Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори

Българският народ "не вижда реална алтернатива" на сегашния премиер
21 яну 2011 23:58,
377
Немски експерт: Борисов ще спечели и следващите избори
Снимка: Dnes.bg

Напук на всички скандали Борисов ще спечели и следващите избори. 

Това заяви в интервю за радио Дойче Веле германският политолог и познавач на България д-р Хайнц Брам. 

Ето как д-р Брам тълкува скандала с подслушванията в България:

Още по темата

"Този скандал показва, че в България все още липсва определен тип култура. Непрекъснато се вадят компромати, което не е практика в други европейски страни, особено в ЕС. За правителството в София вероятно всичко е наред с оглед на експертизата на записите, но в България със сигурност има хора, които се отнасят скептично към тази експертиза."

При положение, че всичко може да бъде подслушано и фалшифицирано, възниква въпросът може и трябва ли България да бъде приета в Шенген. За тези компромати, реални или не, междувременно знае и Брюксел, където се питат кога България най-сетне ще реши своите най-сериозни проблеми, коментира д-р Брам.

Мисля, че с оглед на експертизата за автентичността на записите, Бойко Борисов просто ще се стреми към нови избори, които в крайна сметка ще спечели. Защото българският народ не вижда реална алтернатива на Борисов, а и донякъде продължава да му се възхищава, дори за негови изказвания, които са всъщност непоносими. Като това, че подслушването било в реда на нещата, например, обобщава германският експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
9
 
8
 
! Отговори
stg преди 13 години
далаверата е следната и много проста, ББ спечелва президентските избори, това няма да му е много трудно , след което ГЕРБ се разпада и после квот стане, това ми е прогнозата само стойте и гледайте, за съжаление на ББ ,проекта ГЕРБ се износва дори по бързо от проекта НДСВ, така че няма друг полезен ход
37
2
 
17
 
! Отговори
Флашка преди 13 години
Редакцията, моля ви, поне не го наричайте ЕКСПЕРТ тоя. Това си е най-обикновен разбирач. С каквито тук е претъпкано!
36
8
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
27Велизаре,не се прави на ентелигент,ами лягай да спинкаш,че требе да съшиваш с ...бели конци още много...издънки на Боко и компания;за което ти и...плащат.
35
13
 
14
 
! Отговори
Жулиен преди 13 години
Разбира се, че ще спечели отново изборите Борисова тия нека си оправят първо техните подслушвания от Wikileaks ,тогава да говорят за нашите
34
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
35А кой е казал, че ще е съселчо:) Няма да е Боко!
33
8
 
14
 
! Отговори
Blake преди 13 години
Да, колкото и да те е яд, Съселчо Станишев няма да го огрее скоро :Р
32
7
 
14
 
! Отговори
БКП преди 13 години
Ще спечели на върба у сряда
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леле д-р Брам:) Той ще е на власт още поне 1300 години:) Той е шотландски боец и любимец на народа:) Наскоро облукчи облагането с данъци като въведе данък "колиба":) Желаят го хората:)
30
9
 
11
 
! Отговори
до 17 преди 13 години
Да, ама Станишеф нареди да бият протестиращите и да ги гонят по градинки, паркове и улици. За какво гражданско общество ми говориш, след като БСП бие протестиращите?
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
29, кво ти пука като ти дотогава ще си деднал?
28
7
 
12
 
! Отговори
историк преди 13 години
Ако загубя ...губя моя вот ...ако спечеля...крада за цял живот...!!!....Знае ли някой кой е казал това?...Подсказвам... Не е Левски!
27
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не само следващите, ами и по-следващите!
26
3
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 13 години
ама само ти и *** сте доволни че има магистрали (построени НЕ от ББ), та има къде да работите. Брейй, па и работливи сте двете :)))))
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20Браво за ника! За пъви път виждам такова припокриване между ник и същност:)
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
19О ти носителю на истината, светлината и добротата! Запази ни от истината, за да запазиш своя Бог с благородно партизанско потекло:)
23
10
 
11
 
! Отговори
Гласът на разума преди 13 години
Ченгетата на Гоце и самият той скалъпиха тая глупашка афера, заради която естествено и влизането в Шенген ще се отложи. Хиляда пъти съм казвал, на тези руски агенти целта им е да провалят България по всякакъв начин и да набиват на хората в главите колко са лоши европейците и колко хубаво беше, когато бяхме лакеи на Русия.
22
8
 
9
 
! Отговори
Лориен преди 13 години
Брам си е левичар и един от най-изявени защитници както на Станишката,така и на Гоце,особено в лявата ориентация на първия...:-)
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бах тоя Бойко бе!И немците щом купи ПИ АР да му правят значи е силен!
20
8
 
22
 
! Отговори
Флашка преди 13 години
ей шваба, не сме толкова изперкали колкото ви изглежда отстрани! В статията казват че си познавач на Бг, но очевидно познаваш само шопската салата на България. На следващите избори самия бойко знае че ще е луд късмет ако изобщо влезе в НСъбрание
19
3
 
19
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Аааайдеее, хер Брам бите да си коментира политиката в Дойчланд. Най-големият познавач на България. Еееей, бактън от такива познавачи.