ГЕРБ затъва, коментира Командира

"С вота Борисов се опитва да си върне инициативата"
Обновена: 19 яну 2011 09:14 | 19 яну 2011 09:07,
434
ГЕРБ затъва, коментира Командира
Снимка: Булфото

Решението на премиера Бойко Борисов да поиска вот на доверие към кабинета не ме изненада, коментира лидерът на ДСБ Иван Костов.

Още по темата

"ГЕРБ в момента изглежда като партия, която е изгубила възможността да задава събитията и да диктува това, което се случва в страната.

Като че ли ГЕРБ затъва в отговор на чужди провокации. Ето например, тази тема със СРС-та измества всички останали теми на правителството.

И това е начин, и това беше заявено от ГЕРБ чрез вота на доверие, те да се опитат да си върнат инициативата.

Бойко Борисов трябва да направи всичко възможно, за да върне важните въпроси, защото гражданското общество е изтерзано от тази милиционерщина – някакви хора вадят непрекъснато някакви СРС-та, всички се занимават с четене на СРС-та – това просто става едно шизофренно състояние, това не е демократично гражданско общество, то се занимава с други въпроси, то се занимава с важните за него въпроси, а не с такива провокации”, коментира Командира пред БНТ.

"ГЕРБ не е на власт, за да краде и Бойко Борисов не иска да бъде премиер за 10 месеца или година", обяви на свой ред, депутатът от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Павел Димитров.

"Мотивите, с които министър-председателя Борисов ще поиска вот на доверие са, защото той не желае да участва в един вот на недоверие от провалили се политици и от хора, свързани с организираната престъпност.

На второ място той иска да стане ясна за хората истината, защото винаги е говорил истината, дори използва други думи и каза: Аз съм играл винаги в истински мачове и за това искам да се разбере, да видят хората кои подкрепят правителствоjf и кои не го подкрепят, и кои искат да се върне тройната коалиция на власт или Първанов да управлява със служебно правителство.

Това са основните мотиви, които премиерът Борисов изтъкна пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Предизвикателствата са основно към Синята коалиция", завърши Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
15
 
6
 
! Отговори
Истина преди 13 години
България има алтернатива това е Цар Симеон. Колкото и бясна пропаганда да има срещу Царя не може да се отрече че икономическите показатели на България се подобриха и хората започнаха да си вырвет че може нещо да стане за по добро и щеше да стане ако имахме акал и чувство за самосъхранение като нация да му Далем да управлява повече от един мандат но затова и ядем попарата сега на мутно комунистите от ГЕРБ които връщат милиционерщината в България. Царя е единствения политик който е уважаван навън.
348
0
 
9
 
! Отговори
левскар преди 13 години
Извинявай за ББ ,си прав ,но тука коментираме Командира,иначе за ББ може още много да се каже.1.Най-важното е ,че държава не се управлява като,РПУ или катоМВР.2.Не търси честни хора там където няма да намериш.3.Каквото е повикало такова се е обадило,неможе да искааш да вземеш всичко без да деш нищо.4.Ако тръгнеш от митницата първо трябва да минеш през МВР и Министерство на финансиите ,след това през *** на митницата и накрая районите митници.
347
6
 
7
 
! Отговори
pipi преди 13 години
Костов е голям провокатор,хем е критикува правителството,хем ,когато се стигне до гласуване винаги го подкрепя.Той е наясно с всичко,защото до голяма степен дърпа конците и тъй като Борисов е много зле "командира" си го командва и постига своето.Не виждате ли ,че Костов се опитва да ни върне през 1993 год.или през друга година,той насажда омраза,която Борисов с елементарното си мислене веднага поема и резултатът ще видим скоро.
346
15
 
4
 
! Отговори
kfrgik преди 13 години
Ти затъваш ***. Искаш да втълпиш *** си пророчества. Няма да стане. Аз на *** не вярвам
345
2
 
17
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Я стига с това,че нямало алтернатива!Слагат ви думи в устата и ги повтаряте като ***!Посочи ми ти кой се е справял по-зле!Кой е актуализирал толкова пъти бюджета,кой е правил толкова издънки за 1-2 години, кой е губил милиярди заради некомпетентна финансова политика,кой е хабил целия резерв,кой не е плащал на фирмите а?Добре че сме вече в ЕС и че има някаква вече начертана насока иначе Виденовата зима и Костовата приватизация биха били весел спомен в сравнение с това какво би направил ББ!
344
15
 
4
 
! Отговори
Бойко затъналия преди 13 години
Ти по си много убав другарю ***!?
343
13
 
13
 
! Отговори
левскар преди 13 години
"ГЕРБ в момента изглежда като партия, която е изгубила възможността да задава събитията и да диктува това, което се случва в страната......."Господин Костов вие имате най-голям опит в това,вас ви би на изборите Симо Келипира,само с едно изречение "....за 800 дни ще оправя България.."Е не ви ли е срам да коментирате,а?Радвайте се на 5 места в парламента ,които ви ги осигуряват "сините бабички",вече има и такива.Мълче те си всички знаем вашата мечта:.."Да се върнете на бял кон..."
342
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
вожда и станишко нямат равни по ръсене срещу вентилатора. и се изживяват като вездесъщи и недостижими богове. "политици, свързани с организираната престъпност" - това никак не се отнася до командира и станишко. Ама съвсем никак, никак.
341
7
 
7
 
! Отговори
a преди 13 години
Посочи алтернатива, или който и да е от предишните, справял се по-добре. Стига празни приказки, гледай по-реално на нещата.
340
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ибрахиме,стига генетични изследвания
339
1
 
14
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Моля всеки,на който му харесва премиерът да говори на диалект,да говори,че успешно се бори с престъпността,да се хвали като някой първичен човек,да се оправдава все с някой друг,да се дъни на икономическа тематика,да продължава да избира хванати от гората за ключови постове,да се прави,че нищо не е станало,когато в очевидно автентични записи и той и хората му разпъват чадъри,да насърчава слагачеството и подмазването и т.н. да гласува,че не ми харесва коментара-с палеца надолу!Да видя простите!
338
5
 
11
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Костов е мъдър политик и държавник,той критикува Борисов яростно за приватизацията на частните пенсионни фондове ,за парите от НЗОК ,които отидоха в бюджета ,той изрече фразата "Вкалинчихме се ,Бойко"....Но Костов и Синята Коалиция ще подкрепят ГЕРБ ,защото не искат Гоце да определи служебния кабинет и пак да се започнат далаверите !С това Синята Коалиция се показва националноотговорна !
337
2
 
1
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
до 367Тъй както е тръгнало,скоро няма да има какво да защитаваш.Това искам да разбереш с тъпата си тиква.
336
1
 
7
 
! Отговори
До КараИбрахим преди 13 години
Отрязаната цев Ибрахим пак изпълзя от дупката си.Друго турско иго няма да има болен мозък такъв.Спри да обиждаш БЪЛГАРИЯ КРИЕЙКИ СЕ В ИНТЕРНЕТ.Заради такива интриганти като теб българите не харесват турците.Какво целиш с блеенето си а ?Може би искаш тук да стане като в Косово.Може да си сигурен ще има достатъчно БЪЛГАРИ,които да защитят родината си.
335
4
 
13
 
! Отговори
BIG AL преди 13 години
Най-после ясни позиции,на синята коалиция , зад които стоят много български граждани :1.Аеца- закопаване ..НЕ.2.ДС- мутрите вън отвсякъде и навсякъде..Не за друго , а защото ПРОДЪЛЖАВАТ да са просто ДС- мутри..)3.Реформи.Или ще бъдем европейци или крепостни на руските олигарски и техните ГОЦЕ- агенти в България ..Браво на Синята коалиция ..САМО ТАКА..Сега да го видим БОЙКО кой си и за КАКВО се бориш..А онзи *** воленчо , руския агент също
334
4
 
2
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Не мога да ги разбера и опълченците на българщината, тези велики патриоти, които настояват, че са деца на изнасилени българки и потомци на роби, търпели безропотно цели пет века тежко робство, а не на земеделци със своя земя и кооперации, на занаятчии със свои еснафи, на търговци с кантори и в най-отдалечените градове на голямата империя, на хора, които са имали свои църкви и училища, издавали свои вестници и списания, пращали децата си в чужбина да учат, и на хора, вдигали въстания през всички векове от завладяването на България до освобождението й. Има нещо наистина патологично в тая патриотическа нагласа.
333
0
 
8
 
! Отговори
Актуален въпрос.. преди 13 години
"ГЕРБ не е на власт, за да краде ..депутатът от ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Павел Димитров.." С какво е известен въпросният господин ?
332
0
 
5
 
! Отговори
ЕЕ преди 13 години
Самоубийствен ход от страна на Борисов?!
331
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
356Ти си много заблуден ако си мислиш че тези неща са от вчера........Така си е било,така е и така ще бъде.И не е само в Бг така.В целият Свят е едно и също.Юнак до юнака,хайдук до хайдука.
330
1
 
4
 
! Отговори
Лао Дцъ преди 13 години
до шията в калта, а пък другите затъвали!