Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори

Българският народ "не вижда реална алтернатива" на сегашния премиер
21 яну 2011 23:58,
377
Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори
Снимка: Dnes.bg

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Още по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
358
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
тоя е гулупав нетрябва да пчели селянин ще ме управлява,магистрали и само магистрали с тях да се храниме ,има много за писане спрямо тоя пожарникар
357
2
 
5
 
! Отговори
Д-р Брам преди 13 години
Герб ще вземат не повече от 10 процента на местнете избори, ще изгубят президентските, а на следващите парламентарни едва щe успеят да прескочат бариерата. Хайде да се басираме със швабата..
356
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може да спечели, но само като манипулира изборите иначе не виждам кой ще гласува за него. А още един мандат на това правителство ще доведе до крах на държавата и се надявам последният, който е останал в България да вземе знамето преди да напусне!
355
2
 
11
 
! Отговори
pachangel преди 13 години
*** народ прости управляващи си избира,това е закономерно.Лично на мен до сега от никое управление не ми е пукало затова да му мислат тия които са го закъсали.Европа който ще да ги управлява нас ни управлява Уорлик и еврейския зет Дянков така че от евреин пари и от американец свобода не чакайте :)
354
1
 
12
 
! Отговори
МЕГИ преди 13 години
Нямам думи! Голяма излагация сме...Нормалните държави ни мислят за АБОРИГЕНСКИ НАРОД...*)))))))
353
9
 
5
 
! Отговори
Естествено преди 13 години
И по следващите даже са на ГЕРБ.............ако *** не му направят атентат
352
1
 
4
 
! Отговори
++ преди 13 години
youtube/watch?v=hCCZgYNvXTQ Изоставените деца на БългарияДокументален филм за деца с уврежданияСъбота, 20 Ноември 2010 13:00 (R)
351
3
 
14
 
! Отговори
БОЙКО преди 13 години
НЕ ЗНАМ ДАЛИ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ,НО БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА ВСЕ ПО ВЕЧЕ В БЛАТОТО.КАКВИТО СА ХОРАТА ,ТАКИВА СА МУ И УПРАВНИЦИТЕ. ОСТАНАХМЕ БЕЗ ДЕЦА,БЕЗ ВЯРА И НАДЕЖДА.НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ БОЙКО Е ОТ СВИТАТА НА ТАТО.РЕЧНИКА МУ Е БЕДЕН И МЕ Е СРАМ,ЧЕ НА ДВЕ МАГАРЕТА СЛАМАТА НЕ МОЖЕ ДА РАЗДЕЛИ.ТАКА,ЧЕ ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ!!!ГЛАСУВАЙ ЗА "СВЕТЛО БЪДЕЩЕ" И НОВИ МАГИСТРАЛИ!НИЩО,ЧЕ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ-
350
6
 
6
 
! Отговори
ГЕРМАНЦИТЕ СА ПРАВИ. преди 13 години
....ЗАЩОТО СА УМНИ И ЦЯЛА ЕВРОПА ГИ СЛУША !ЕВРОПА СЕ КОМАНДВА ОТ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ!ТАМ Е ИСТИНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е "***" НА ЕВРОПА, ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРПИ ПРОСТОТИЙТЕ НА ЧЕРВЕНОТО МАФИЯ И ДОНОСНИКА ГОЦЕ ОТ ДС!БОЙКО Е ВЕЛИК!ДГД, ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
349
2
 
6
 
! Отговори
az преди 13 години
no way
348
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И в Германия се срещат ***.
347
5
 
14
 
! Отговори
q преди 13 години
този шваб ако излезе прав,аз напускам страната!
346
8
 
9
 
! Отговори
Усещаш победата преди 13 години
И без да го каже немеца е ясно............кой ще гласува за капита -комунистите..........
345
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано да бърка, че иначе няма да останат българи.
344
3
 
11
 
! Отговори
ангел преди 13 години
а ако не спечели, кво? тоя "специалист" ше каже ли "е ми не познах, да си с*ра на дипломата"? аре аман от прогнози.... да идват изборите, па да видим как ше спечели тоя ***.
343
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Но за сметка на това с моя!
342
5
 
16
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Алтернатива трябва да се намери, а щом трябва, ще се намери. Както казва шопската поговорка, "Което е нужно, оно си требе, а което си требе, оно е нужно". Дори програмно правителство е по-добре от полицейско-далавераджийско управление.
341
9
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
Немчо, някои изказвания може да са рязки за теб, но у нас така се говори :) Вярно на улицата и в пожарната, но този език е смилаем за народа. Иначе си прав че няма алтернатива и вероятно ще спечели. По-добре той от Гей-Доган.
340
8
 
24
 
! Отговори
д преди 13 години
Може и да ги спечели,но със сигурност не с моя глас!
339
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Za tezi vremena Borisov e tochniyat chovek,na tochnoto myasto.