Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!

Илиева изнудвала заместниците си да злепоставят министъра
Обновена: 1 апр 2011 15:45 | 1 апр 2011 15:45,
84
Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!
Снимка: Булфото

Министърът на земеделието е депозирал оставката си пред премиера тази сутрин. Това съобщи самият Мирослав Найденов, запитан дали ще се съобрази с исканията на СДС и „Коалиция за България” да сдаде поста си.

След като не успя да заблуди репортерите в парламента и стана ясно, че се шегува, обясни: „Трябваше да ви честитя 1 април!”

Найденов определи като опит за дискредитация на действащ министър показаното от СДС писмо на бившия заместник изпълнителен директор в Държавен фонд „Земеделие” Светослав Симеонов.

От вчера Симеонов е аграрен аташе на България в Брюксел.

За първи път днес земеделският министър призна, че двама от заместниците на Калина Илиева във фонда – Светослав Симеонов и Ангел Кенанов, са идвали в кабинета му и да се оплакват от натиск от страна на тогавашната си началничка Калина Илиева.

Земеделският министър обясни, че разполага с аудиозапис, правен от мобилния телефон на един от заместник-директорите във фонд „Земеделие”. От записа ставало ясно, че бившият директор Калина Илиева прави опит да изнуди заместниците си да злепоставят министъра на земеделието.

Още по темата

„Може да е искала да стане министър. Тя с художествена гимназия стана шеф на фонда. Защо да не стане министър”, коментира вероятните мотиви на Илиева Мирослав Найденов.

Той обясни, че записът е предоставен на прокуратурата, но отказа да уточни кой от двамата заместници на Илиева го е правил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
ccdzs преди 13 години
uouyoio
23
4
 
11
 
! Отговори
4o4ko преди 13 години
"...но отказа да уточни кой от двамата заместници на Илиева го е правил"Е много ясно кой - който е получил наградата "Брюксел" и то без конкурс.
22
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1ви април официален празник на ГЕРБ
21
9
 
10
 
! Отговори
Oле преди 13 години
Цветанов пак какви глупости говори днес в парламента , но вие ще го чуете , няма такава помия МОЩНА !!! а и тези П...И в СУ големи ментета са и тея прасета !
20
2
 
2
 
! Отговори
Брестката крепост преди 13 години
Man man man. Опасралис? Фалшишикат? Man man man.
19
6
 
6
 
! Отговори
KOSTOV преди 13 години
TARSQ ELITEN MAJKAR ZA KU4ETO SI MARTIN4O A AZ 6TE MATQ NA STANI6EV QICATA
18
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честит празник на всички герберчита
17
2
 
13
 
! Отговори
да бе преди 13 години
Хитрата сврака с двата крака ,....хоп!Голяма патица !
16
9
 
17
 
! Отговори
бирата преди 13 години
Калинка без диплом, но спечели нагласен от Мирослав конкурс. А сегашният е изобщо без конкурс назначен, а за тази длъжност е задължителен конкурса.
15
1
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 13 години
Напълно съм съгласен с теб, но признай си, че си масон. Останалите не можем да пишем толкова дълги коментари.
14
7
 
4
 
! Отговори
Nema ko da praim преди 13 години
Shte si protestirame li toia weekend pred parlamenta. Az sym dovolen ot vsichko v BG. Ama bih protestiral za da se vidia s horata.
13
6
 
12
 
! Отговори
рубрика преди 13 години
До тази статия се мъдри и друга подобна: *** българска снесе яйце, да да, ама не! Озаглавете тази статия: Миро свинята снесе яйце, да да ама не е яйце, а ако.
12
10
 
34
 
! Отговори
БАТКАТА преди 13 години
Калинка била с художествена гимназия и станала шеф на фонд"Земеделие".А кой я назначи тази дамаа този пост г-н министър Найденов.Вие проверихте ли какво е завършила преди да подпишете заповедта за назначение.Или така е наредил вашия патрон ББ.Защо става така бе момчета.
11
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ега ти долнопробната м.....я.Не само за фалшивата диплома,тази извратенячка трябва да бъде съдена за вредите,които е нанесла на Минестерството.И да каже под чие давление е действала.
10
4
 
12
 
! Отговори
до номер 6 преди 13 години
Ехооо, анонимникооо, документа с този наомер е подменен с друг документ! Миро го измисли това, а Светльо го направи! Понеже Светльо знае, за това и сега не е изгонен, а е пратен в Брюксел. Като не знаеш - питай!
9
10
 
39
 
! Отговори
много са истински преди 13 години
Днес е денят на ГРЕБ
8
1
 
8
 
! Отговори
Камен преди 13 години
Калинчо, мазна е Калинка. този си е на мястото. заблудена душо!
7
3
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
На мен си ми е весело :) Ходи се прегледай най добре, може да е африканска треска!
6
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ако се окаже ,че документите които даде М.димитров се окажат наистина фалшификат той ще си подаде ли оставката ?Най-лесно е нашите журналисти да отидат и да видят заедно с Мартинчо номерата на тези документи дали съвпадат с заведените в министерството.Ама явно и те възприеха бързо тактиката на Янев и Станишев.Говориш простотии и лъжи и след това си правиш пас до следващата порция такива.Станишев като скачаше толкова за Тракия защо не заведе журналисти да покаже нарушенията.
5
8
 
17
 
! Отговори
кокошков преди 13 години
Да, Калинка изнудваше Миро да краде и той не можеше да и откаже и краде като за световно! Калинка искала да става Министър, но това и предложи Миро, а каза, че той ще стане Министър Председател.