Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!

Илиева изнудвала заместниците си да злепоставят министъра
Обновена: 1 апр 2011 15:45 | 1 апр 2011 15:45,
84
Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!
Снимка: Булфото

Министърът на земеделието е депозирал оставката си пред премиера тази сутрин. Това съобщи самият Мирослав Найденов, запитан дали ще се съобрази с исканията на СДС и „Коалиция за България” да сдаде поста си.

След като не успя да заблуди репортерите в парламента и стана ясно, че се шегува, обясни: „Трябваше да ви честитя 1 април!”

Найденов определи като опит за дискредитация на действащ министър показаното от СДС писмо на бившия заместник изпълнителен директор в Държавен фонд „Земеделие” Светослав Симеонов.

От вчера Симеонов е аграрен аташе на България в Брюксел.

За първи път днес земеделският министър призна, че двама от заместниците на Калина Илиева във фонда – Светослав Симеонов и Ангел Кенанов, са идвали в кабинета му и да се оплакват от натиск от страна на тогавашната си началничка Калина Илиева.

Земеделският министър обясни, че разполага с аудиозапис, правен от мобилния телефон на един от заместник-директорите във фонд „Земеделие”. От записа ставало ясно, че бившият директор Калина Илиева прави опит да изнуди заместниците си да злепоставят министъра на земеделието.

Още по темата

„Може да е искала да стане министър. Тя с художествена гимназия стана шеф на фонда. Защо да не стане министър”, коментира вероятните мотиви на Илиева Мирослав Найденов.

Той обясни, че записът е предоставен на прокуратурата, но отказа да уточни кой от двамата заместници на Илиева го е правил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
qkmjmrc преди 12 години
qu66qQ , [url=kxxqjiruvqtn/]kxxqjiruvqtn[/url], [link=hjbietjyfvir/]hjbietjyfvir[/link], zjnsqrikwkyw/
83
1
 
3
 
! Отговори
777 преди 13 години
Ха, "признал" ... и целият в бялоСега ли "призна", когато те захапаха с факти?Че нали ти я управляваше калинката бе ***.А даде ли на прокуратурата доктора дето й издаваше болничните
82
1
 
2
 
! Отговори
Miro преди 13 години
Do BBBTi mai sbarka dupkite na "oniq Miro " s moite.
81
4
 
7
 
! Отговори
ввв преди 13 години
оооох,добре че си честен ти бе Миро....май си забравил защо те кръстиха Миро Мършата - нали ти ни набута онова ирландско говеждо с изтекъл срок....ама така е,като сме късопаметни и страхливи-такива като теб ще ни управляват...
80
2
 
3
 
! Отговори
Miro преди 13 години
Na kalinininata usta nai prilqgat svirki.Malee s teq debeli djuki.....
79
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
найденов ти си *** и алчен .махай се .калинка неосъдена, симеонов наказан в брюксел ,храните всеки ден нагоре, хляба два пъти по-скъп при положение че на световната борса цената падна с 200 лв.преди два месеца да не говорим че имаме 5 пъти по-голямо производство от това което изяждаме но вие от герб позволихте износа, земеделци без изплатени субсидии.......абе отивайте си гнусни гербаджии защото така е във всички сфери
78
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се учудвам. Все пак е била назначена по времето на Станишев. А там случайни хора не назначават ......
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Тая Калинка няма ли да връща пари от неправомерно получени заплати и съответно високи осигуровки. Остана да и плащат майчинството по министерска заплата. " -пита човекът, питам и аз.
76
2
 
4
 
! Отговори
за 75 преди 13 години
Ако се върнеш 40 години назад пак може да напишеш същото.
75
1
 
3
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
Лъжкиня. Какво да кажа повече.
74
1
 
7
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
На където и да погледнеш последните 15-20 години в държавния сектор-само вопиюща некомпетентност и триумф на посредствеността...Край няма...Няма и да има!Нашите хора, любовници, роднини, деца , трябва да се уредят на държавна заплата.Няма да се блъскат като простолюдието в частния бизнес , да си плащат сами осигуровки и данъци, и да получат това, за което действително са се трудили...Биха умрели от глад на 3-тия ден.За това има Калинки, и всеки се натиска за държавен служител.
73
2
 
12
 
! Отговори
? преди 13 години
Що искате от жената,бе?30% от народните избранници са завършили супер института в Свищов.30% великия южен университет от Благоевград.10% черноризец храбър във Варна.Един индивид монтанския топ юридически институт.20% в София,а другите бог знае къде.Т.е. повечето са с купено образование.Да са ни честити всите.
72
5
 
9
 
! Отговори
Новина 2012-а преди 13 години
Днес министърът на Магистралата отчете успешното построяване на 327-я метър от магистралата и суперуспешното рязане на лентата за този метър. В ожесточен дебат прерасна дискусията между министъра на Спортната зала и министъра на Стадиона, които спориха относно това, докъде първо трябва да достигне метрото. Дебатът бе разрешен бързо, благодарение на Изпълнителният директор на Агенция "Скорошни бъдещи метростанции", който обеща, че до 2112 г. метрото ще стига и на двете места.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая Калинка няма ли да връща пари от неправомерно получени заплати и съответно високи осигуровки. Остана да и плащат майчинството по министерска заплата.
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нека му е зле на Светослав Симеонов в Брюксел. И аз искам такова наказание
69
2
 
15
 
! Отговори
Мариян преди 13 години
Искам да чукам Калина на задна прашка!
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ах как бих я свалил тази Калинка.абе тая родили най после.
67
0
 
6
 
! Отговори
до 63 преди 13 години
Искаш Бочко да се самонакаже ли?
66
0
 
14
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
кое му е свестното бе, Стояне?некомпетентността по въпросите на стандартизациятя ли? или популистките изказвания за цените на храните?Бездействието по шапната епидемия в Странджа - и то ли е свестно според теб - НАЛИ ТОВА Е УЧИЛ, ТЪПАКА МУ С *** - да лекува и ваксинира животни - той ли не знае какви мерки да се вземат!Пържи риби по улиците, пее в ТВ програми със съмнителна стойност!За калинката-думи нямам!Ветеринар, ама все пак доктор - повярвал за тумор в жлъчката!?*** - радвй му се
65
2
 
10
 
! Отговори
Надя преди 13 години
Какво толкова сте се хванали за образованието.Знае ли някой така наречения "цар"какво образование има?Май всички знаем,ама ни е срам да го признаем..