Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?

Синият лидер се ядоса, че човек на БСП става зам.-шеф на БОРКОР
17 фев 2011 18:04,
130
Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?
Бившият шеф на ДАНС стана обект на спор в НС. Снимка: БТА

Кой назначи Петко Сертов за зам.-шеф на новия център за борба с корупцията и организираната престъпност БОРКОР. С този въпрос се обърна към ГЕРБ и Атака лидерът на СДС Мартин Димитров.

"Не ви ли е срам? Това е човекът на БСП и вие ще ни обвинявате после, че ние имаме колаборация с БСП. Срам нямате ли бе, колеги! Капка базов морал нямате ли? И сега, г-н Сидеров, знаете ли какво ще направя аз? Ще извадя всичките изказвания, които вие сте направили за ДАНС и Петко Сертов, и ще ви питам защо сега мълчите, като ми се правите на морален съдник? Ще питам същото и ГЕРБ", разпали се в парламента синият лидер.

Още по темата

Той дори цитира думи на премиера Бойко Борисов по времето, когато Петко Сертов е председател на ДАНС.

Тогава Борисов казва, че при Сертов службата е деградирала и подчертава, че престъпният свят знае методите, движението на документи, как работи системата, затова трябвало преструктуриране.

"Предполагам, че Сертов има достатъчно информация, която ще бъде полезна на това звено, за да се бори с корупцията", посочи от своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Сидеров обаче не коментира пред журналисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мъка,Мъка.Разочарованието е голямо.Но то си е само за тези,които гласуваха за ГЕРБ
53
1
 
18
 
! Отговори
ликтор до Дани преди 13 години
Дани ,какъв експерт е Сертов ?Като шеф на ДАНС -колко отвличания станаха ?Колко от тях ДАНС разкри под негово ръководство????Бойко назначава на синекурна длъжност един комунист от ДС,човек на Станишев и Алексей Петров !Това е сделката да не излизат наяве повече СРС-та ....Жалко за тези ,които гласуваха за него...
52
8
 
1
 
! Отговори
Опа преди 13 години
Малтинчо виж какви ги дроби твоя приятел Д.Гяуров в комисията в която обсъждат Я.Янев и стоте хил. лева за депутатите от РЗС..Там се съюзихте отново с БСП в защита на Янето.
51
13
 
5
 
! Отговори
Дани преди 13 години
ВеселякКрайно време бе да паднат маските. Заблуда , дезинформация, това е типичен стил на ДС и комунистите. Крайно време е да си се прегърнат. Сега гледай следваща наглост, плюят по свои, само и само да смъкнат и очернят ББ. Е това вече никъде го няма.
50
3
 
3
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Риторичен въпрос.Теб сополанко ,кой ти каза,че си политически лидер ?
49
2
 
12
 
! Отговори
МУТРА преди 13 години
Бойко предпочита КОМУНИСТ-ЧЕНГЕ да назначи...но НЕ и демократ от СК! Това не ви ли говори,че си е ОЩЕ комунист мутрата...
48
9
 
5
 
! Отговори
Веселяк преди 13 години
Вие, участниците в коментарите повече го давате "Вечна друба СДС-БСП-РЗС". Уж сте от различни партии, ама езикът ви е почти един и същ. Добавете тогава и малко Ал Петров! Та той е бил член на БКП още от 80-те години, сетне е станал син по времето на СДС след 1997 г., после - царедворец. Така че начело с Костов и с помощта на Трактора,смело напред ! Към заветните 3%!
47
1
 
14
 
! Отговори
най-най.....простия преди 13 години
Другари от ГЕРБ,това е нищо!Скоро мисля да назнача за ваш духовен ГУРУ духа на Тодор Живков и искам от вас да го уважавате и да му се молите по три ръти дневно защото аз така съм казал а вие,последователи мои,не се опитвайте да мислите,защото не можете,затова сте ме избрали мен-УМНАТА ТИКВА,да мисля в место нас!И разбера ли ,че някой не изпълнява-знаете реда:СРС,ПОСЛЕ ЦУЦКО ПОСЛЕ АРЕСТ И....НАКРАЯ КИНТИ ОТ СТРАЗБУРГ!
46
10
 
2
 
! Отговори
Дани преди 13 години
ГабиПочнаха ли да ти стават нещата ясни? И сега с този неистов и истеричен поход с/у ББ! А да ти припомня предизборния лозунг с брадвата и "който гласува за ГЕРБ, получава Костов". Сега в кой лагер е Костов? Или накрая, когато ножа е опрял до кокала, впрягат се всички с/у правителството. Явно е голям залогът , бих казал "по старому още 20 години или затвор.
45
2
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха - 45 преди 13 години
Доказано ГРОБ са *** :)))
44
2
 
21
 
! Отговори
майко мила !?!? преди 13 години
Сертов ???? Боко направо се из*ра на всички гласували за него.
43
1
 
12
 
! Отговори
очакващ преди 13 години
Очаквам и следващите структури за борба с каквото и да е и назначенията на техните шефове. Предстои създаването на БОР-ЧВОР, който ще се бори с дървената мафия и др. от този род, като подходящи хора за началници са Румен Запалката, Р. Овч, а за БОРСОЦКОР (борба със социалната корупция) Масларица. Единствен проблемен елемент остава Сергейчо, щото ако бъде назначен на нов пост няма да има необходим виновник за провалите на ГРОБ.
42
15
 
1
 
! Отговори
Дани преди 13 години
До 40Ти като какъв се явяваш? Сертов по времето на коя партия е бил шеф на ДАНС?ББ го каза, в в тази аналитична служба го взема като експерт и анализатор. Сега ще плюете по хората ли си? Само и само да се опитате да очерните Бойко. Това само комунистите го можете. Така бе използван и Румбата за сутрешната партенка. И той завалийката нали е глупав, какво да прави.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мартин още не знае кой всъщност управлява България
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как беше... а да, да стискаме още една година зъби и след това всичко ще се оправи...Дано маите да са били прави и 2012 наистина да се оправим...
39
1
 
9
 
! Отговори
Лавбер преди 13 години
Удивителна прилика с Берия ! Само цайсите не са кръглички,а други. Можеше и агенцията да се наименова ПЕТСЕР .
38
2
 
18
 
! Отговори
az преди 13 години
Странно защо има толкова очудени :))) Ами това си е ГРОБ - вижте му партийните членове - нереализирани комунисти от средно и ниско ниво, милиционери и доносници и една купчина мутри. Ами тогава какво се очудвате на подобни назначения. Като членска маса ГРОБ е много по-близо до БКП дори и от БСП, да не говорим, че сравняването на демократ с Боко Т е като да сравняваш художник с бояджия. Споко до края на властването на тази хунта още на бая неща ще се нагледате.
37
0
 
53
 
! Отговори
БГ преди 13 години
НАЗНАЧИ ГО "ДЕСНИЯТ" БОРИСОВ ОТ "ДЯСНАТА" ПАРТИЯ ГЕРБ , МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА "ДЯСНОТО" ПРАВИТЕЛСТВО. БОРИСОВ,КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЪНДЪРГРАУНДА ,КОРУПЦИЯТА И КОНТРАБАНДАТА. РАЗБРАХТЕ ЛИ ГОСПОДА "ВЕРВАЩИ" ??? ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЕРВАТЕ!!! ТОВА Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА И БРОЯТ НА НЕВЯРВАЩИТЕ.ТОЕСТ НА МИСЛЕЩИТЕ. КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ ? КОЙ ПЛАТИ ? КАКВА Е ПРОГРАМАТА НА ТАЗИ ПАРТИЯ,АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ТАКА.КАКЪВ Е ЕКСПЕРТНИЯТ И ПОТЕНЦИАЛ? А ОБЕЩАНОТО......
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 30!А само Премиера ли е?????
35
1
 
21
 
! Отговори
СМЕХ преди 13 години
Сега се очаква Тиквата да назначи Милко Балев, Добри Джуров и други видни антикомунисти на ръководни длъжности. И после да твърди че се бори срещу комунистите. ТОЗИ СТАВА ВЕЧЕ МНОГО ЖАЛЪК И ГНУСЕН !!!!!