Синьо-червен синхрон срещу Цветанов

А и силна прилика на конкретни изречения
Обновена: 9 фев 2011 14:16 | 9 фев 2011 13:20,
185
Синьо-червен синхрон срещу Цветанов
Снимка: БТА

Забележителен синхрон демонстрираха политиците отляво и отдясно днес в парламента.

Малко след като Иван Костов и Мартин Димитров поискаха оставката на Цветан Цветанов, същото направи и „Коалиция за България” в специална декларация, прочетена от депутата Ангел Найденов.

Направи впечатление силната прилика на конкретни изречения от изявленията на сини и червени.

Още по темата

„За „Коалиция за България” решението е господин Цветан Цветанов незабавно да подаде оставка или да бъде освободен от постовете министър на вътрешните работи и вицепремиер”, заяви Найденов.

От БСП също прехвърлиха топката в полето на премиера Бойко Борисов.

„Министър-председателят е длъжен да реагира възможно най-скоро. В противен случай той носи цялата отговорност за провала в сектор „Сигурност”. Липсата на реакция от негова страна ще бъде пример за безсилие или на зависимост”, изчете Ангел Найденов.

Социалистите готвят законодателни промени за употребата на специалните разузнавателни средства. Също така ще информират Европейския парламент и Европейската комисия за ситуацията у нас, като ще поискат намеса отвън, за да бъдат прекратени злоупотребите и нарушаването на правата на гражданите.

Увеличението на употребата на СРС-та през 2010-та, спрямо 2008-ма година е с 300%, съобщи още Ангел Найденов.

В същото време няма конкретни ползи от тях. Сега в 49% от делата, по които те са използвани, има оправдателни присъди. Преди две години този процент е бил 4 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
4
 
! Отговори
отговор преди 13 години
Как се казва човек, напуснал структурите на МВР за да остане член на БКП? -Напуска и прави собствен бизнес, а не заради БКП, апропо, има ли такава партия?
133
0
 
11
 
! Отговори
anti преди 13 години
ИВАНЕ КАЖИ СИ.....Казваше Пешо.
132
6
 
10
 
! Отговори
довиждане преди 13 години
Последен гърч се оказват атаките срещу правителството.Колко повече хапят и плюват отрова ,толко повече са недолюбвани от народа синята и червената ***.
131
4
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Иване...........това е краят.Аз не ти вярвам....
130
7
 
7
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
След като си говорите за комунисти ... нека попитам: Как се казва човек, напуснал структурите на МВР за да остане член на БКП?
129
1
 
12
 
! Отговори
NORM ДО Бай Колю преди 13 години
До вчера вие,комунистите,обичахте да говорите от името на народа,въпреки че точно той,народът,ви изрита като мръсни котета от управлението.Виждам,че вече разширявате сферата ,започвате да говорите и от името на Европа.Не се ли усещате,колко сте смешни,а може и да сте по-прости,отколкото си мислим.
128
2
 
12
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Морави, обединявайте се с бивши комунисти! Лика прилика сте си! Предадохте без капка срам идеите от 1989 година. Костов, безсрамнико ненаситен, признай си най-сетне, че се натискаше да влезеш в Кабинета на Беров като Министър на Финансите!
127
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов е новата стара любовница на Сергей.
126
3
 
12
 
! Отговори
Бл.Благов преди 13 години
Двадесет години сини и червени се биеха уж в парламента ,а иначе си правеха удьрно общ крадлив бизнес. Сега когато им врьтнаха кранчетата,когато им дрьпнаха килимчето се обединиха и заедно започнаха борба за КОКАЛА!
125
7
 
9
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
Крайно време е ГЕРБ да се държи като партия член на ЕНП.Лъчо мозъка че е *** излезе по-мъж от него за един митничар сдаде зам.парламентарното място и председател на комисия.А вице мъжът на 2010 година излезе май "п....а" на годината.От такова нещо не очаквай морал, както и морал от служител на ДС, да си подаде оставка от посланник и т.н.
124
1
 
9
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
значи,забравяме за сини и червени............смесваме боите,само и само да тече поточето през нашия двор...Мамка му,някой ми открадна 40 години,доживях и това ДЕМОКРАТИ И КОМУНИСТИ ДА ИМАТ ЕДИН И СЪЩ ИЗКАЗ.
123
4
 
9
 
! Отговори
777 преди 13 години
гласуваш за костов печелиш бсп
122
2
 
9
 
! Отговори
45+22 преди 13 години
След хипер инфлацията дойде ред на Костов с РМД-тата,сега какъв сценарий са ни подготвили двамата айдуци лев и десен????А и да не забравя ,Костов какво се пени с има нема два процента в парламента,народа си каза думата.И пак ще я каже"ВЪН ТАКИВА КУФАРИ КАТО КОСТОВ , СЕРГО и КОМПАНИЯ.
121
0
 
1
 
! Отговори
нео преди 13 години
и се замислих аз сега червеното или синьото хапче да вззема та взех и жълтото @@@!!@!!#!!@!#!
120
3
 
12
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Ако ще и с Дявола да се съюзят,но това безхаберие трябва да спре.Народа изнемогва,непосилни времена,но ние *** ленти.На складове,сладкарници.Важно е да сме ухилени на екрана.А защитиците на ГЕРБ,вероятно плащат 50% данъци,за да са доволни.
119
2
 
11
 
! Отговори
до noname преди 13 години
Цв вече реагира. С невероятно мъдрото "Сини и червени явно искат Алексей Петров за министър на МВР!".Неее, няма такъв ***!Такова "откровение" може да преглътне и смели само нахъсан лумпенпролетариат.Какъвто май само им остана на гербавите за подкрепа....
118
1
 
10
 
! Отговори
ВИКИНГ преди 13 години
Много хубава снимка - един агент на ДС е изкочил от кутиите.
117
2
 
8
 
! Отговори
Биолог-математик преди 13 години
Уравнение почти без неизвестни /на вниманието на Борис Велчев/:1. Октоподът е ГЛАВОНОГО;2. Във ВИФ Цецо е ползвал главата си за да взема изпити с краката си. Значи Цецо е ГЛАВОНОГО.Извод: Щом А=С и В=С, то значи А=В. Или: щом ОКТОПОД=ГЛАВОНОГО и ЦЕЦО=ГЛАВОНОГО, то значи ОКТОПОД=ЦЕЦО.
116
3
 
7
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
През 2013 виждам парламент без сини коалиции, СДС-та и ДСБ-та.
115
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво, Бай Колъо!