Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!

Илиева изнудвала заместниците си да злепоставят министъра
Обновена: 1 апр 2011 15:45 | 1 апр 2011 15:45,
84
Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!
Снимка: Булфото

Министърът на земеделието е депозирал оставката си пред премиера тази сутрин. Това съобщи самият Мирослав Найденов, запитан дали ще се съобрази с исканията на СДС и „Коалиция за България” да сдаде поста си.

След като не успя да заблуди репортерите в парламента и стана ясно, че се шегува, обясни: „Трябваше да ви честитя 1 април!”

Найденов определи като опит за дискредитация на действащ министър показаното от СДС писмо на бившия заместник изпълнителен директор в Държавен фонд „Земеделие” Светослав Симеонов.

От вчера Симеонов е аграрен аташе на България в Брюксел.

За първи път днес земеделският министър призна, че двама от заместниците на Калина Илиева във фонда – Светослав Симеонов и Ангел Кенанов, са идвали в кабинета му и да се оплакват от натиск от страна на тогавашната си началничка Калина Илиева.

Земеделският министър обясни, че разполага с аудиозапис, правен от мобилния телефон на един от заместник-директорите във фонд „Земеделие”. От записа ставало ясно, че бившият директор Калина Илиева прави опит да изнуди заместниците си да злепоставят министъра на земеделието.

Още по темата

„Може да е искала да стане министър. Тя с художествена гимназия стана шеф на фонда. Защо да не стане министър”, коментира вероятните мотиви на Илиева Мирослав Найденов.

Той обясни, че записът е предоставен на прокуратурата, но отказа да уточни кой от двамата заместници на Илиева го е правил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
12
 
32
 
! Отговори
Калин преди 13 години
големи шегаджии :) ... ТЕЗИ СА НАГЛИ .. АМА НАГЛИ... В КОЯ СТРАНА БИХА ГО ИЗТЪРПЕЛИ ТОЯ .. МАЗНИК ?
3
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ойна за 2 млрд.Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. На повече от 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина, пише в. "Торнадо". Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. Десетки милиони не влязоха в касите на Пещера, Карнобат и др. Спрени сделки на военното министерство от предишния режим на тройната коалиция са лишили от стотици хиляди евро комисиони за оръжейни търговци, действащи под крилото на президента.Обявените за незаконни частни яхтени пристаница, дворци, яхти още по-ясно очертават кръговете, които са бесни от управлението на ГЕРБ. Точно те са в основата на обявената война срещу правителството начело с Бойко Борисов, твърди вестникът.В ариергарда на тази военна кампания бил обявеният за тартор на "Октопода" Алексей Петров и преданите му РЗС и в."Галерия".Милиони били дадени до момента за платени публикации срещу правителството, вадене на компромати, подслушване, следене, събиране на подписки, организиране на акции и кампании. Сделките се договаряли най-чество в намиращи се в центъра сладкарници, лоби-барове, ресторанти. Кой има интерес от всичко това? Разбира се, Алексей Петров и свързваните с него лица от подземния свят, мафията, престъпните групировки, ДДС секторът, поръчковите магистрати, опозицията, свързана с мафията, президентът Георги Първанов основен двигател на задкулисната война, олигарсите, кукловодите от Държавна сигурност.
2
5
 
18
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Това пак ли е първоаприлска шега или да се радваме?
1
7
 
62
 
! Отговори
С.М. преди 13 години
Днес са много весели всички. Само на народа не му е весело нещо напоследък...