16-те депутати разказват за изкушението и в етичната комисия

Органът не може да ги санкционира, само ще ги изслуша
Обновена: 9 дек 2010 08:58 | 9 дек 2010 08:40,
57
16-те депутати разказват за изкушението и в етичната комисия
Снимка: Булфото

Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще изслуша депутатите от експеримента със скъпите телефони.

Заседанието на комиисията е свикано от председателя на НС Цецка Цачева.

Правилникът обаче не разрешава на комисията да налаага санкции, така че след изслушването тя може да излезе само със становище.

Още по темата

Досега депутатите от ГЕРБ, отзовали са не фалшива покана за раздаване на скъпи телефони, получиха порицание от партийното ръководство и се отказаха от половината от възнаграждението си за декември. Парите, събрани чрез форма на глоба ще бъдет дарени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
сас преди 13 години
боже пази българия от политици
55
0
 
1
 
! Отговори
перко преди 13 години
Чудя се дали някой /имам предвид от екипа на НС/ чете нашите коментари. Според мен няма такова. Дори и тези осраните не влизат да видят кокво мислят хората за тях.
54
0
 
0
 
! Отговори
невинен преди 13 години
органът само ще ги слуша не може да ги санкционира БЛЯ БЛЯ.а мен клъц от заплатката без да ме слушат.
53
0
 
1
 
! Отговори
titi преди 13 години
Ползите от лимон срещу РАК. унищожогава злокачествени клетки.Ползите от лимон.Лимон (цитрусови) е мирацулоус да убие раковите клетки.Е 10 000 пъти по-мощно от химиотерапия.Защо сме наясно от него?Поради наличието на заинтересованите лаборатории за производство на синтетични версия които ще им донесат огромни печалби.Сега можете да помогнете приятел, който има нужда от го правиш, че лимонов сок е полезно за предотвратяване на болестта.Колко хора умират докато тази тайна се пазен за компрометирането на multibillionaires печалба на големи корпорации?Може да ядеш плодове различни начина: може да ядат месестата част, натиснете сок, развиват напитки, сорбет, кроасани...Присвоява няколко добродетели, но най-интересен е ефект, то произвежда кисти и тумори.Ефикасността е доказана срещу рак на всички видове лечение. Някои казват, че тя е много полезна при всички варианти на рак.Тя също като анти микробно broad-spectrum срещу плесени и бактериални инфекции, ефективно е срещу вътрешни *** и червеи го регламентира твърде високо кръвно налягане и се Антидепресант, борба със стрес и нервни разстройства.Източникът на тази информация е очарователно: тя идва от един от най-големи производители на лекарства в света, казва, че след повече от 20 тестове в лаборатория от 1970 г., екстракти показа че:Той унищожава злокачествени клетки в 12 видове рак, включително двоеточие, гърди, простата, белите дробове и панкреас...И това, което е още по-изненадващо: този вид лечение с екстракт от лимон унищожава злокачествени клетки от рак и не засяга здравите клетки.Институт по здравеопазване науки
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Органът не може да ги санкционира, само ще ги изслуша"Колко мило ще по плачат и ще си ходят. Това нещо като психо терапевт за депутати ли е този така наречен "Орган"
51
0
 
5
 
! Отговори
мрън мрън преди 13 години
извинявайте другарко, аз вече няма да правя така ... и се хванали за мантичките и тръгнали в редичка да си измият ръчичките ... ***
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Органът не може да ги санкционира, само ще ги изслуша"Ебемти и стерилния орган ...
49
1
 
10
 
! Отговори
даниела преди 13 години
от платените осигуровки.До кога работещите БЪЛГАРИ ще бъдат роби на тази държава !!!Около 500 лекари са напуснали България, целта на това правителство е да прогони и малкото образовани хора.Свали Бойко - спаси България !!
48
1
 
10
 
! Отговори
даниела преди 13 години
Толкова много внимание бе отделено на медиците от ГО, то не бяха интервюта, то не бяха СРС-та.Защо тези дупедавци не излязоха да се извинят на цяла България, защо не подадоха оставки??? Сега да им пляскаме ли, какво или както винаги в България убиеца, престъпника се изкарва жертва...Защо не отделихте внимание на това, че 1,5милиарда резерв го взимат, защото няма пари ?! Защо не казахте, че на GP-тата са им намалени направленията с 40%? А бюджета на здравната каса ще се определя месец за месец
47
0
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 13 години
Пише се имУнитет,а не имОнитет неграмотнико.Научи българския и тогава съди другите ,,моралисте,,
46
0
 
9
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
А така....в такъв случай за простолюдието има Кодекс на труда и уволнение, а за погопомазаните - етична комисия и порицание.Какво да говорим повече.
45
0
 
4
 
! Отговори
Клаус Барби преди 13 години
Ама ги заклах, а? Както едно време в Лион.
44
0
 
11
 
! Отговори
Вера преди 13 години
Вече знаем защо да си плащаме данъците.За да може такива гадини да си живеят царски и да са безнаказани.Докато не ги видим вън от парламента-данъци не плащаме!
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИМОНИТЕТИТЕ СА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ,ЗА КАКВО МУ Е НА ЧОВЕК ИМОНИТЕТ СЛЕД КАТО СПАЗВА ЗАКОНА ? ВСИЧКИ ДЕПОТАТИ И МИНИСТРИ СА АЛЧНИ БАНДИТИ И ДОКАТО НЕ ВЛЕЗЕ НЯКОЙ ОТЧАЯН ОТ ЖИВОТА В СВАРТАЛИЩЕТО НАРЕЧЕНО ПАРЛАМЕНТ С АК5.45 ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ СМЕ В МАТРИЦАТА
42
0
 
3
 
! Отговори
аноним преди 13 години
а знаете ли че народното събрание е незаконна постройка и трябва ли прокуратурата да се самосезира за да я бутне
41
0
 
5
 
! Отговори
Morwel преди 13 години
Смисълът на комисията е, депутатите да участват в нея и да взимат допълнителни парици. За това не се изисква да се вирши работа, нали има такива будали като мен и теб да работят...
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много се кефя че разрушиха на Банев пристанището
39
2
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 13 години
Преди три дни на общо събрание на нашата кооперация се взе решение да бъде построена дървена беседка в градинката пред блока. Днес министър-председателят Бойко Борисов и домоуправителят ще участват в церемония по вкопаване на основите на новата структура. Това съобщават от правителствената пресслужба. В изграждането на беседката ще бъдат инвестирани 300 лева. Очакваният размер на беседката е 6 седящи места и масичка. Ще бъде осигурена заетост на двама души за два дни, информират още от пресслужбата на Кабинета. След два дни отново министър-председателят ще пререже лентата на модното съоръжение за пенсионерски отдих, което може да се ползва дори и при дъждовно време. Министър-председателят Бойко Борисов ще направи първия ход на първата партия шах, която ще се играе в беседката, ще цепи тестето за първата четворка белот и ще изпие по бира с работниците, уточняват още от правителствената пресслужба.
38
0
 
4
 
! Отговори
Бате Клаус преди 13 години
По-добре да разкажат, каква е процедурата при закупуването на автомобил Лексус -с всички екстри ли ги продават, без ли, че и аз ще си купувам.
37
2
 
8
 
! Отговори
ъпсурт преди 13 години
За тия ли момчета стаа въпрос?! Познавам ги, тоо единия мноо прос'Разполага с лични телефони навремето ми взе сичките жетони