Не съм психиатър, че да коментирам Волен Сидеров!

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отговори на "Атака"
Обновена: 15 окт 2010 13:17 | 15 окт 2010 13:15,
86
Не съм психиатър, че да коментирам Волен Сидеров!
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров не се е присъединил към подписката на 330 000 граждани, които искат референдум за членството на Турция в Европейския съюз. По тази причина според инициаторите й от ВМРО – той няма право да я коментира.

Преди дни лидерът на националистическата партия обвини Красимир Каракачанов в лъжа. Според Сидеров ВМРО са измамили българите с обяснението, че референдумът за Турция ще бъде сега, впоследствие обаче склонили той да се проведе и след 10 години.

"Не съм психиатър да коментирам Волен Сидеров", беше краткият отговор на Красимир Каракачанов.

Все пак и според председателя на ВМРО – българите са се подписали срещу това референдумът да се проведе сега.

На уточнението, че именно такъв е упрекът на Волен Сидеров, Каракачанов отговори: "Сидеров е настройвал симпатизантите на "Атака" да не подкрепят подписката на ВМРО".

Иначе воеводите получиха подкрепата на "Синята коалиция", но с уговорката, че референдум трябва да има едва когато Европейската комисия и Европейският съюз препоръчат на страните членки да ратифицират договора за присъединяване на Турция.

Още по темата

Десните определят инициативата на ВМРО като добра.

"Турция трябва да изпълни критериите, а ние сме наясно, че това ще отнеме много години. Да се прави референдум, сега би било нелогично", обясни Мартин Димитров.

Иван Костов пък е на мнение, че трябва да се приеме решение, което да фиксира точните интереси на България във връзка с преговорите на Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да се говори, че Турция е потенциална заплаха за България и да се проведе референдум за членство в ЕС.
83
2
 
9
 
! Отговори
avraam преди 13 години
"Не съм психиатър да коментирам Волен Сидеров", беше краткият отговор на Красимир Каракачанов. hahaahahaaahahhahhahahhaha, evala
82
0
 
4
 
! Отговори
Една Българка преди 13 години
Ах, Вие, РОДНИ политици! Егати егоистите! Без значение дали сте опозиция или не, щом се борите за една кауза, защо не се обедините поне в нея? Нямате изгода, а? И после пак ще ми се появят на екрана да ми обясняват колко милеят, тъжат и се борят за Майка България, за нейните права и благоденствие. Ай сиктир!До #68 Щом езикът ви не е български, защо ми пишеш на чист български бре, чадо? Какво стана с вашите пра-дядовци, борири се за присъединяване към Майка България? Егати родоотсъпниците сте...
81
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен доброжелате преди 13 години
Ти самият деца имаш ли? Защото ако не, аз не съм те упълномощавал да се занимаваш със съдбата на МОИТЕ деца, ясно?
80
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Турция трябва да влезе в ЕС, защото е по-добре да ни е приятел и съюзник, отколкото враг.
79
1
 
6
 
! Отговори
кюрдин преди 13 години
най после ще има и европейски кюрдистан,кат тръгнем кам аврупата ще оставим 5 милина братя кюрди по плодородните булгаристански земи да знайте по сме работливи от вщите помаци кърджалийци и делиорманци,а и се множим бързо по десет деца в семейство е срам и поюор за един кюрд,добре че говорим турски кат вашите *** ша са интегрираме веднага към техните обичай,айде побързо освободете европейски кюрдистан:))
78
7
 
3
 
! Отговори
1492 преди 13 години
Не си създавай мнение от реклами и турски сериали.Нашите турци са по-образовани и по-светски настроени от повечето им сънародници.Истанбул и курортите не са цяла Турция.
77
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: до radotoАбе човек, не се излагай бе! Наистина сме в 21 век! Не се подвеждай по наивните комунистически (и евентуално протурски) манипулации! Ти вземи че *** в съвременна Турция от 21 век, да видиш за каква държава става въпрос!Аз не че съм ходил (признавам си), но имаме интернет - вземи виж каква култура имат, какво образование, каква икономика! Можем даже да им завидим!А фанатиците мюсюлмани ние май ги имаме ако не повече, то почти колкото в Турция - това си е наш вътрешен проблем!
76
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Адниме събуди се,че форума е пълен с *** тая вечер от най-гнусните ДПС-ари са се събрали тука
75
5
 
9
 
! Отговори
до radoto преди 13 години
абе 21 век сме,ама *** да видиш какво става по турските села,все едно си 1000 години назадтакива хора нямат място в съвременна България,това са фанатици и ***
74
5
 
10
 
! Отговори
Васисуалий преди 13 години
Болен е човек на Меди Доан ,той работи за него и предава рода български.
73
1
 
9
 
! Отговори
1492 преди 13 години
До момента в който Турция изпълни всички условия за ЕС има много време,така че нищо не се знае.Този референдум е твърде прибързан ход.Най-голямата глупост е че не е сигурно какъв ще е резултата.Франция и Германия са против а може да се окаже че ние сме за.
72
9
 
7
 
! Отговори
торет преди 13 години
то че турците ще влезнат е ясно като бял ден. България няма как да ги спре, няма капацитета с който да се противопостави. Тези закони в ЕС са ала бала - ако почти всички гласуват ЗА и ние сме против, какво, да не би да не я приемат. Ще има пак извиване на китки и .... айде. По-рационално е да се мисли как да не ги допускаме на нашата територия неконтролируемо и да се наложат някакви строги закони и ограничения. Но в Б-я секи си бара п***та и никой нищо няма да предприеме...
71
2
 
3
 
! Отговори
1492 преди 13 години
Маке,да не би тебе да питат,аре бегай си у БЮРМ ние без такива като тебе по-лесно ще се оправим.Ама като те нагъзат там албанците да не вземеш да дойдеш тука ,бегай си при турците щом толкова ги обичаш.
70
6
 
13
 
! Отговори
Тодор Живков преди 13 години
21 ЕДНА ГОДИНИ ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН....ВСИЧКИ СА ПРЕДАТЕЛИ ДЕБЕЛОСЕРКККК,..ЦИ .СЪЖЕЛЯВАМ НО ТОВА Е САМАТА ИСТИНА .МОЖЕ БИ САМО ТОДОР ЖИВКОВ ПОНЕ 70 ПРОЦЕНТА Е МИСЛИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ С НЕГОВАТА ХИТРОСТ ДАЖЕ ГОРБАЧОВ ГО ПРИЗНА ....поне имаше социална политика ..А сега само цирк ***
69
6
 
6
 
! Отговори
ГЯВУРИН преди 13 години
кой е предал Левски .Кой е накарал да обесят Левски .А всъшност кой е бил Левски,Ботев ,Раковски и така нататък.Ще во одговоря ЦъРВУЛА ,ПАЧАТА,ГЛАДНИЯ,МЪРЗЕЛИВИ ДА ОГРАБВАТ БЕДНИЯ НАРОД
68
12
 
16
 
! Отговори
македонеца преди 13 години
Кой пита БЪЛГАРИЯ дали желае турция да влезе в ЕС ..И стига сте хленчили дали ТР да влезе в ЕС или не .ПъРВО СИ ОПРАВЕТЕ НАСРАНИТЕ ГЩИ И ТОГАВА МИСЛЕТЕ. вие сте едни пешки
67
9
 
10
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Разбирам, че има много турски писачи тук, но смятам, че достатъчно си траяхме. Аз мога да ви кажа само едно - никой няма да даде на едно куче да яде ако не се разлае.Никой няма да даде почивка на едно магаре, ако не вземе да се дърпа. Е вярно ще поизяде малко бой, но може по-дълго да живее отколкото ако се остави да бъде товарено до дупка!Затова за мен е важен духа на непримиримост към тези които ни грабиха, към турците който не се извиняват за кланетата в Батак, Априлско въстание и одринско!
66
4
 
8
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Нека да погледнем нещата от малко по-различен ъгъл.1. Това, че Левски бил осъден не значи почти нищо, защото съда винаги е служил угоно на богатите и властимащите;2. Не отричам, че сигурно има и преовеличени неща, но пък къде ли няма;3. Защо народа е давал пари - ами защото е искал промяната и всеки е искал да учасва в едно такова дело, колкото и трудно да е. А без пари нищо не е ставало.4. Духът на Ботев е държал хората живи и тръпнещи в очакване на по-справедливия живот!
65
4
 
6
 
! Отговори
radoto преди 13 години
хахахха залях се от смях като прочетох някои от коментарите тука .. за роби за еничери ... хора успокойте се в 21 век сме ,вече нема робство , само робски комплекс , от който вече трябва да се отърсите и да приемете глобализацията !