АБВ-то на Първанов

Днес излизат наяве някои от участниците в политическия проект
Обновена: 29 окт 2010 07:02 | 29 окт 2010 07:01,
355
АБВ-то на Първанов
Снимка: БГНЕС

Новият политически проект на президента Георги Първанов ще се нарича АБВ –  "Алтернатива за българско Възраждане", съобщава вестник "Труд".

Вероятно още днес, макар и неформално, наяве ще бъдат извадени и основните лица, които ще участват в него.

Става въпрос дискусията "Стратегически приоритети на българската икономика в контекста на стратегия "Европа 2020", организирана по инициатива на Първанов. Тя ще се проведе в НДК и за участие са поканени кметове, общинари, неправителствени организации, работодателски съюзи, учени и експерти.

Според "Труд" вицепремиерът Симеон Дянков вече е скроил номер на президента като "открадна" знакови лица от икономическия форум. По същото време той свиква тристранка за пенсионните фондове.

Още по темата

По непотвърдена информация новият проект ще бъде официално обявен следващия месец.

Според слухове Първанов е избрал 11 ноември – преди 9 години на тази дата той изненадващо поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори.

Същевременно в четвъртък Стефан Данаилов потвърди, че е водил разговори с държавния глава относно политическия проект.

Той не пожела да съобщи конкретна информация, но бе категоричен, че Първанов няма да създава партия, а политически проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: Георги Първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
parvanov iskame novi lica ti ve4e si istarkana plo4a
133
1
 
1
 
! Отговори
. преди 13 години
iva,po btv,nesto e rsazgonena pak.
132
2
 
3
 
! Отговори
ДЪГАТА преди 13 години
ГЛАСУВАЙТЕ-***,ПЪРВАНОВ,МАФЬОТ.ДА ЖИВЕЕ БГ!
131
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
parvanov da izlisa v pensia
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
parvanov da se maxa
129
1
 
13
 
! Отговори
pff преди 13 години
Ето я поредната финансова пирамида от типа изцеди народа до край пък после бегаи. Ако има и един човек който доброволно гласува за петролно-ловното дружество на Гоце то не знам накъде отиваме.Мислете хора стига сляпо гласуване.От как се помня се гласува на юруш за всекви ***, то не беше царя,то не беше Боко,толкоз ли сме прости бе да му се ненавиди!В нито една членка на Ес от бившия блок не биха гласували за бивш агент при това с толкоз издънки в настоящето, отдавна щеше да е без гражданство!
128
3
 
6
 
! Отговори
R преди 13 години
ВЕЧЕ НЕЗНАМ ЗАЩО ЖИВЕЯ ,ОПЛИТАНЕ НА КОНЦИТЕ ,ЧЕРВЕНИТЕ,*** ЩЕ ВЪЗКРЪСНАТ,КАК МОЖЕ ПЪРВАНОВ ДА ГРАДИ ЩАСТИЕТО СИ КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ,ТОЙ МАЙ ПРАВИ ЧОРБАТА ЗА МЕН НЕ КЛОШАР,А Е ПО ДОЛЕН ОТ ТАКИВА ЩЕ ЧАКАМЕ ДА СЕ ОПРАВИМ.ГЕРБЕРИТЕ НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДИШАТ СВЕЖ ВЪЗДУХ.ИЛИ ВЕЧЕ ЗА НАРОДА НЕ МИСЛИ НИКОЙ,А САМО СЕ БОРЯТ ЗА КОКАЛА,ДА ТРУПАТ ИМОТИ,ПАРИ,В ЧУЖБИНА ДА УЧАТ ДЕЦАТА ИМ И ДА СЕ РАЗВЯВАТ ПЕРИЛАТА И ЗАМЪРСЯВАТ ВЪЗДУХА НА БГ.
127
2
 
14
 
! Отговори
така преди 13 години
пазете се, защото първанката ще тръгне с ескорто из провинцията! всички знаем как карат, преди пътуване, попитайте пресцентърът на президенто на къде му е хрумнало да фучи с ордата черни лЕмозини!
126
7
 
8
 
! Отговори
Втора анкета преди 13 години
По-дожлу видяхме резултатите от първата анкета. Те обаче са очаквани. Няма как Първанов да не победи Борисов. Интересно е знаем как Алексей Петров би се справил със съдружника си.Гласувайте:За Алексей +За Бойко -
125
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Умни, България загива ,и само слепец не го вижда .Проблема е кои ще смени тези които в момента ни закопават.Тях самите не ги мислете.Техните пари и деца отдавна са на запад.А ние ще гнием бавно тук.Е нямали кои да посочи изхода.Ако не ви е ясно в България нищо не остана ,нито хора ,нито пари ,нито икономика .Само пенсионери и затворени фабрики .А и малко униформени ,да пазят управлявящите от любовта на народа.
124
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АБВ=АТАКА=БСП=ГЕРБ=ДПС=НДСВ=СДС=лошо управление/лоша инфраструктура/бедност/мизерия/корупция/престъпност/консултантски договори за милиони/лошо здравеоопазване/лошо образование/некомпетентност/безаконие/дискриминация на българския етнос
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разликата е само че Гоцко от една години обикаля цяла България да прави събрания в името на новата си политическа партия. Не помня Бойко Борисов да е имал такава активност.
122
3
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 13 години
За проекта на Първичката-Гоце е известен от много отдавна, но защо не се говори и никой (журналист) не споменава за този проект, *** вишисти ли са !?!?***.ин го направи много отдавна, не се ли сещате, ОТ ПРЕЗИДЕНТ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР - СТАНА.НЕ САМО БОРЦИ И МУТРИ БЪЛГАРСКИ, УКРАИНСКИ И РУСКИ, А ТАМ НАЙ-ВЕЧЕ НАЛАГАНЕ НА руската политика.Стар урок по комунизъм.Кой каза социализъм?
121
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе той и Боко докато беше кмет си направи партийката в абсолютно нарушение на закона. Даже когато го наричаха неформален лидер поправяше журналистите, че бил истински лидер на ГЕРБ, а това е абсолютно забранено докато заема изборната длъжност кмет! Тогава радетелят за законност Цветанов играеше фалшив лидер на ГЕРБ. И двамата се подиграваха закона пред очите на всички. Сега същото ще направи Гоцко. Комунистически номерца, няма какво да ни учуди, и двамата са членове на БКП.
120
3
 
3
 
! Отговори
501 до 164 преди 13 години
Мойте предположения са,че + слагат и подръжници на други партии,но гласуват за по-малкото зло ***,твойте какви са?
119
4
 
8
 
! Отговори
червена бабка с идеи преди 13 години
Всички пенсионери в нетаДа си защитим президентаОще малко ще живеемПосле комунизма ще изтлее.
118
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Не ме учудва че това мнение идава точно от някой дето се е кръстил Работяга. Аз за един ден свършвам повече работа отколкото ти за година, ама то на *** и нагъл човек има ли смисъл да обясняваш, като да се блъскаш в бетон. Най - много да вземе нещо да те обиди или набие. Ха - ха - ха.
117
2
 
10
 
! Отговори
в преди 13 години
Гоце, Гоцееее, верни се оказаха нещата Гоцеее. Ползваш президентската институция за лични цели и дейности Гоцеее..Типично селски манталитет. Келипира да го има а Гоце..И това го прави президент..Ужас, никога България няма да се оправи с този Андрешковски манталитет и култура.
116
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредната подигравка с българската култура ще е това наименование на фирмичката на Гоце. Вече кой и с какво ли не се подигра? Болен се подигра с освободителните борби на България и с Левски. Една бивша мутра и пожарникар си кръсти новата фирмичка ГЕРБ и т.н. Плаша се само, че каогато чух, че Гоце ще се кандидатира за президент ме напуши такъм смях, че не можах да се съвзема. Същото стана като разбрах, че селянинът от Банкя иска да става кмет на София. А те взеха, че спечелиха изборите...
115
6
 
16
 
! Отговори
АТИЛА преди 13 години
Джокер медия и Руското посолство имат удоволствието да ви представят за ПОРЕДЕН път на Българска Колониална сцена новата ПЕДОФИЛСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА Баш Педофила и Агент на ДС Гоце Триперо Ага.Медийни партньори на събитието ще бъдатПлевенската Аграрно Славянска телевизия Би-Ти-Ви собственосто на Ченгето от УБО Красимир ГерговРуското комувнистическа Дарик радио собственост на Агента от ДС Радосвет РадевНо вниманието на ГДБОП: Събитието е под охраната на Червената Армияbulgarya.tk