Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори

Българският народ "не вижда реална алтернатива" на сегашния премиер
21 яну 2011 23:58,
377
Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори
Снимка: Dnes.bg

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Още по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой отчита ли факта че ББ е единствения премиер до сега който има достатъчно средства да си изкара живота без проблеми в която точка на света си поиска защото до сега всички идваха гладни и с цел да се налапат. Може пък наистина да иска нещо да се промени в БГ към по добро за хората. Ако не друго то поне разбрахме как са ни управлявали 20 години щото бирената фабрика на Мишо не е от година и половина а фабрики в БГ има доста. Не познавам партия дето се издържа от членски внос. Особено БСП.
297
6
 
13
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
До ден днешен не мога да си обясня мазохима на тези които харесват и подкрепят мутрата-мафиот ББ. Също не мога да схвана как не се притесняват от ежедневните лъжи на ГЕРБ. Защо никой не коментира контрабандата на цигари, чадърите над Пещерска гроздова и Леденика. Защо никой не се замисли защо Първанов и ББ са заедно в далаверата. Гласувайте за мафията хаплювци.
296
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДНЕС по добре ли е за теб от преди !?И ако е така защо не е за повечето хораЗащо има ровещи в кофите Защо за мнозина е трудно да преживеят месецаБроя на самоубийствата е по голям от починалите при катастрофи на пътя но се крие !Занимават ни всеки ден с едно и също БОЙКО кво казал и от КАТ с колко ще вдигнат глобите!`
295
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО305 ;КЪСНО СИ СЕ СЕТИЛ ДА СЕ ЖАЛВАШ ,ЗАЩО ХВЪРЛЯШЕ ФЛАШКИТЕ КАТО СИ ТОЛКОВА УМЕН ,ИЛИ ВЧЕРА РАЗБРА ОТ НОТЕВ ЧЕ ВЕЧЕ ИМА СЛЕД А КОЙ Е ИЗНАСЯЛ ИНФОТО И ЗА Д АСЕ ПРАВИШ НА ГЕРОЙ ИЗЛЕЗЕ НАСВЕТЛО ,МАХНА СИ КАСКЕТА
294
2
 
7
 
! Отговори
emigrant преди 13 години
NAMERIHTE SI MAISORA NAI- NAKRAIA - EVALA BATE BOIKO
293
4
 
11
 
! Отговори
Росен Миленов преди 13 години
Казвам се Росен Миленов. Аз съм дългогодишен служител на службите за сигурност. В последните няколко години последователно съм работил в Национална служба Гранична полиция, в Национална служба Полиция, в Национална служба Борба с организираната престъпност и ДАНС. Напуснах ДАНС през 2010 г. по собствено желание, въпреки предлаганата ми шеметна кариера и в знак на протест срещу въведения от г-н Цветан Цветанов, вицепремииер и министър на вътрешните работи, стил службите да изпълняват поръчки за съсипване на хора, неудобни на властта. Като юрист аз съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза.
292
1
 
3
 
! Отговори
7 преди 13 години
302 horata tuk niamat tv akogato im pokazat evropa go misliat za animacia
291
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 297 беше долното
290
3
 
6
 
! Отговори
до 279 преди 13 години
Говориш точно като полиагитатор през 1956-та:)) Все ми тая на кой е земята-никой не може да я вземе и да си я занесе в Англия например. Искам да има модерно земеделие. А нашите майки и бащи бяха едни най-обикновени крепостни селяни на номенклатурата. И всички получаваха социална помощ под формата на заплата.Ако за теб картата от "профсъюзите" и мухлясалото бунгало 2х2 м е било върха на сладоледа за мен не беше.
289
1
 
4
 
! Отговори
7 преди 13 години
procheti koi sa balgarite i sto e darzavnost
288
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колкото и да ни бият, все ни е малко!Учудващ мазохизъм...
287
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май пак не четете-Бойко ще спечели ,защото у българина ЛИПСВА ОПРЕДЕЛЕНА КУЛТУРА,и се връзва на приказките на мутробойко"дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими."Всъщност германеца констатира горчивата истина,че българите са стадо,което може да се управлява с мафиотски методи
286
1
 
4
 
! Отговори
7 преди 13 години
ti ste dades li pari na komunisti trebva da si lud
285
4
 
9
 
! Отговори
До "до 273" преди 13 години
Тук никой нищо не е инвестирал в последните двадесет години.Всички дойдоха да се налапат от труда на майките и бащите ни и техните майки и бащи.Ние сме просто един пазар и нищо повече.Кофти е ,че "пазарът" все повече обеднява,но храна все още се потребява.А и доста земя остана за продан.Като обеднеем съвсем, ще започнем да я подаряваме на така наречените "Инвеститори". Така,че не ми говори за инвестиции.Печалбите си изнасят у дома,а въвеждат нови такси и вдигат цените.Инвестициите поемаме ние.
284
1
 
5
 
! Отговори
7 преди 13 години
po dobre magistrali za horata drugot sa ***
283
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голям майтап, Мъжкарите от ГЕРБ получиха вот на доверие от ИФидосиева....
282
11
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Бойко е перфектния лидер за нашите условияправителството също е добро, с малки изключенияпроблем са депутатите и кадрите по места, просто нямат опит, което е разбираемо, все пак са нови във властта още не са ошлайфанитези слабости ще се преодолеят с времето, надявам се
281
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н експерта е прекалил с Бирата.
280
1
 
10
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
до БългаринЩе искара.Като бай Тошо той е олицетворение на бълг.политик.Като му дойде времето ще бие шута и на Фидосова и на Ц.Ц.Ситуацията много прилича на историята на БКП.Има вожд,има ръководители с тъмни странички в досието.Преди президентските избори ще изгърми единия главен бушон и Б.Б. яе се репчи ,че е единствения пожертвал кадър за благото,добруването и т.н.Цирк.
279
1
 
4
 
! Отговори
7 преди 13 години
koato ti vzeha parite gleda pak sega boiko ti kriv