БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?

Отговорът: Защото досега никой не го е правил!
1 окт 2010 13:43,
370
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?
Снимка: БГНЕС

Реторичен въпрос, както сама го определи, зададе на премиера Бойко Борисов опозиционният депутат Корнелия Нинова. Тя се поинтересува защо новата власт преследва тройната коалиция.

„Каква е целта на тези действия?”, обърна се социалистката към Борисов и сама си отговори:

„Сигурно някой ще каже, че питането е безсмислено – крадците в затвора, а Бойко Борисов се бори с престъпността. Да, ама не”.

Нинова цитира изказване на самия председател на ГЕРБ, в което той говори за съдебните дела срещу бившите управляващи.

„Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден”. И сама интерпретира думите му така: „С тези думи казвате, че няма значение какво е правосъдието и някакви си там доказателства. Важно е да ги омаскарим, да ги съсипем като имидж и професия. Всичките ви действия целият злепоставяне и омаскаряване на тези, които ви критикуват”.

След като преди дни Петър Курумбашев упрекна Борисов, че се държи като момиченце, днес и Нинова засегна неговата мъжественост.

Според нея, вместо мъжки да посрещне критиките в очите, той се опитва да съсипе политическия имидж на опонентите си.

„Аз ще кажа, че сестра ти е лоша, а ти ще се обясняваш цял живот, че нямаш сестра”, перифразира поговорката червената депутатка.

„Обръщайки се към Корнелия Нинова с „многоуважавана”, премиерът увери, че политиката, която провежда, не прави разграничение по цвят.

Бойко Борисов отчете, че досега има 26 наказателни производства срещу хора, заемащи високи длъжности – като се започне от бивш премиер, министри и се стигне до шефове на агенции.

„Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас”, разясни на Нинова министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
6
 
6
 
! Отговори
MAGITO преди 13 години
BATE BOIKO PI6A TI OT BRUXEL.MA4KAI NARED S TEB SME.POKAGI IM 4E MOGE6 I 6TE SE SPRAVI6.PODKREPIAME TE ZA VSI4KO
318
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас, разясни на Нинова министър-председателят.Ха ха ха, спомням си колко справедливо си правеха заменки :))
317
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко за мен е ужасен тормоз да гледам как престъпници от ГЕРБ,дори крадци на ток, щъкат из парламента, возят се на мерджани, а ти самия на хеликоптер, докато хората ги разкарват от болница в болница, не ги приемат, и умират по пътя:))
316
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Корнелия за мен е ужасен тормоз да гледам как престъпниците от БСП щъкат в парламента и се возят в мерджани. Живот ли е това, не издържам вече!
315
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма начин симпатизант на БСП да е умен:- ако вярва на Станишев, то е с мозък на бавноразвиващ се;- ако се преструва че вярва за да краде се издигне, явно за нищо друго не го бива.
314
0
 
4
 
! Отговори
До 312 преди 13 години
Абе човек защо се опитваш да разясняваш на един миризлив свинар какво е лоботомия, остави го да си сърба помията заедно с прасетата си и не го натоварвай излишно с мисловна дейност, защото от коментара му се видя че няма такава.
313
0
 
4
 
! Отговори
До 305 преди 13 години
На тоя "работещия" май работата му е свързана със отглеждането на ***, сигурно по цял ден им чисти *** и за това и до там му се простира мирогледа. Само *** са около него и той горкия се е превърнал в ***.
312
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другарко, пък Сатнишев и Гоце ме прецакаха:) Омръзна ми да повтарям всеки ден:) Започнаха да не ми вярват:)
311
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми тя лоботомията не се прави за да се присажда мозък:) Леле! Егати образователната система:))) И това го казва човек със 100 изпита и 3 дипломи:))
310
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другааарко, пък Бойко се бие! :)
309
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леле! Пост 305 ще да е символ на изказ на умен човек:))))))))))))))))))))))) Поне за *** използвай научното "екскремент" Все пак си учен човек:) Недей да слизаш на нивото ни, защото може да си помислим,че не си учен достатъчно:)))))
308
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятелю, напразно са ти дали три дипломи. И 10 да имаш, не можеш да прикриеш простака с тях. Един съвет - отскочи до 4-ти километър. Може би имаш все още шанс.
307
3
 
1
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Ами, тичай да си правиш лоботомия. Ама, няма да ти помогне, защото мозък все още не присаждат, даже и в Америка. Файда обаче ще има за нас, останалите, защото може да не оживееш. И си носи видиева бургия с диамантен резач, за черепчето неандерталско, щото обикновена, медицинска, ще се счупи.
306
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Попитали радио Ереван:- Защо жените в БСП са толкова нервни?- Защото мъжете в БСП са с лява ориентация.
305
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аве минзухар, това че се сглобяват нещата в Китай, не означава нищо!
304
4
 
1
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Какво работя, ***, не е твоя работа. И вярно няма да се оправим скоро, защото се плодят все такива *** като тебе и то на туфи. Ама, скоро ще измрете в собствените си *** и ще останем тук таме по-читавите. Чао, ***.
303
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
301-Жалко!Разбрахме че и 100 изпита и три дипломи не могат да направят човека умен:)Пък аз си мислех, че образование му е майката:))))))))) Къде ли е спасението тогава:))))))))))))))))))))))))Я върви си оправи двете гънки, че май едната ти е за равновесие, а другата-да пустосваш:)Една лоботомия ще свърши работа:)
302
0
 
2
 
! Отговори
ЛилаФ преди 13 години
Ти нещо скоро да си виждал "Made in US" ? Дори макетите на белия дом пред белия дом са "Made in China".
301
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво работиш бе образования? Само като чета написаното от теб и мога да ти кажа, че няма нужда да се хабиш и да се напъваш да родиш нещо. Докато има такива като теб, нещата няма да се оправят на тази територия.
300
3
 
1
 
! Отговори
работещ преди 13 години
"Интелектуалното ниво" на този червен "форум" е такова, че свалянето му по-долу е извънредно трудно, защото в него драскат точно милиционерски хомосексуални *** като тебе, които освен наглата си ненаситност, нямат акъл даже колкото амеба. На тебе ако червените ти господари са ти подарили някой изпит, заедно с диплома за началник, аз съм издържал над 100 изпита и имам 3 дипломи, за които не си и сънувал.