ГЕРБ се стягат за компроматна война

Няма да отговаряме, ще работим позитивно, обеща Цветанов
Обновена: 12 мар 2011 17:01 | 12 мар 2011 16:58,
363
ГЕРБ се стягат за компроматна война
Управляващите ще заложат на кампания "лице в лице". Снимка: БТА

Номинираните за кметове и общински съветници от ГЕРБ на предстоящите избори трябва да бъдат готови за сериозна компроматна война спрямо тях. Това заяви  в Смолян Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на партията  уточни, че ГЕРБ няма да отговори на подобни атаки по същия начин, както правят политическите опоненти. " ГЕРБ ще работи позитивно и ще заложи отново на кампания "лице в  лице" с повече срещи с хората, заяви Цветанов.

В отговор на журналистически въпрос относно компроматната  война, Цветанов коментира, че всичко, което сме наблюдавали през последните 20 години, и актьорите в тези събития, са били добре режисирани от режисьорите на Държавна сигурност.

"Самият факт,  че президентът, който също е част от бившата ДС, не реагира  адекватно за отзоваването на посланиците, съпричастни към ДС,  говори, че е нанесен сериозен удар на бившата ДС", заяви Цветанов.

По негово мнение напрежението в средите на бившата ДС допълнително е наелектризирано от стъпките на ГЕРБ с предаването на досиетата на комисията и даването на възможност да бъдат  публично оповестени ръководни имена, свързани с ДС. Тази страница трябваше да бъде затворена още в самото начало на  прехода, посочи вътрешният министър.

Във връзка с очакваната компроматна война в ГЕРБ се обмисля стратегически кога да бъдат обявявани кандидатите за кметове и съветници на партията, уточни заместник-председателят на партията и председател на предизборния й щаб.

На отделни места кандидатите ще се обявят по-рано, други номинации - по-късно, основавайки се на анализ за съответната община, поясни той.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 13 години
напразно им гласувах! никога вече!
356
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 13 години
напразно им гласувах! никога вече!
355
0
 
1
 
! Отговори
омерезн от Бг-действ преди 13 години
В бг нищо няма значение,ако не се отнася до партийно овластен! Ако е партийчик-за съда-български-е прав! Пример: В България съдебната система ВОНИ КАТО СКУНКС! Начинът по който се действа и липсата на справедливост в България са противни! Отлежават дела,за да могат корумпирани съдии да протакат до безсрочие, след което да преобърнат в смисъл: "Крадеца вика:"Дръжте крадеца""-така е-било и-е!...Мога да повярвам само, ако Тотю Младенови си "намери майстора"- законосъобразно за безчинствата си, осквернявайки, като зъл демон живота на неудобни му-на него-овластявания от поредните /на власт-разбира се!/...Корумпираната българска съдебна система не може, а- съди сама себе си! Трябва И силен натиск от вън за да се случи нещо + в тази мафиотизирана структура, наречена българска държава. ФАКТ е: Прикривана злоупотреба с власт от действащ Министър МТСП-Тотю Младенов! Защото Закона се прилага при ДВОЕН СТАНДАРТ! Изп АгенцияГлавна Инспекция по труда НАРУШАВА законодателството, което тя КОНТРОЛИРА!: Конфликт на интереси /КИ/- при назначаване от Тотю Младенов на Данчо Кънев за ИД на ОД Инспекция по трудаПлевен. КИ и.. при освобождаването от Тотю Младенов на Данчо Кънев от длъжност ИД на ОД ИТ гр. Плевен по... взаимно съгласие.. след установен КИ и ОСЪДЕН за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО му по чл.313 от НК с Решение по НОХД1024/2009г на СРС. КИ от Тотю Младенов, при злоупотреба със служебното му положение, за отмъщение по сигнал за КИ което ме квалифицира, преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.
354
0
 
3
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Според мен просто Тиквон Първий и Цвъчко Цвичков са напълно наясно, че ще им вадят кирливи ризи мощно; и сега се правят на ударени, опитвайки се предварително да заявят, че туй са фалшиви компромати. Нещо като гузен негонен става работата...Освен това всички видяхме какво стана със СРС-тата, апартаментите и пр.; просто булгаристанеца е толкоз ***, че ако ще и очевидни факти да му се изнесат, пак никой не реагира. Тъй че на толкова *** народ и компроматите не му помагат особено....
353
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви компромати,бе?То всяко действие на тия е компромат.А такива като читателя, се изживяват и като писатели в аналиите на безвремието на пожарникаро-физкултурническата мъка.Правилно е забелязал човека,че герберските гъзоблизачи и изполичари се активират през седмицата,защото в края на деня се отчитат на шефовете си от държавната администрация какво са изработили.Зер те само това правят и за това сме на тоя хал!
352
0
 
1
 
! Отговори
бнрп преди 13 години
352 ни обяснява чисто по ***,дори се опитва да анализира кой кой е във форума.или си от новите бойкови милиционерчета,или *** тиква като него.няма нужда, като партийците от миналото да ми обясняваш,защо мнението е такова или друго. просто: 1.защото си *** и платен и 2.ако простьо след 22 год. не се разбрал всеки има право да изразява свободно мнението си. марш в банкя да докладваш.
351
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
два *** са на снимките еваларка булгариа убиите ги с камъни тия бе!!!
350
0
 
10
 
! Отговори
*))))))) преди 13 години
Костов е вашето спасение ***...*)))))))
349
0
 
2
 
! Отговори
BG преди 13 години
***
348
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Альо-о-о-о , вие двамата , не разбрахте ли , че БГ не е охранителна фирма , нито българите са ученици в час по физическо ? Не разбрахте ли ,че с медийни изяви можете да впечатлите единствено родата ! Преди две години убедих поне десетина да гласуват за вас , сега пък те ще убедят поне по още толкова да направят обратното .Стези везани ръкавелки,апартаменти , СРС-сенца,имотни тъстове , приятелки и тъщи , за какви компромати ще ми говорите ! Вие сами си ги сътворихте , сами си сърбайте попарата !
347
5
 
2
 
! Отговори
Читател преди 13 години
До #337: Обърнете внимание: В периода петък вечерта-неделя вечерта напливът на симпатизанти на БСП, СДС и РЗС е най-голям. Това означава,че тогава тези симпатизанти си изливат във форумите мъката,събирана през 5-те работни дни. Иначе СДС има от 3-4 месеца десетина платени клакьори, които работят с/у 10 лв/ден и публикуват под интересните статии в медиите Труд, 24 часа ,Медиапул, Днес.бг коментари,което говори,че има дежурни по медии. Като прочетете "Цецо физкултурника, Боко тиквата, ненормалници, тъпоумници, прости хора" - това е от речника на сините клакьори. От 2-3 месеца се активизираха привържениците на БСП. Може да ги идентифицирате по грапавия, нерядко просташки език и еднотипни коментари независимо по какъв повод са написани.Най честите им боксови крушеи са Боко и Цецко - с тях започват коментара, с тях свършват. Тези от РЗС са най-нагли, често копират езика, та дори и 1:1 коментарите на СДС, но добавят и характерни за Янчо високопарни, но празни изрази. Напоследък коментарите на клакьорите на СДС и БСП почти се уеднаквиха и ако не са някои характерни ник-неймове, почти не се различават. В Днес.бг симпатизантите, особено тези от малките градчета и селата, рядко си пишат ник-неймовете. Коментарите на РЗС са по-рядки, но по-хапливи, досущ като тези от селските автори на БСП.
346
1
 
2
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Щом няма да отговаряте, криминални типове като Трактора и Янчо/ка от РЗС с помощта на журналисти като Я.Дачков и Патрашкова ще ви направят разногледи! Повечето партии имат поне по 2-3 човека, чието задължение е да прочитат сутрин, на обяд и вечерно време пресата,вкл. и коментарите по парещи въпроси и веднага да подготвят и публикуват отговори. Иначе ГЕРБ изпада в състояние на непрекъснато бития, който обира всички стрели - подигравки, обиди, лъжи и привържениците му се обезверяват, част от тях се отмятат, виждайки как партията изпада в ролята на боксова круша, атакувана отляво и отдясно, от президента, подхлъзвана от топмагистрати и гл.прокурор. Затова е необходима непрекъсната връзка с пресата, навременно реагиране и отговаряне и най-вече бързо опровержение на публикувани лъжи и неистини.
345
0
 
5
 
! Отговори
БАШ ДРУГАР преди 13 години
Ква я предричахме ДРУГАРИ пък ква стана !!!Ръст с 12,7% отчита колективното потребление, а със 7,2% се увеличават инвестициите в основен капитал. Износът се увеличава със 16% на годишна база, а вносът със 15%.
344
2
 
4
 
! Отговори
а преди 13 години
докъде стигна проверката за хонорарите на Цветанов ? кой и за какво му плаша ? не е ли наясно, че докато не каже нещо по темата, всички ще продължават да си мислят, че се обалгоделетства и лъже абсолютно целенасочено и съзнателно (което е и най-вероятно) той самият е най-сериозния компромат на ГЕРБ. докато е там, партията се затрива прогресивно - или както е казал народа, кой каквото прави, на себе си го прави...
343
2
 
5
 
! Отговори
uf преди 13 години
абе кога ше кажете за агент БУДА ?
342
1
 
5
 
! Отговори
Слушател преди 13 години
Започналият кариерата си от 7-о управление на ДС Цветан Цветанов: Нанесен е сериозен удар на бившата Държавна сигурност"Самият факт, че президентът, който също е част от бившата Държавна сигурност, не реагира адекватно за отзоваването на посланиците, съпричастни към ДС, говори, че е нанесен сериозен удар на бившата ДС", заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. По думите му тази страница е трябвало да бъде затворена още в самото начало на прехода. Не бяха предприети законодателни мерки за разсекретяването и възможността да има публично оповестяване на всички, които са съпричастни към бившата ДС, заемайки определени постове, посочи Цветанов.Когато през декември миналата година комисията по досиетата обяви, че почти половината дипломати зад граница са сътрудничили на бившите тайни служби, президентът отказа те да бъдат отзовани, като настоя всеки случай да се обсъди поотделно.Според Цветан Цветанов напрежението в средите на бившата ДС е наелектризирано допълнително заради предаването на досиетата на комисията от страна на ГЕРБ и даването на възможност да бъдат публично оповестени ръководни имена, свързани с ДС. Всичко, което сме наблюдавали през последните 20 години, и актьорите в тези събития, са били добре режисирани от режисьорите на Държавна сигурност", оповести вицепремиерът.Припомняме, че преди близо два месеца стана ясно, че вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е започнал кариерата си от Седмо управление на ДС през 1987 г. като специалист в Централното информационно организационно управление.Както стана известно тогава, Управлението за информация и анализ в МВР преминава в структурата на ДС като Седмо управление под името Централно информационно организационно управление през 1979 г. и остава там до закриването на ДС през 1990 г.Тогава Цветанов запази мълчание. В биографията на министъра на сайта на МВР все още пише, че в периода 19872001 г. той е бил специалист, инспектор, старши инспектор, главен инспектор, началник на група и главен експерт в МВР.От комисията по досиетата заявиха преди два месеца, че министър Цветанов е бил в обслужваща структура и заради това не е сред обявените бивши сътрудници на ДС.Законът ясно казва кой трябва да се обявява. Министър Цветанов не е сред тях. Обявяват се само имената на лица, които са били нещатни сътрудници - агенти, щатни офицери или сержанти в структурите на ДС. Вадят се и имената на следователите и дознателите, които са имали право да създават камерната агентура от лица, които са в арестите или затворите, коментира тогава шефът на комисията по досиетата Евтим Костадинов. Той обясни, че Цветанов не попаднал сред тези лица, защото е бил на трудов договор в обслужваща структура.Припомняме също така, че премиерът Борисов много трудно се раздели с бившия сътрудник на ДС и бивш министър без портфейл Божидар Димитров. Освен това бивши сътрудници на ДС са депутатите от ГЕРБ Румен Иванов, Павел Димитров и Стефан Делев, шефът на агенция "Митници" Ваньо Танов, доскорошният председател на агенция "Пътна инфраструктура" Божидар Йотов, както и председателят на агенцията по лозята и виното Красимир Коев. Други представители на ГЕРБ, които също са били съпричастни към структурите на бившата ДС са Данчо Симеонов областен управител на Варна, Константин Гребенаров областен управител на Бургас, Марин Кавръков областен управител на Сливен, Пламен Стоилов - областен управител на Русе, Георги Шарлачки зам. областен управител на Перник, Валентин Литов зам. областен управител на Враца.Цветан Цветанов, който е и шеф на предизборния щаб на управляващата партия, обяви днес, че номинираните от ГЕРБ за кметове и общински съветници на предстоящите избори трябва да бъдат готови за сериозна компроматна война спрямо тях. Той обеща, че ГЕРБ няма да отговори на подобни атаки по същия начин. "Политическа партия ГЕРБ ще работи позитивно и ще заложи отново на кампания "лице в лице" с повече срещи с хората, заяви Цветанов.Заради очакванията за компроматна война в ГЕРБ обмисляли "стратегически" кога да обявят кандидатите си. На отделни места кандидатите ще се обявят по-рано, други номинации по-късно, основавайки се на анализ за съответната община, поясни още Цветанов.
341
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По добре да се стегнат и да обърнат внимание на горивата или на това *** да си плащат ток и вода,а не ние да ги хрантутим,или пък работодателите да плащат редовно на работниците,или може да ни осветлят докъде стигна разрушаването на незаконните вили и министерства на веселието в яз.Ивайловград-това по-ще ме навие да преосмисля кандидат- кметовете им.Я да видим ще се заопчне ли атака срещу мен сега-че съм комунист
340
3
 
9
 
! Отговори
survakar преди 13 години
Балонът на Герб е на път да се спука.Тотален срив по време на изборите.НО кой да дойде-ДПС ли ?
339
2
 
10
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Ако си ***, ограничен, патологичен лъжец, клептоман, безочлив и нагъл тарикат и искаш да влезеш в политиката....Партия ГЕРБ е точно за теб. Стани член СЕГА. С теб сме по-силни.
338
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тези от ГЕРБ не трябва да се вярва, за тях всеки ден е 1 АПРИЛ..дори и те са измислени тогава ей така на майтап за жалост на целия български народ.