половин година той ще е на работа в пожарната. След което му предстоят тежки съдебни дела за периода 1990 - 2005 г. Тогава ще дойде вашият ред и не за това , че ви искаме а за това, че ни омръзнаха филмите на коностудия "МВР",че държавата е затлачена отвсякъде, че мизерията е тотална, че от пожарникар друго нищо не става.
336
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЯМА СТРАШНО,ПОЛОЖЕНИЕТО Е НЕСПАСЯЕМО!НИТО БОЙКО,НИТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОДОБРИ,ЗАЩОТО КОЛЕЛОТО СЕ СЧУПИ,КАРУЦАТА СЕ ПРЕОБЪРНА,ПРОЦЕСА Е НЕОБРАТИМ.
335
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
samo dqnkov
334
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМА ВЕРНО ЛИ ТАКА ИМ КАЗА БОРИСОВ ... СУПЕР ,БРАВО БОЙКО С ТЕБ СМЕ ,ЗНАЧИ СИ В ПРАВИЛНИЯ ПЪТ
333
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
samo boiko
332
5
 
6
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
Защо ги тормозите-пуснете им по един в тиквите да не мъчат и себе си, и най-вече нас!А справедливостта ще е възможна сле много години,щото парата и връзките още бият всичко!Ама ако ги опукате може и да се напъна да се опитам и постарая да повярвам/ама надали/!
331
9
 
19
 
! Отговори
Оги преди 13 години
За жалост Бойко действа мнооооооого меко с тия долни крадци!На тая държава и трябва човек като Пиночет или Франко.Пример:1936 г. Испания е най-бедната държава в Европа,сега са след Германия.Чили е най-развитата държава в Ю.Америка.Извода е че трябва да се унищожат комунистите,дори и физически, за да тръгнем напред.Докато има жив комунист на тая територия няма да излезем от блатото,щото в името на властта те са готови да жертват дори и живота на хората!
330
3
 
16
 
! Отговори
Стоилов преди 13 години
Толкова много критици тук,че ако поемете вии държавата и сигурно ще я оправите за 2 месеца нали ?Има 1 поговорка за Българина не е** жена си на улицата,защото който мине ще му дава акъл как да го в****
329
5
 
16
 
! Отговори
328 преди 13 години
Поне се опитва,а предишните направиха ли поне нещо такова БЕСЕПАРЧЕ?Ааа за теб и било рай знам :)
328
0
 
6
 
! Отговори
Димитър преди 13 години
И всички във този сайт сте патриотически настроени обаче само пред ПЦ то и утре ще станете ще отидете на работа тези който работят и пак същото,ще се преберете и ще почнете да ругаете кой бил лош и кой бил добър.. Нали ?
327
9
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас, разясни на Нинова министър-председателят. ДА, ВЪЗМОЖНА, ама НЕ, докато гербаджии командват как да върви разследването: и ЛЕЧКОВ е ЧИСТ и Г. СЛАВОВ е ЧИСТ и други "оклеветени" кметове.Лабово момче е Б.Б., лабово - погледни членовете си по местата, депутатите си: кантара не ги издържа! и това е за 1 година! Лабово и лъжливо - Бог да ти е на помощ
326
7
 
16
 
! Отговори
Knock преди 13 години
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш? - Щото сте мизерници, за това
325
7
 
11
 
! Отговори
ДО ??? преди 13 години
Защо ли? Може би защото когато бяха БСП ДПС И НДСВ БГ беше по добре ли или какво ?Ааа да имаше пари за всичко и всеки пхааааааа да беееееееее А сега неможете да ги гледате ГЕРБ ама 20 години гледате Догановци Станишевци Симоеновци как си карат лъскавите коли и на вас ви е най гот ли ? Айде със здраве {}
324
6
 
10
 
! Отговори
майка преди 13 години
Корнелия,какво си постигнала в политиката и живота,не забравяй,че има възмездие
323
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не мога да разбера какво разбира ***.Нин. под думата "преследване". Р.Овч. ни загроби с неизгоден договор с газпром и продължава да се хили без да бъде "преследван".Станишев ни уреди да плащаме луди пари за оборудване на АЕЦ-а дето никога няма да получим и неустойки за това че нямаме пари да го платим. И като резултат от това "преследвания" Станишев всяка вечер ми обяснява че докато той е бил на власт всичко е било ОК.
322
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
от Брюксел до Брамапутра всички подкрепят Борисов
321
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
320-Май не го подкрепяте във всичко:) Напоследък е уморен и има нужда от някой с четалче и памук:) Хайде! Чакаме те! Материалите от нас:)))))
320
4
 
5
 
! Отговори
??? преди 13 години
Защо си в Брюксел миличко? Ела си тук да помагаш на Боко, че издиша гория.