Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?

Синият лидер се ядоса, че човек на БСП става зам.-шеф на БОРКОР
17 фев 2011 18:04,
130
Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?
Бившият шеф на ДАНС стана обект на спор в НС. Снимка: БТА

Кой назначи Петко Сертов за зам.-шеф на новия център за борба с корупцията и организираната престъпност БОРКОР. С този въпрос се обърна към ГЕРБ и Атака лидерът на СДС Мартин Димитров.

"Не ви ли е срам? Това е човекът на БСП и вие ще ни обвинявате после, че ние имаме колаборация с БСП. Срам нямате ли бе, колеги! Капка базов морал нямате ли? И сега, г-н Сидеров, знаете ли какво ще направя аз? Ще извадя всичките изказвания, които вие сте направили за ДАНС и Петко Сертов, и ще ви питам защо сега мълчите, като ми се правите на морален съдник? Ще питам същото и ГЕРБ", разпали се в парламента синият лидер.

Още по темата

Той дори цитира думи на премиера Бойко Борисов по времето, когато Петко Сертов е председател на ДАНС.

Тогава Борисов казва, че при Сертов службата е деградирала и подчертава, че престъпният свят знае методите, движението на документи, как работи системата, затова трябвало преструктуриране.

"Предполагам, че Сертов има достатъчно информация, която ще бъде полезна на това звено, за да се бори с корупцията", посочи от своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Сидеров обаче не коментира пред журналисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
21
 
! Отговори
до ББ преди 13 години
Бих казал, хак да им е на тия дето ти повярваха, но ще се въздържа - щото ни е хак на всички. Мама му стара, няма да му дойде акъл на тоя народ и това си е.
73
0
 
24
 
! Отговори
MEГИ преди 13 години
Сладури,НИКОГА повече НЕ гласувайте за "бивш" комунист(ДС) - Н И К О Г А !
72
0
 
20
 
! Отговори
74 преди 13 години
Спонги не можеш да очакваш от едногънков да разбира. Той не може да мисли. Ти да си виждал мислещо мушкато :)) Не се аби с такива сложни неща като лустрация, комунизъм, доносници и т.н. Всяко гербаво едногънково разбира само от едно - Тиквата-гуро казва, значи е тъй :))) Не може да чакаш мисловни процеси :)))
71
0
 
14
 
! Отговори
Чао преди 13 години
Съгласен съм ,че Петко Сертов...не трябва да работи както на държавна длъжност, така и при управляващите....щом толкова годинки е *** всекакви ***....еми вече може и да пенсионира, бих казал :))))))))))
70
1
 
18
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
63, Дани, отворко, научи ли какво е Лустрация най-сетне. Лустрация е обратното на това което прави Вождът ти. Политиката не е скандиране за два отбора. Ти, малчугане какво знаеш за комунистите та всяка втора дума ти е ***. Ние, сините избиратели с чиста съвест още с появяването в политиката на ББ го припознахме като комунист. Отиди да риташ футбол със съучениците си и не се бъркай в работата на възрастните.
69
1
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖА КЪДЕ СИ преди 13 години
Абе къде е СТРАНДЖАТА да обясни за Сертов, и сега тиквата истински антикомунист ли е или си е баш-лицемерен-пълен комунист !!!!Странжда, къде си писенце, виж Гурото ти кви ги върши ????
68
0
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖА КЪДЕ СИ преди 13 години
Абе къде е СТРАНДЖАТА да обясни за Сертов, и сега тиквата истински антикомунист ли е или си е баш-лицемерен-пълен комунист !!!!Странжда, къде си писенце, виж Гурото ти кви ги върши ????
67
16
 
1
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Прави ми впечатление, че всички коментари на *** са насочени директно към избирателите на ГЕРБ. Колко сте ясни, този стил е урудлив. Хората им писна и споко, на изборите ще се види. Ох как ще бъдете изненадани, забравихте физиономията на Серж веднага след изборите, хахаха
66
0
 
35
 
! Отговори
браво тикво !!! преди 13 години
Нов морал, нов ред, нова България....и накрая....СЕРТОВ !!!!!!!!! ТО не е смешно, то е гротесно вече, даже гнусно. Тиквата е клоун !!! Пълен Клоун !!!
65
0
 
11
 
! Отговори
66 преди 13 години
Това е от удара по кухата му Тиква :) Явно резонанса е сериозен :)))
64
1
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Гласуваш за Тиквун получаваш в бонус дребната номунклатура на БКП, кадрите на Станишев и доносниците от ДС :))))
63
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СДС
62
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Край! Бойко полудя! Някаква петолъчка му се заби в малкия мозък.
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как можахте да изберете герб бре хора слепи?!Мислете ей!Идват избори, мислете и не се оставяйте на празни обещания! Запознайте се с кампаниите, стратегиите и НАЙ ВАЖНОТО - ХОРАТА!!! И едва тогава вземайте решения за кого ще гласувате!СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ХОРА С ХИЛЯДИ ОБЕЩАНИЯ!
60
0
 
9
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
КПСС-БКП и ГРОБ! КПСС, БКП и ГРОБ :))) Нищо де гербавата мръша пак ще го глътне и ще измисли дълбоко философско обяснение за поредната простотия на мутрьо :)))
59
11
 
2
 
! Отговори
Дани преди 13 години
До 11Сега ти прочетох статията- да така е! Ама ходи да обясняваш на ***, те са готови и майките си да продадат, само и само статуквото да си остане. Показателен е примера със Сертов. Техен човек, ББ го взема за експерт, те голямо плюене. Не си се представям на позицията на г-на. От своите оплют, хахаха. 56-ти, само ще нахвърляме ли факти? Тогава кажи, на кого е заслугата да няма сега отвличания? Сега ще извадят следваща партенка, ясни са до болка.
58
0
 
4
 
! Отговори
на снимката преди 13 години
Това ЧЕНГЕ го мързи да се из****е,камо ли НЕЩО да свърши...
57
1
 
5
 
! Отговори
Уф преди 13 години
Хайде платените драскачи по форумите цъкащи + или - работното ви време свърши, бегайте да харчите надника.
56
0
 
5
 
! Отговори
ДС преди 13 години
WHITE TRASH-a на мутрата налазиха форума...
55
1
 
14
 
! Отговори
ZAZA преди 13 години
О, Бойко, СПРИ СЕ!Срамно, бе пич! Ама ти съвсем си залепил релето?*** НЕНАГЛЕДНО!