Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори

Българският народ "не вижда реална алтернатива" на сегашния премиер
21 яну 2011 23:58,
377
Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори
Снимка: Dnes.bg

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Още по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
21
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Щом и германските...каски са разбрали,че Бойко няма алтернатива и ще спечеливсички следващи избори,какво остава за нашите ...кухи политически глави от т.нар....опозиция.Това нека да го прочете и да си го набие в ...главата,пишмян журналиста от СКАТ и бивш пишмян ...агент,Велизарчо Енчев.Много е кух горкияи много...злобен.
17
12
 
6
 
! Отговори
на 21 преди 13 години
еи таксижии гадни стига сте ревали не всичко е наред в държавата но какво ревете които му се работи си работи пак селските тарикати като вас които и да доиде на власт пак няма да го огреи защото за нищо не ставате жестоката истина единствения проблем в момента е че няма строителство .. това е но просто не остана място за строене така че не ревете
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе над 20 годиби минаха и как никой не се светна,че подарена свобода не е свобода,още по-малко пък е Демокрация?Свободата е най-скъпото нещо на света!А Демокрацията е нейната гаранция,застраховка или както и да го наричат там.А Демокрация има когато има независимост от никого.Е как ви се вижда независими ли сме?
15
10
 
5
 
! Отговори
do 7 преди 13 години
komunistite li, koito vse o6te sa 90% ot naselenieto. sled 1000 god. mozebi njama da e taka
14
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо г-на д-р Хайнц Брам не си гледа неговата работа !ГЕРБ ще падне , но ще се появи друда партия с друг ръководител , който ще излъже пак хората!
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Описаните по-горе отклонения, както в амплитудно-честотните характеристики, така и в областта на синтактичните, стилистичните и интонационните особености, БИХА могли да се дължат на манипулация върху звукозаписите." Дори копоите на Цвъцко се уплашиха да пишат, че записите са фалшиви:)БИХА МОГЛИ Д-Р БРАМ! БИХА МОГЛИ!И да те светна 90% вече знаят, че тези лазговори са проведени! Манипулация тип "презапис" не значи промяна на съдържание:))))))))))))))
12
10
 
6
 
! Отговори
мунчо преди 13 години
По-точно се казва: ще бие (тепа) на изборите. Вярно е, че сегашните алтернативи санапълно обезличени (особено сините, саде Яне показва малко мускули). На изборите може някой нов пак да ни излъже, че нямада краде. Така си върви открай време. Що са ни нови избори?Що не направим Бойко да е цар и така няма харч за избори.
11
20
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МНОГО СЕ Е ОБЪРКАЛ ШВАБАТА БОРИСОВ Е АУТ С РИТНИК В ДЕБЕЛИЯ МИРИЗЛИВ ***.
10
7
 
37
 
! Отговори
БЕЗ ПРЕВЕНЦИЯ преди 13 години
А знае ли някой в Европа че в България можеш да умреш от глад и медицинска помощ.Няма ли най-после да ни Интегрират.
9
22
 
42
 
! Отговори
kючуков преди 13 години
сбогом ГЕРБ
8
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поне народът има един,едничък защитен механизъм-този който управлява днес ще бъде опозиция утре!Каквото крадът имат срок четири годинки и после няма да помиришат власт!
7
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Д-р Брам! Как установихте, че аз имам доверие на Боко! И защо като е така вашият канцлер Меркел не ни ще в Шенген:) Пък това ме разсмя - "За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."Хихихихи:)
6
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
''Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори''Швейцарски експетр опитва шоколад:''Ммммм швейцарски е нали?''отговор:''Не български,от Своге''швейцарския експерт:''Ууу..!Да се *** у експерта и аз...""
5
25
 
18
 
! Отговори
Gen преди 13 години
Абсолютно е прав човекът. Няма алтернатива нито надеда за положителна промяна. След 25 години пак ще сме на същото положение и ще гоним духоветен на комунистите, СДС-арите, ВИС-аджиите и ще броим горите на царя по форумите.
4
23
 
42
 
! Отговори
Nostradamus преди 13 години
Няма да спечели никакви избори гражданинът Борисов. Спете спокойно деца.
3
21
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще ги спечели ама на куково лято.
2
9
 
38
 
! Отговори
ъх преди 13 години
Едва ли някой културен немец "Напук на всички скандали..." това звучи по-скоро на някой *** новожурналист. Пък и кой е тоя д-р Хайнц Брам. Хер п3д3раст ли е какъв е там да си гледа своята държава.
1
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да,ама не