Народът заслужава хляб, а не пепел!

БСП и Борисов в словесна битка за магистралите и доходите
Обновена: 18 мар 2011 15:04 | 18 мар 2011 13:38,
375
Народът заслужава хляб, а не пепел!
Борисов изпълнил бляновете на БСП за магистрали. Снимка: БТА

Каузата на българското правителство е ясна – криза е, строим магистрали, пенсиите и заплатите ще почакат.

Това заяви депутатът от БСП Димчо Михалевски в парламента в специална декларация във връзка със замразяването на доходите на населението, които били „премазани от цените“.

Михалевски посочи, че с 15% е паднала покупателната способност на българина.

Още по темата

„Магистралите не са обяснението за живот на ръба”, заяви той. Според него за строителството на магистралите са работили всички последни правителства.

"Строителите на съвременна България са много и те в никакъв случай не започват от ГЕРБ. С какво право управляващите заявяват: „никой преди нас не е направил нищо, само ние можем и само ние правим“. Истина ли е, че днес всички трябва да се борят за оцеляване“, попита червеният депутат премиерът Бойко Борисов, който беше в залата заради редовния парламентарен контрол.

„Нашият народ заслужава хляб, а не пепел”, заяви още социалистът.

„Мечтите и светлите ви блянове за магистрали сме изпълнили ние“, отвърна му по-късно премиерът.

„22 години чака българският народ да има една магистрала от София до морето или в която и да е посока. Магистрала "Люлин" да не ви напомням как я заварихме. Надявам се паметта на българския народ да не му изневерява“, отсече Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо за благосъстоянието на хората се мисли после за магистралите в нормалните държави
350
0
 
1
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
Инфраструктурата на една страна не се определя само от наличието на магистрали.Какво като построи Б.Б.една,две или още две магистрали след като колата на всеки като слезе от магистралата попада в истински ад от дупки по всички пътища в нашата страна.Миналата пролет на магистрала Хемус от Шумен до Варна само гдето не загинахме със съпругата ми.Да не говорим за пътя Разград - Русе ,къдото има участъци с огромни дупки и колите се движат като на слалом по пистите в Пампорово.
349
0
 
1
 
! Отговори
do 347 преди 13 години
4e vie zakletite demokrati v momenta ste za ra4i4ka s komunistite.podkrepqite se na sledva6tite izbori 4e 6te zabravite kade e parlamenta.
348
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това са на Станишев
347
3
 
3
 
! Отговори
До 359 преди 13 години
А ти престани да се правиш на умен, защото не си! В САЩ президентът Айзенхауер почва да строи магистрали петдесетте години, ЕДВА СЛЕД КАТО ВДИГА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ! След голямата депресия! Разбираш ли? Доходите са били такива, че семействата тогава са живеели ПО-ДОБРЕ, отколкото сега, при това само с един работещ. Да не говорим за Social Security, което си ежив социализъм. Така че да сравняваш Боковите "магистрали" с тези на Айзенхауер си е чиста простотия. Чел недочел. Гербер.
346
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Б.Борисов изгради нов социален климат - останалото зависи от всички
345
0
 
4
 
! Отговори
до 358 преди 13 години
В САЩ товае било решението след кризата по времето на сухия период! Държавата е строила, и строила, и строила, за да стимулира икономиката, защото без инфраструктура си за никаде! Ама ти си говори там, сигурно изглеждаш умен в очите на по простичките хора и успяваш да им втълпиш някой неща.. то като гледам повечето коментари, явно има някой на когото правителството много му пречи и докато не го свали няма да мигне нощем...
344
4
 
3
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Съвсем се забравя тоя:"... криза е, строим магистрали, пенсиите и заплатите ще почакат" реве скотът червен. Е, нямам думи, по-нагло изхвърляне май не съм чувал. Чудо в световната икономика. Строене на магистрали за създаване работни места и оборот на предприемачи - известно от Кейнс, показано от Хитлер и британците след войната (не е най-доброто, ама нейсе). Но, магистрали, ВМЕСТО работа, заплати и пенсии - е НЕМАМ ДУМИ! Само МНОГО *** НАРОД може да го преглътне. МНОГО *** И ЧЕРВЕН!
343
6
 
6
 
! Отговори
ТИШО преди 13 години
БАТ Б Е ПО *** ОТ НА ДАН КОЛОВ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ.
342
1
 
8
 
! Отговори
ДО 335 преди 13 години
АБЕ НЯМАШ СИ ПРЕДСТАВЯ КАКВО МУ ПОЖЕЛАВАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА НА БАЙ БОЙКО КАТО ГО ВИДЯТ.....
341
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добър ден бате Боико. Нормалните хора ти желаят успешен ден. А мутантите нека пишат минуси.
340
4
 
6
 
! Отговори
дони преди 13 години
абе стига с тия магистрали а народа ще почака за заплати ,ходи си в банкя и си построй там пътища каква е магистрала тракия пълна развалина що се излагаш голям човек си бе бийко.
339
4
 
7
 
! Отговори
trunk преди 13 години
Мечтите и светлите ви блянове за магистрали сме изпълнили ние.....е гати и наглият мафиот - Боко е сътворил света
338
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нашият народ заслужава хляб, а не пепел, заяви още социалистът.Мечтите и светлите ви блянове за магистрали сме изпълнили ние, отвърна му по-късно премиерътЛеле мале...
337
5
 
18
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Аман от тази *** кратуна! И нужника да отвориш пак той ще се озъби....До кога ще го търпиме бе хора? Докараха ни до просешка тояга.
336
4
 
10
 
! Отговори
Жаден преди 13 години
Ето този тип изяде на баща ми хляба ...
335
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
селска хитрост...Хвана се за магистралите,за да не гони мутрите,за които обеща,че ще бъдат в затвора...Хитрец на дребно! некадърник!
334
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже пази България! От управниците й, от враговете явно е по-лесно сами да се опазим.
333
3
 
10
 
! Отговори
до #344 преди 13 години
Извинявай но не всички,които не харесват "идола" ти са комунисти...*)) Аз например съм заклет ДЕМОКРАТ! А ти си заблуден ЧОвЕЧЕЦ! Жалко - да те съжали всеки!
332
0
 
12
 
! Отговори
това е ДОСТАТЪЧНО преди 13 години
само знайте, за парата,като човек що да прави?продава си душата.