РЗС пита Борисов кой е "Буда"

Янев заплашва с нова порция скандални разкрития
Обновена: 17 яну 2011 16:33 | 17 яну 2011 16:33,
603
РЗС пита Борисов кой е "Буда"
Снимка: Булфото

РЗС продължава да задава въпроси на премиера и да разпалва скандала с изнесените СРС-та в медиите.

"Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера.

Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода", заканват се хората на Яне Янев в съобщение до медиите.

От РЗС призовават премиерът публично да отговори на въпросите:

- Какво му говори агентурният псевдоним на ДС "Буда"?

- Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?

- На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?

От партията посочват, че очакват отговорите на премиера „преди обществеността да ги научи от „друг източник”. РЗС го призовава този път обаче да не се кълне в детето си.

Още по темата

Бойко Борисов се закле в детето си, че и един лев от контрабанда не е влязъл в касите на ГЕРБ.

"РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов", заканват се още от партията.         
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


603
Още по темата: Бойко БорисовРЗС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
0
 
0
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
БУДА Е НА СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ МАЛКИЯ МУ ПРЕДСТАВИТЕЛ МЕЖДУ КРАКАТА - ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО - ШВЕДИСТАНОВО !-МОЖЕТЕ ДА ГО ОТКРИЕТЕ НА АДРЕСНАТА СТРАНИЦА ТУК :-stefan-tcholakov/-ИНФОРМИРА - АГЕНТ БУДА - 2 - ШВЕДИ - СТАНОВА ПАЛАНКА04.02.2013
542
1
 
1
 
! Отговори
поля преди 13 години
Става повече от гадна цялата история. Едно знам: Ако с тези методи падне правителството, завинаги предизборно ще ни се налага да гледаме и вдишваме насраните *** на всеки следващ управляващ, докато "опозицията" го клати отвсякъде със всички средства за да и отстъпи мястото. Това ли искате днешните Негербери?
541
2
 
8
 
! Отговори
един от всички преди 13 години
Янеееее, не ставаш и за еб***неееее. За нищо, ама за нищо не ставаш.
540
1
 
6
 
! Отговори
левскар преди 13 години
В древен Рим ,като е имало криза императоратора организирал зрелища на арената ,раздавал хляб от колесници,хвърлял на лъвовете някой и друг богаташ християнин ,като му конфискувал всичко,карал опозицията повече да настройва хората апък той им подхвърлял повече корички хляб .Развличал обществото със кандали само и само дане го попитат защо всъщност Рим е в застой,на края преторианците просто го убивали и слагали нов император.На вас този сценарий не ви ли прилича на нещо?????????????????????????
539
3
 
7
 
! Отговори
Терорист преди 13 години
Ало, платените лай....нари! Колкото и да плювате Янев, кавото е казал - винаги се е оказвало вярно. За разлика от вас той не е анонимен страхливец в мрежата, а застава пред всички с името си.
538
3
 
4
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Яне цървулане, не ти ли се изхрачи храчкате бе! Някой да си спомня с какви скандали се занимаваше янето преди 2-3 месеца. Смътно. Накой да си спомня че тогава янето наговори куп лъжи. Смътно. Янето на това разчита. Да хвърля лъжи, лъжи и пак лъжи пък което хване дикиш.Типична ДС-акция. Както едно време плюха по Костов.
537
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
брей голям зор да свалят правителството, трактори, Янки, Гейове и други шайкимного здраво им бъркат отзад Цецо и Бойко, бесни саама няма да стане тая, ако трябва по площадите ще излезем да подкрепим кабинетасамо ГЕРБ!!!
536
2
 
5
 
! Отговори
peterash преди 13 години
Костов, ПОМООООЩ....
535
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне, а пък народа пита:Кой е АГЕНТ "МОМА"?Подсказка - Агент Момата не е в женски род. Има бенчица.
534
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 13 години
Много хубавка държавица-*** сме, щом остана Яне да ни разяснява, че Бойко и ГЕРБ са червени разбойници. Ама е прав.
533
1
 
5
 
! Отговори
Гоцегейт преди 13 години
Янеееее Гоце започна ЛЕДЕНИКАГЕЙТ почвай да събираш инфо,няма време!
532
0
 
5
 
! Отговори
BoBo преди 13 години
Буда с ушите - може би най-могъщото превъплъщение, достигна Абсолютната Истина, научавайки всичко за всички, взаимовръзките между нещата, както и цялата верига от причини и следствия, свързващи всичко в света. И следствието заработи. Но заради безхаберието на предишните Учители това се случи чак по времето на Новата династия, когато Буда с ушите седна под Дървото на просветлението. То прилича на обикновено дърво, но всъщност е министър на вътрешните работи и дълбоката душевност. Под неговата корона обикновената слушалка и шушумига постигна достойнството на Буда.
531
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно за това във властта не трябва да се допускат гейове като Яне,щото правят само педераски работи.
530
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
да си зададем въпросите-защо леденика е регистрирана в чужда зона-защо предишните правителства не правят нищо -защо сегашното също ги покровителства.отговор-защото всички са крадци а обикновените хора да мизеруват и така ще е докато такива като яне говорят за морал а не са в пета глуха
529
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе що за държава сме? Този ***-българин ли е ? До кога ще го гледаме по телевизии и медии.Той изобщо какво прави за благото на България освен че е пощенска кутия на мафиотски кръгове?
528
7
 
7
 
! Отговори
Колело без педали преди 13 години
Янка що не даде флашките за експертиза? Маи се сещаме, а? След ден два ще ги обяви за ''откраднати''..........*** номера, трябва да си *** да му вържеш :)
527
9
 
14
 
! Отговори
Кукла без конци преди 13 години
1.Кой дава информацията на тракторната?2.От къде '' захранващите'' имат такава информация, чието място е в досиетата ?3. Къде са я крили досега?4. Има ли още подобни компромати за други публични личности?5.Защо точно сега се публикува ?6. Чий интереси са настъпани от ГЕРБ ?7. За какъв *** ни е ДАНС, ако не може да даде отговор на въпросите ?Червените кукловоди могат само да ми го лигавят вече , каквото и да кажат нема кой да се вързва :)
526
4
 
13
 
! Отговори
Б.Б. преди 13 години
Агент Буда е малкия Бойко..........знам че , си падат по него нЕкои, но тоз път ще им приседне на сливиците .......
525
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къде е батко Боко,да не са го качили на някой трактор....
524
1
 
2
 
! Отговори
Boko BUDA-lata преди 13 години
alelel busenesyt izre4e: Стига бръмбари, вършете работа!kak e trygnalo ludata krava i ostrklelio Iane sa ste razpe4atat oste firmi s koito Boiko BUDA-lata si e prikazval kato za lenti4kite pred tv-NOVA.Molim toz koito e verbowal BB da se obadi -ima edna golema bira ot mene, ama ne e LEDENIKA, za towa 4e po onova DS -vreme sa razbrali s kakva Tikva si imat rabota i mu dali agnenoto imie BUDALATA, a on da zeme po vyzroditelnio proces da se prekrsti ot turskoto BUDALA na indo-ciganskoto BUDA...