Народът заслужава хляб, а не пепел!

БСП и Борисов в словесна битка за магистралите и доходите
Обновена: 18 мар 2011 15:04 | 18 мар 2011 13:38,
375
Народът заслужава хляб, а не пепел!
Борисов изпълнил бляновете на БСП за магистрали. Снимка: БТА

Каузата на българското правителство е ясна – криза е, строим магистрали, пенсиите и заплатите ще почакат.

Това заяви депутатът от БСП Димчо Михалевски в парламента в специална декларация във връзка със замразяването на доходите на населението, които били „премазани от цените“.

Михалевски посочи, че с 15% е паднала покупателната способност на българина.

Още по темата

„Магистралите не са обяснението за живот на ръба”, заяви той. Според него за строителството на магистралите са работили всички последни правителства.

"Строителите на съвременна България са много и те в никакъв случай не започват от ГЕРБ. С какво право управляващите заявяват: „никой преди нас не е направил нищо, само ние можем и само ние правим“. Истина ли е, че днес всички трябва да се борят за оцеляване“, попита червеният депутат премиерът Бойко Борисов, който беше в залата заради редовния парламентарен контрол.

„Нашият народ заслужава хляб, а не пепел”, заяви още социалистът.

„Мечтите и светлите ви блянове за магистрали сме изпълнили ние“, отвърна му по-късно премиерът.

„22 години чака българският народ да има една магистрала от София до морето или в която и да е посока. Магистрала "Люлин" да не ви напомням как я заварихме. Надявам се паметта на българския народ да не му изневерява“, отсече Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
14
 
33
 
! Отговори
гхф преди 13 години
Каузата на българското правителство е ясна криза е, строим магистрали, пенсиите и заплатите ще почакат.Нямаш срама , нагъл тип!!!
10
4
 
45
 
! Отговори
пенсионер преди 13 години
За никой не съм,но с 170 лева пенсия как се живее-никой не го интересува!!!
9
14
 
19
 
! Отговори
lll преди 13 години
Абе, днес.бг, кво се занимвате с тея червени умрели магарета? Толкова са зле милите, че не разбират, че именно ТЕ ни накараха да харесваме какво да е правителство, само и само да е различно от тяхното.
8
12
 
39
 
! Отговори
УжасТТТ преди 13 години
С некадърността си Бойко Борисов и свитата му направиха така, че крадливите *** отново стават актуални. Нищо добро не я очаква тази държава. А и какво да мислим за държава, чийто ПРЕМИЕР е нарича *** пред медиите???????
7
11
 
30
 
! Отговори
.. преди 13 години
как бързо забравяте какви ги дробеха бсп. "ангелчета" за затвор сте всички
6
24
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЙЙЙ КОМУНИСТИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ ИСКАТ ВАШАТА ПОМОЩ ,ХОРАТА НЕ ЩЪТ ДА ГИ ЧУЯТ ТЕ ДАВАТ ИДЕИ БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ БОЖЕ,ТОВА Е ДА СИ НАГЪЛ И ДОСАДЕН
5
30
 
25
 
! Отговори
Cit преди 13 години
Поредната тенденциозна статия. Идеален повод платените червени писачи да се развихрят и да се оплюва ГЕРБ. *** селяни.
4
7
 
30
 
! Отговори
До истината преди 13 години
Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са организирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 дни му дадоха от Герб само 320 лв.
3
10
 
33
 
! Отговори
Бойко преди 13 години
прав си е човека, само магистрали са ми в главата ...
2
28
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човек трябва да е най долната *** за да чака помощ от БСП
1
22
 
34
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.