Алексей Петров иска да е президент?

Професор по история издига кандидатурата му
Обновена: 1 дек 2010 18:53 | 1 дек 2010 18:50,
275
Алексей Петров иска да е президент?
Снимка: БГНЕС

В първия ден на новата 2011 година ще бъде създаден Инициативен комитет за издигане на кандидатурата на Алексей Петров за участие в президентските избори.

Координатор на инициативата е Милен Семков – професор по съвременна история в Историческия факултет на СУ "Св. Климент Охридски". 

В началото на ноември Петров обяви пред плевенски журналисти, че е готов да се включи в президентската надпревара. Според бившия съветник в ДАНС състезанието си заслужавало, особено ако в него се включи и Бойко Борисов.

Алексей Петров не е член на РЗС, а симпатизант на партията и никога не е споделял пред който и да било от Политическия съвет, че има намерения да участва в президентската кампания. Това обявиха на 8 ноември от пресцентъра на РЗС.

Още по темата

Алексей Петров многократно е декларирал, че е за екипна форма на управление, което по презумция противоречи на мажоритарен тип избори, коментираха тогава от партията на Яне Янев.

"Не изключвам Алексей Петров да се кандидатира за президент, но не изключвам тази негова заявка и да е блъф" - посочи на 8 ноември пред БНТ Атанас Атанасов, председател на ДСБ-София и бивш ръководител на НСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още по темата: избориалексей петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
9
 
! Отговори
Кичо лайк мъни преди 13 години
Що да не стане бе? След Гоце всеки може да стане. Пък и на една мафиотска държава ще й отива престъпник за президент. За вице да назначи галевите. България да стане като Дупница. Това е идеала, а данъците да се плащат направо на октоподите, не на някаква измислена държава. А те да решават за какво да се харчат парите. Бас държа, че ще дават най-много на съдиите. Те и сега им дават, но тогава ще си е официално. Съдиите ще се движат с каляски и като минават ще трябва да им се покланяме. Това е.
249
0
 
15
 
! Отговори
кики преди 13 години
да се махаме от тука да останат само *** турците и политиците(мафията)
248
0
 
22
 
! Отговори
Милчо преди 13 години
Алексей Петров иска да е президент? Ти нормален ли си бе батко. Ходи си купи 5 крави. Най ще ти подхожда.*** президента.
247
0
 
9
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 13 години
....а аз искам Ферари....
246
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пълно малоумие . Срам за всички които му лижат все още краката и му дават трибуна .
245
0
 
7
 
! Отговори
тиквеник преди 13 години
Можеш, моме, можеш да повярваш. И аз не можах да повярвам, че тия дето ни учеха на социализъм и ни плямпаха, че комунизма е най-висшето нещо и не трябва и да си помисляме нещо лошо за това, след 1989 г., се оказаха най-яростните плювачи на предишното. Но за мое учудване, не си върнаха дипломите, не се отказаха от построените си вилички-мечти при тоталитаризма, ами напук на това, хукнаха да правят още повечко и да грабят още повече? Нищо не може да ме учуди вече, освен такива да подадат оставка?
244
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЛЕЛЕ ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ ... СЕГА И ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЛАВАТА НА МАФИЯТА...
243
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Семков, разбрахме кой ви напомня на Бенито Мусолини, а Алексей Петров на кого ви напомня?
242
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бивша студентка съм на Милен Семков. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!
241
0
 
21
 
! Отговори
гримар преди 13 години
До каде доживяхме престапници да стават президенти !
240
0
 
10
 
! Отговори
GB преди 13 години
Като го гледам на снимката отива и на България точно такъв президент! Е и ББ става, ама няма толкова "одухотворен" вид! Много е представителен за нацията, много си "тича" както се казва!
239
0
 
11
 
! Отговори
Да... преди 13 години
Агент Петров ще сменя агент Гоце...
238
0
 
16
 
! Отговори
АПАШ преди 13 години
АМАН ОТ АЙДУЦИ БЕ *** И *** ВИ
237
1
 
4
 
! Отговори
f.p. преди 13 години
Доцент Петров - Президент на Република България! Звучи гордо, много по-добре от сегашния Агент Гоце. Гоце не е дори Доцент.Предизборната му платформа обещава до една година след избора му, всеки българин да има трактор, гьола Белене да го направи безплатна ледена пързалка за електората, салама да стане по левче килото, да отмени валутния борд и въведе еврото при курс един лев за 100 евро, всеки българин да стане професор и защити дисертация (може и без това, ако не иска)...
236
8
 
6
 
! Отговори
ас преди 13 години
По същия начин и Борисо ни яхна.
235
1
 
5
 
! Отговори
генади преди 13 години
У бря, ти сякаш описваш правителството на Гоцевото АБВ!!!
234
0
 
8
 
! Отговори
Всезнайко преди 13 години
За да се допълни картинката перфектно в Бг...изберете си още една МУТРА за президент...така тъкмо ще цъфнете и вържете! А на него ще му спрат делата от който иска да се измъкне лапвайки имунитета!Някой помним перфектно мутрите от Спартак...други само сте слушали за тях! Лепенките за рекетирани(охранявани) обекти бяха и от Алексеевата фирма!А да ви е честит новия кандидат
233
0
 
45
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
РАЗБИРА СЕ,КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!!! ДАЖЕ АЗ ВИЖДАМ НЕЩАТА ТАКА - БРАТЯ ГАЛЕВИ - МВР(ГОЛЕМИЯ МАРГИН - ГЛАВЕН СЕКРЕТАР), ХРИСТО КОВАЧКИ - МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА,НИКОЛАЙ БАНЕВ - НА ТУРИЗМА,ЧЕРЕПА - НА ФИНАНСИТЕ И Т.Н..... ТЕ И БЕЗ ТОВА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВИЦАТА ОТКРАЙ ВРЕМЕ! ОСВЕН ТОВА ВДИГАМЕ НАНОВО МАВЗОЛЕЯ И ВЪТРЕ РЕДИМ ЕДИН ДО ДРУГ: ГЕОРГИ ИЛИЕВ,БРАТ МУ,КАРАМАНСКИ,ИЛИЯ ПАВЛОВ,ПОЛИ ПАНТЕВ И Т.Н..... МИСЛЯ,ЧЕ ТОВА Е ИСТИНСКАТА КАРТИНКА,КОЯТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАСЛУЖАВА....
232
7
 
4
 
! Отговори
Мислещ преди 13 години
Много лесно раздаваш куршуми, анонимно по форумите.Страшен смелчак. Ако утре срещнеш Алексей Петров сигурно ще му обясниш, че много го харесваш, нали.Защото вече няма да си анонимен.
231
0
 
16
 
! Отговори
генади преди 13 години
*** му и *** долен!