Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори

Българският народ "не вижда реална алтернатива" на сегашния премиер
21 яну 2011 23:58,
377
Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори
Снимка: Dnes.bg

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Още по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То не е нужно човек да е експерт за да прозре истината, а тя е, че България никога до сега, още от времето на Стамболов не е имала такава силна и харизматична личност за премиер като Борисов. Където отиде по света, навсякъде държавните лидери остават с много приятни впечатления от него и даже му стават приятели. Този човек издигна България на по-високо ниво и затаов народа го обича толкова много.
337
3
 
13
 
! Отговори
ДОБРИ СА СИ НЕМЦИТЕ. преди 13 години
.....ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА ......А НИЕ В ..."***"!като в оня виц:Стара ***-бивш партизанин отишъл на Слънчев бряг, да се разходи по времето на Бай Тошо!Върнал се на село, и го питат,приятели:-Кажи наборе ,как е на Слънчев Бряг...?Старата *** , мисли дълго ....па им отговаря:--Като едно време ....преди 9.09.44Г.,бе....нема разлика!!!!-Защо бе, наборе ...?-питат го.-Ами кво да ти кажем.....Германците са пак по хотелите ---а ние... у шумата...!КОМАЙ , ПАК НЕМА РАЗЛИКА ....!!!
336
2
 
6
 
! Отговори
ДО 309 Спонги преди 13 години
Отговорът е във въпроса ти- У НАС Е ПЪЛНО С МАЗОХИСТИ.
335
2
 
9
 
! Отговори
ДО 17 преди 13 години
АДСКИ СИ ПРАВ/А/- НЯМАМЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.
334
3
 
8
 
! Отговори
смях преди 13 години
немец познавач на българия, то българин няма такъв тая шушумига се писал ,,познавач,, примиерът и той говори на ,,шъ,, кат чис бугарин кво остава за останалите
333
6
 
28
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Кофти, тоя по изключително културен начин ни е нарекъл *** ***, а за съжаление може би е прав.
332
8
 
9
 
! Отговори
Бисмарк преди 13 години
ТИЯ НЕМСКИ "ПОЗНАВАЧИ" НИ РАЗКАЗАХА ИГРИТЕ ПРЕЗ X ВЕК, СЕГА ПАК СА РЕШИЛИ ДА НИ "ОПРАВЯТ".
331
10
 
6
 
! Отговори
Адам Смит преди 13 години
Надявам се да са прави.
330
10
 
5
 
! Отговори
972 преди 13 години
boiko nema altrenativa.NE NI BILI ISKALI V 6ENGEN,6TE NI ZEMAT i horo 6te igrajt.za kakvo sa tezi strahoviti vopli sega ot evropa.za6toto idejta da badat poslu6vani elitni i nedosegaemi politici hi4 ne im se haresva.te samite ne sa mnogo politi4eski i ikonomi4eski 4isti.a eto 4e se otvori v mediite edno prostranstvo koeto be6e tabu i v bg.i krak povle4e wikiliks,a ne na6te srs-ta.moje bi nie e redno da preosmislime otno6enieto si kam 6engen v svetlinata na faktite iztekli ot wikiliks.basta!!!!
329
9
 
20
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Този "анализ" е само доказателството на германците да не ни пускат в Шенген. И са си прави. С правителство оглавявано от лица като ББ и ЦЦ не сме даже и за Европейския съюз!
328
10
 
6
 
! Отговори
кл преди 13 години
ми че кой иска ес и шенген,май някой ***
327
5
 
7
 
! Отговори
BKP преди 13 години
ABE GOSPODA OT SLYX[DANS],STIGA DRASKAXTE MINYSI NA XORATA KOITO VIJDAT I PI6AT ISTINATA ZA MALOYMNIQ VI SVIRKADJIQ BOKO-SNIMKATA,LENTTA I TIKVATA.A NA TAPACITE KATO VAS SAMO PLUS4ETA.GROB 6TE SPE4ELI EDIN GOLQM XYI NA PRIBLIJAVA6TITE SKORO6NI PREDSRO4NI IZBORI,I ZA TAKIVA KATO NEGO I VAS SAMO KOR6YM I NI6TO DRUG P**ALI,KAKTO V TYNIS TAKA I TYK TRQBVA DA STAME,4E KOPELETATA KATO VAS DA SA POD NAS.SAMO TAKA BULGARIQ 6TE IZKO4I OT L***QNATA DUPKA.ZA GERB SAMO GROB.
326
5
 
22
 
! Отговори
тя преди 13 години
ЩЕСПЕЧЕЛИКАТОНАТАТЕКОЛЕЛОТОНЯКОЙДРУГПЪТ
325
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
неможе все някой друг да ни е виновен . виждам как шенген за тази година ще е химера. и не запада или комунистите са виновни.хората ти казват в прав текст неможе да допуснем държава в която всичко и всички се подслушват и това се взима за нормално да членува в шенген как по ясно да ни го кажат че не им трябва таралеж в гащите вече допуснаха грешка като ни приеха в ЕС
324
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България няма да реши проблемите си, докато тези които са част от проблема са всъщност тези, от които се чака решението. Политическите партии и голяма част от бизнеса все още се държат на взаимовръзките започнали от времето на БКП и ДС. Докато не се очисти България от червената чума няма да се оправим.
323
4
 
12
 
! Отговори
До 331 преди 13 години
"В тази история има нещо много лошо и не е Бирата".Няма вече лоша бира. Даже бира"Алмус"-Ломско пиво е добра. Редколегията на Славчо се държа сервилно пред Райчев и крайно невъзпитано със синия депутат. Алтернативното предаване на *** Иван и Андрей предрече светли бъднини на ББ. В едно е прав Райчев - отново сме разделени. Вината е на ББ.
322
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долни,крадливи ***,не искат да изпускат България от своето влияния.Това ли са хората,които ще ни управляват,ако вземат властта?!Как ще се пребоядиса Сергейчо,който допусна да се краде и с Г.за си и да "няма годни доказателства".
321
3
 
9
 
! Отговори
Vily преди 13 години
Уффффффф, аман от 'експерти':-(
320
1
 
18
 
! Отговори
Baceto преди 13 години
Абе тоя баце Хайнц Брам , защо не дойде малко да поживее тука да видим още ли ще пише такива работи?!П.С.Да ни имат правителството което управлява ... да ни имат опозицията!Айде с мир.
319
1
 
4
 
! Отговори
7 преди 13 години
nie po umni li sme ot anglia ili ste tichame kto pule pred maikasi