Шменти-капели в подписка на Яне Янев

ДАНС: Инициативата на РЗС за разпускане на НС е манипулирана
Обновена: 13 яну 2011 18:41 | 13 яну 2011 17:24,
230
Шменти-капели в подписка на Яне Янев
Снимка: Булфото

ДАНС е установила нарушения в подписката на РЗС за предсрочно прекратяване на мандата на 41-то НС и за провеждане на референдум с цел свикване на ВНС и приемането на нова конституция.

Родното ФБР вече е сезирало прокуратурата за нарушенията. Ще бъде сезиран и главния прокурор, както и комисията за защита на личните данни.

Подписката съдържа личните данни на 597 152 български граждани - трите имена, ЕГН, адресна регистрация и подпис, събрани и окомплектовани в 120 тома.

След общ преглед на документите е установено, че големи части от бланките в подписката са попълнени с еднакви почерци, което е дало основание да се предположи, че вероятно личните данни не са вписани собственоръчно от участниците в подписката.

От проверени на случаен принцип 1850 граждани е установено, че повече от трима са починали преди датата на обявяване на подписката.

На случаен  принцип в София, Бургас, Враца, Видин, Габрово и Ямбол са били посетени 757 адреса.

Над 400 българи категорично са отрекли да са участвали в подписката и да са полагали личните си данни и подпис.

От тях 290 са удостоверили това в документ.

На 98 адреса са установили, че лицата не пребивават там повече от пет години. Над 150 лица не са били открити по домовете си и от тях не е получена информация.

Още по темата

Едно лице по време на подписката и в момента излежавал ефективна присъда.

93 от лицата, положили подписи, пребивавали постоянно зад граница и не са посещавали страната по време на провеждане на инициативата.

Общо 12 души са потвърдили участието си в подписката.

Подписката на РЗС беше внесена в парламента на 1 декември 2010 г.

Във връзка с нарушенията шефът на ДАНС Цветлин Йовчев е изпратил писмо до председателя на НС Цецка Цачева, разпространено от пресцентър на ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
9
 
5
 
! Отговори
! преди 13 години
Е да не очакват, Яне да е проследил всичките 600 000 подписа??? Много ясно, че при такова количество, ще има разминаване!!
180
2
 
3
 
! Отговори
Prosvetlen преди 13 години
Tepurva shte izleznat oshte po-stresirashti fakti ot podpiskata..edin ot aktivistite na RZS e dal baza danni s nad 450 xil podpisi! Pochti cialata e manipulirana! Skoro niakoi shte se razbiagat kato pilci, a s tova Yanev okonchatelno si napravi svoeto harakiri. Dragi mi shizofreniko, za teb tvoiata svita ot 15 dushi doide Vidov den, sega shte plashtash za horata, koito izluga, otnese se nepochtenno, shte plashtash i za giavoliite si!
179
2
 
12
 
! Отговори
Милко преди 13 години
Страна на парадоксите... Как е възможно под едно небе да съжителстват такива крайности като Яне Янев и това пловдивско момче, което е решило Аполониевата задача?! Как е възможно умните хора в тази страна да бъдат заглушавани от истеричави *** като този на снимката? Как е възможно такова дете да диша един и същи въздух с Янев? Гнус ме е от този мерзавец!
178
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
представяй си колкото щещ, но в4ера са ходили при мой колега в тях, и наистина се оказало, 4е мом4етето не е подписвало нищо.
177
6
 
4
 
! Отговори
leko iznerven преди 13 години
представям си:звънят ми на вратата няколко добре облечени дансаджии и ме питат: "Абе ти подписа ли се в оная подписка?". как да отговоря?1: да подписах се. ми оки я да видим какво имаш в къщи,аууу имаш домашна ракийка и цигарки пафкаш контрабанда...:)2: кой аз да съм се посписвал нема такова нещо. резултат брао пич така те искаме;)изводите са:1. никога няма да подпиша каквато и да е петиция за каквото и да е, а предполагам и останалите българи също2. за българия само шепа пръст и R.I.P
176
0
 
8
 
! Отговори
дзън преди 13 години
Ами сега, кой ми с.а в гащите?!
175
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янето е карал трактор цяла нощ.КАРРМИЧНО.
174
0
 
5
 
! Отговори
гарет преди 13 години
За двадесет години се видя как сме при тази подредба на държавата. Толкова зле на картата на европа не сме стояли от как я има третата българска държава. Направо сме заплашени от изчезване. Причините за това са много. да се събира Велико народно събрание. Най-умните да кажат какво да се прави. Лошото е че идеята я яхна тоя градински гол *** Янето. Олигавия я много.
173
0
 
8
 
! Отговори
! преди 13 години
Но те по същия начин печелят по изборите, вие какво си мислите?И БСП, и техните творения ДПС и РЗС точно това правят, от години.
172
0
 
4
 
! Отговори
БСП-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
ТОВА ЗА ДИМКИТЕ СИ Е ТЕРОРИЗЪМ
171
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЯ ТРЯБВА ДА ГО КРЪСТИМ "ШАШМАТА". ПОМНЯ, ЧЕ И ДИМКИ В КЕНЕФИТЕ ХВЪРЛЯШЕ.
170
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТАЗИ СНИМКА НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ СТАТИЯ ОЗАГЛАВЕНА "*** СКАЧАТ И ВИКАТ ЗА 60 ЛЕВА" ?
169
1
 
2
 
! Отговори
pehata преди 13 години
Пич, с Т е ;)
168
2
 
12
 
! Отговори
лидко преди 13 години
Долен,мръсен,ляв ***!!!
167
1
 
3
 
! Отговори
абе,ейй,пише се : преди 13 години
"шменДи-капели"подчертавам!!със буквичката "Д" а не с "т"поправете си очевадната грешка! много моля!стига издънки!!!!
166
7
 
9
 
! Отговори
С.Стан...шев преди 13 години
Голяма част от имената в списъка на Янето са извадени от личното му тефтерче,те са му били секс/партньори.
165
3
 
13
 
! Отговори
истина от форума преди 13 години
"РЗС и създателите им БСП май малко са недоизпипали нещата. Така е като даваш на членовете на младежката организация на БСП да ти вършат работата."
164
4
 
8
 
! Отговори
baiMilan преди 13 години
Този Яне за какво получава заплата от парламента? Той май само харчи народни пари да си развява пъзнята из цяла България и да търси компромати против правителството и се намират *** да му се връзват на приказките, а?
163
6
 
7
 
! Отговори
аааааааа преди 13 години
Лелеееееее какъв смях ,смях......Велизар Енчев пусна архивни кадри с Боко и просто каза че му е под достойнството дори да обиди подобен индивид,само го нарече " уникален бездуховен ***"......Колко точно казано. Колко точно..колко. Шапка пред теб Велизаре
162
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На ВелизарЕнчев ако му размениш обувките,една седмица ще ходи така.Юлиян Вучков си е направо върхът пред В.Енчев.