Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори

Българският народ "не вижда реална алтернатива" на сегашния премиер
21 яну 2011 23:58,
377
Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори
Снимка: Dnes.bg

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Още по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
2
 
7
 
! Отговори
до 284 преди 13 години
*** си , та си вдлъбнат!Силата е в словото. Дай сега да започнем да горим книги по площадите ли?Хорат са казали: "Ако си ***, то е за цял живот."Ти си типичен пример!
277
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХИТЛЕР ОСТАВИ НА ГЕРМАНЦИТЕ МАГИСТРАЛИ И ДИСЦИПЛИНА ,ДОРИ И СЛЕД ВОЙНАТА В ГЕРМАНИЯ СА ОСТАНАЛИ МАГИСТРАЛИТЕ И ДО ДНЕС ,А ЗАТОВА ЧЕ СА ДИСЦИПЛИНИРАНИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ,ТАКА ЧЕ МИСЛЯ ЧЕ БОЙКО Е ИЗБРАЛ НА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ
276
4
 
8
 
! Отговори
До 283 преди 13 години
Груйчо, перфектен ход ГЕРБ, получи вот на доверие от Искра Фидосиева, Мъжкари сте скрихте се за фустана на една жена. Айде на Бирата, насам народе.. при мишо Бирата
275
2
 
7
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
до НаблюдателБойко има един основен проблем-не знае кога да спре да говори и кога да почне да действа.Хората му са некадърни.Резултата е на лице.
274
3
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
само да подчертая, че докато искра фидосова бе нотариус в монтана си плащаше на тогавашното бсп да е само тя нотариус , вие си правете изводите :)
273
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с тези магистрали, хората не могат да се доберат до болницата за да получат мед помощ, нямат пари да живеят нормално, а той магистрали та магистрали. ГЕРБ да престане да лъже и краде.
272
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 281 :МОЖЕ ДВЕ ДУМИ ДА ЗНАЕШ НО ДА ГИ ИЗПОЛЗВАШ ПРАВИЛНО И НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО ,ОРАТОРИ НЕ НИ ТРЯБВАТ
271
5
 
11
 
! Отговори
Груйчо преди 13 години
Не знам дали е тиква ама хода с вота на доверие беше перфектен:)
270
1
 
3
 
! Отговори
7 преди 13 години
koi chte mu dade da se uchi na toj toi kleca samo simpatizanti zasergo govorj
269
2
 
5
 
! Отговори
до Дидко преди 13 години
Ми естествено, че с ДВЕ ДУМИ - той толкова знае!
268
10
 
11
 
! Отговори
ДИДКО преди 13 години
БОЙКО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН И УМЕН МЪЖ ,ВИНАГИ МНОГО ТОЧНО С ДВЕ ДУМИ И НА МЯСТО ГИ СЛАГА ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА ,ДАНО ГОСПОД ГО ПАЗИ ,ЗАКЛЕ СЕ В ДЕЦАТА СИ ЧЕ НЕ Е ВЗЕЛ НИТО ЛЕВ ОТ КОНТРАБАНДА ,ЕВАЛА НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ТОЛКОВА ОТКРОВЕН МИНИСТЪР
267
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин Борисов, изхвърлете Искра Фидосова и всички подобни на нея, които Ви дискредитират. Вие сте свестен човек и Ви подкрепяме. Подкрепяме и г-н Цветанов. Но ако изхвърлите негодниците като нея рейтингът Ви ще се повиши многократно и ще спечелите изборите още по-убедително.
266
6
 
10
 
! Отговори
do 273 преди 13 години
Ако за теб магистралата е само ходене до морето за другите хора и бизнеса е нещо много важно. И ака нямаш инфраструктура никой няма да дойде да инвестира тук. Та от там и да живеш по добре.Елементарен си.
265
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що бе, той бибитко да не би да има деца?
264
10
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Наблюдавах внимателно вота на довериенай ми хареса заключителното слово на Бойко, дето обясняваше на Мартинчо и Костов за АЕЦ Белене и за Набуко, а те гледаха като напиканине знам защо го наричате проста тиква, според мен никак не е ***, много аргументирано и умно се изказа, за разлика от повечето останали Бойко просто е класа, а тиквите май са тези, дето му викат тиква.
263
4
 
8
 
! Отговори
АНИ преди 13 години
ДО273: ТОГАВА *** НА СЕЛО ,ТАМ НЯМА МАГИСТРАЛИ ,ИМА ЗЕМЯ ЗА КОПАНЕ ,АМА ТЕ МЪРЗИ
262
2
 
4
 
! Отговори
7 преди 13 години
pitai sergo kak se praviat deca toi e po goliam teoretik ot boiko
261
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 13 години
267 - мен не ме интересува толкова дали веднъж в годината ще ида на море с един час по-бързо. Интересува ме през останалите 50 седмици да живея като бял човек в Европа и като Българин в България, а не да бъда експлоатиран, грабен и рекетиран и колкото и да се трепя, да обеднявам.
260
2
 
4
 
! Отговори
absulute преди 13 години
sigorno 6toto si malumen spored men ???? angliq shengen HAXHaxhhxahxaxah bojeee kolko prosti hora ne e istina bate ..
259
7
 
12
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Самото идване на власт на тоя *** е отражение на 20-годишните гибелни процеси в България - масовото опростачване, масовата емиграция на младите, умни и способни хора, плъхоподобното размножаване на маргиналната хъхряшка ***. Вижте надолу изказванията на защитниците на индивидът с питекантропски череп - с малки изключения тъпота, неспособност да се свърже смислено изречение, постове на маймуница. Такъв му е електоратът.За сведение - НИКОГА не съм поддържал БСП-то, никога не гласувал за тях.