Синьо-червен синхрон срещу Цветанов

А и силна прилика на конкретни изречения
Обновена: 9 фев 2011 14:16 | 9 фев 2011 13:20,
185
Синьо-червен синхрон срещу Цветанов
Снимка: БТА

Забележителен синхрон демонстрираха политиците отляво и отдясно днес в парламента.

Малко след като Иван Костов и Мартин Димитров поискаха оставката на Цветан Цветанов, същото направи и „Коалиция за България” в специална декларация, прочетена от депутата Ангел Найденов.

Направи впечатление силната прилика на конкретни изречения от изявленията на сини и червени.

Още по темата

„За „Коалиция за България” решението е господин Цветан Цветанов незабавно да подаде оставка или да бъде освободен от постовете министър на вътрешните работи и вицепремиер”, заяви Найденов.

От БСП също прехвърлиха топката в полето на премиера Бойко Борисов.

„Министър-председателят е длъжен да реагира възможно най-скоро. В противен случай той носи цялата отговорност за провала в сектор „Сигурност”. Липсата на реакция от негова страна ще бъде пример за безсилие или на зависимост”, изчете Ангел Найденов.

Социалистите готвят законодателни промени за употребата на специалните разузнавателни средства. Също така ще информират Европейския парламент и Европейската комисия за ситуацията у нас, като ще поискат намеса отвън, за да бъдат прекратени злоупотребите и нарушаването на правата на гражданите.

Увеличението на употребата на СРС-та през 2010-та, спрямо 2008-ма година е с 300%, съобщи още Ангел Найденов.

В същото време няма конкретни ползи от тях. Сега в 49% от делата, по които те са използвани, има оправдателни присъди. Преди две години този процент е бил 4 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Na zasedanieto na Syvetyt za sigornost po nikakw na4in nebiva da u4astvuva pod kakwato i forma predateliat Cwetanow, Ceco lujeco kradeco apartamenteco SeReSeco-
153
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на костов му става навик да се оакватрябва му памперс на горкия,не разбира че отдавна е за историята заедно с гоцето сиришника
152
3
 
6
 
! Отговори
Гербоклук Цветанов преди 13 години
Какво ще направи един вътрешен министър, ако му докладват, че покрай един оперативно интересен за него обект е записан и премиерът на републиката? И то не веднъж, а в множество разговори. Верният отговор в България е: ще се направи на утрепан и ще си трае половин година, докато тези записи ги чуят повече хора и презапишат Така става у нас. СТАВА РАЗБИРА СЕ - ЦВЕТАНОВ Е ГОТОВ И ЗАПИСИ НА ОБАМА ДА ПУСНЕ САМО ДА НЕ ГО ЗАКАЧАТ ЗА АПРТАМЕНТИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ ПО МИТНИЦИТЕ.НАПРАВО НАХЕНДРИ БОЙКО С ТЕЗИ ЗАПИСИ И СЕ ПРАВИ НА ЛУД.
151
2
 
5
 
! Отговори
СРС до гепачев преди 13 години
ОТ ЧЕРВЕНИ ТЕСТИСИ САМО ГЕПИ-АЧЕВЦИ ИЗЛИЗАТ.ЗА ЩО НЕ ПРОУМЯВАШ ЧЕ МИНИСТЪРА НА МВР НЕ Е ПРОКУРОР........АМИ ТО ОТ ЧЕРВЕН МОЗЪК КАКВО?!
150
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За сините следващите избори ще са поредния провал
149
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОТДАВНА АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ СМЕ СПРЕЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СИНИТЕ ПЕЛИКАНИТОВА СА МОШЕННИЦИ ,ЗАВИСТЛИВЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ
148
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOLKO DECA SA OTISLI V FRIZERA
147
5
 
4
 
! Отговори
срс преди 13 години
ЧЧЕРВЕНОТО КУРВАРЧЕ ангел Х/Н/АЙДЕНОВ,ПРЕДИ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА К ОЙТО И ДА Е,ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА С ИЗВЪНБРАЧНОТО МУ ДЕТЕ В ДИМИТРОВГРАД?ЗАЩО Е СПРЯЛ ИЗДРЪЖКАТА НА ДЕТЕТО,И ЗАЩО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА МАЙКАТА?СПОМНЯ ЛИ СИ ул.,,БУЛАИР" гр. ХАСКОВО КЪДЕТО Е ВОДИЛ ЖЕНИ ИЗПОЛЗВАЙКИ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ?ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.
146
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сер-гейчо и костов на калъп,а мартинчо ги гледа зад завесата
145
8
 
7
 
! Отговори
ЦВЕТАН ГЕПАЧЕВ преди 13 години
Случаят "Горна Оряховица" беше рядък шанс за държавното обвинение да покаже на вътрешния министър къде му е мястото, но не посмя. Прокурорската смелост у нас стига само до известните крясъци "Ти си абсолютен престъпник! На колене!" към бивш министър в болница. На държавното обвинение силиците му стигат само за безобидния Божидар Нанев. Но стане ли дума за МВР и лично за министъра му, прокуратурата се превръща в обслужващ персонал. Случаят с разсекретените СРС-та на лекарите в Горна Оряховица и отказът й да образува досъдебно производство срещу Цветанов след сигнала, че е нарушил Наказателния кодекс, е позорен. Според чл. 145 "а" всеки, който използва информация, събрана чрез СРС, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва със затвор до 3 години и глоба до 500 лева. А ако това е извършено от длъжностно лице, наказанието скача до лишаване от свобода от една до 5 години и глоба до 5000 лева. Очевидно е, че Цветанов, който е длъжностно лице, използва събраното с горнооряховските СРС-та за политически цели, а не за защита на националната сигурност или за наказателното производство. И за третокурсник по наказателно право е ясно, че ако не друго, прокуратурата няма как поне да не образува досъдебно производство. Вместо това главният прокурор обяви, че Цветанов по никакъв начин не е нарушил закона.
144
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
старата мутренска мафия начело с глашатаите си костов и гоцето сиришника се обединяватте може и да се мразят но знаят че са си нужни
143
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината е само една : ВЪН ОТ КАБИНЕТА ,ЗАЕДНО С ЦЕЛИЯ КАБИНЕТ!
142
8
 
12
 
! Отговори
Кои са Човекомразцит преди 13 години
Началото на кампанията срещу Цветанов бе дадена след мъчителното убийство на новороденото на 26 седмица в Горна Оряховица. Един перфектен специалист, но душевен изроз д-р Миланов даде сигнал за протест срещу СРС-тата, които разкриха бруталноста на 4-тях доктора. Защитавайки тази докторска кауза, СДС, ДСБ и БСП се наредиха в редиците на ***, за които Човешкия живот е нищо. Най-доброто в следващите избори, тези три партии да бъдат отсвирени. Дай Боже.
141
10
 
5
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Всеки си има своите политически пристрастия, но логиката и принципите са едни и същи - и за бели, и за черни, и за сини, и за червени ... Но Цветанов е най- далчеч от всякакви морални принципи от всички политици.
140
2
 
2
 
! Отговори
отговор преди 13 години
"след деполитизацията на МВР избира да остане в БКП" - Какво е БКП ?- Какво работи там? -Още ли е в БКП или вече е БСП ? - Дай инфо !!!
139
1
 
7
 
! Отговори
КОМАНДИР преди 13 години
Като гледам тези кутии се чудя защо в тях не са архива на ГлПУНА.Къде са доносите на Политработниците на БКП в МО,МВР,ГУСВ,ЖПвойски, войски на съобщенията. това са бившите началници на Политотдели, ЗКПЧ, комсомолски и партийни секретари които топяха офицерите и сержантите за спазване на моралния облик на комуниста с униформа.Та те пишеха доносите направо до ЦК и от там ги окошарваха после без знанието на началниците и командирите.ПОПЪЛНЕТЕ АРХИВА НА ДС С АРХИВА НА ГЛПУНА И ПОКАЖЕТЕ ДОНОСНИЦИТЕ
138
3
 
7
 
! Отговори
ттт преди 13 години
Вие сега ли забелязахте копи-пейста начервено-сените певци на мафията в парламента.Всичко още отначало беше очеизвадно.Докато червените престъпници са ясни,то сините ни отвратиха окончателно.
137
10
 
8
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
отговорАз визирам другаря Бойко Борисов, който след деполитизацията на МВР избира да остане в БКП. А след това прави и частната си фирма за рекет и изнудване "ИПОН"!
136
5
 
8
 
! Отговори
да бе да преди 13 години
Синйо червена атака водена от Костов,много пошло ,много пошло.
135
0
 
3
 
! Отговори
lud didi преди 13 години
Ето сега си каза.