Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!

Илиева изнудвала заместниците си да злепоставят министъра
Обновена: 1 апр 2011 15:45 | 1 апр 2011 15:45,
84
Аудио "Калина": Ще сваля Найденов!
Снимка: Булфото

Министърът на земеделието е депозирал оставката си пред премиера тази сутрин. Това съобщи самият Мирослав Найденов, запитан дали ще се съобрази с исканията на СДС и „Коалиция за България” да сдаде поста си.

След като не успя да заблуди репортерите в парламента и стана ясно, че се шегува, обясни: „Трябваше да ви честитя 1 април!”

Найденов определи като опит за дискредитация на действащ министър показаното от СДС писмо на бившия заместник изпълнителен директор в Държавен фонд „Земеделие” Светослав Симеонов.

От вчера Симеонов е аграрен аташе на България в Брюксел.

За първи път днес земеделският министър призна, че двама от заместниците на Калина Илиева във фонда – Светослав Симеонов и Ангел Кенанов, са идвали в кабинета му и да се оплакват от натиск от страна на тогавашната си началничка Калина Илиева.

Земеделският министър обясни, че разполага с аудиозапис, правен от мобилния телефон на един от заместник-директорите във фонд „Земеделие”. От записа ставало ясно, че бившият директор Калина Илиева прави опит да изнуди заместниците си да злепоставят министъра на земеделието.

Още по темата

„Може да е искала да стане министър. Тя с художествена гимназия стана шеф на фонда. Защо да не стане министър”, коментира вероятните мотиви на Илиева Мирослав Найденов.

Той обясни, че записът е предоставен на прокуратурата, но отказа да уточни кой от двамата заместници на Илиева го е правил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 13 години
Един свестен министър в това правителство и те искат да го съсипят.Няма ли кой да го защити?Или дайте да го натиснем в казана с катрана.Типично по български.
63
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо няма наказани за назначаването на Калина!
62
0
 
23
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Нас като ни назначават на обикновени длъжности ни разучават до девето коляно...нямаше ли кой да проучи грозната, кривокрака Калинка? Ааааа, забравих...шефските чеда не подлежат на разследване...това важи само за простолюдието!
61
0
 
7
 
! Отговори
antiES преди 13 години
някой ден ще я обесим, няма да се измъкне
60
1
 
25
 
! Отговори
colobur преди 13 години
Навремето другаря Лучано не стана ли министър със средно образование? :)))) Абсурдистан...
59
1
 
19
 
! Отговори
colobur преди 13 години
Ако БГ беше нормална държава, тази Калина отдавна щеше да е в затвора... Да, ама НЕ защото България никога няма да е нормална докато не се изчисти от Червената смрад!
58
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали Найденов назначи Калина с художествено образование за шеф на фонда,какво се оплаква сега.
57
2
 
32
 
! Отговори
Отегчен преди 13 години
Докога ще ни занимавате с таз *** шу*нда? Нем крадлива, хем лъжлива, че и грозна
56
3
 
1
 
! Отговори
благодаря преди 13 години
каквото ми трябваше получих,Наздраве 54
55
5
 
1
 
! Отговори
.. преди 13 години
избаран млад и преуспяващ мъж= собственик на магазин за маркови детски дрехи,висок но не със същия външен видпродавачка, която най вероятно му е роднина или най малко управител там,прекрасна жена но не може да се каже че е красива -аз пазарувам основно от тяхи ги харесвам
54
3
 
4
 
! Отговори
blah преди 13 години
ne se habete za kalina...vie ako znaete priqtelq i kak stoq 5 godini v germany...kato student...poznaite s kakvi dokumenti vleze v universitet. Ako nemcite napravqt proverka shte se hvanat za glavata kolko e nahod4iva i nadarena kalinka-malinka. aide sipete mi sega.
53
3
 
2
 
! Отговори
... преди 13 години
блогове=дисковепостинги=песни и музика блог.бг= диджей дискотека
52
0
 
11
 
! Отговори
ти преди 13 години
колко смешно,ден на смеха,но не ни е до смях,жалко за БГ,зам.министри свалени от поста и хоп в БРюКСЕЛ,ЩО ЗА ПОЛИТИКА,ограбване на народа,хякой си МИРО се сегува пак по бойковия антораж,ама на сериозно да се вземе на сериозно този министър председател.
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може да е искала да стане министър. Тя с художествена гимназия стана шеф на фонда. Защо да не стане министър, коментира вероятните мотиви на Илиева Мирослав Найденов. ----------------------------Как нямаш за 2 стотинки срам да го кажеш и да си мислиш, че си забавен!
50
1
 
1
 
! Отговори
ДО 46 преди 13 години
Така си мааш,защо не протестираш против видеозаписите на КАТ.Видеозаписа е единствения начин да докажеш правотата си срещу Кошаревски Свидетели.
49
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
те хубаво уволниха директорите,ама кога ще ги съдят ?България е загубила безвъзвратно 1 милиард евро,някой трябва да лежи в затвораСтефчо дето взе заложници в банката ,не взел нито един лев,а ще лежи поне 20 години
48
4
 
21
 
! Отговори
ВТОРИ АПРИЛ преди 13 години
Миро ,Миро Голяма Смешка си.Ще умориш от смях Хората. - 1 априлМиро ,Миро Голяма Смешка си.Ще умориш от Глад Хората . - 2 априлХората искат да се хранят качествено и безопасно.Твойте стандарти наложиха некачествено ,опасно и скъпо.Но ще те изтърпим и Теб,ще отидеш в КЛУБЪ на престъпниците против Народа.
47
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Калинка беше бомба, поставена от комунистите. Назначена е в министерството през 2008 г.!
46
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миро днес отнесе жълтата фланелка-разполагал със запис направен с мобилен телефон тайно.Аз пък мислех ,че записването и снимането на някой без знанието му е незаконно-Мирко пък даже го дал и на прокуратурата.Тия май две години само са се записвали един друг-после кой изнесъл записите .
45
3
 
6
 
! Отговори
Burevestnikov преди 13 години
:) SLUCHAQT "KALINA ILIEVA" MISLIA CHE NAI DOBRE OXARAKTERIZIRA CQLOSTNOTO POLOJENIE I KAKVO PRAVI SUS VLASTTA VSQKA EDNA POLITICHESKA "SILA" KOQTO SPECHELI DADEN VOT V NASHENSKIA ABSURDISTAN !!! :).... PROSTO TOVA E NAI NABIVASTIA SE V OCHI.... OCHEBURKAST PRIMER ZA TOVA KOETO STAVA V DURJAVATA AKO IMA IZOBSTO TAKAVA DE !!! A MOETO LICHNO SKROMNO MNENIE E CHE 80 PROCENTA OT DURJAVNATA ADMINISTRACIA SA DVOINICI NA KALINCHETO....! PARASHUTISTI DA ISKASH SAMO V TAZI STRANA EIIIII.... !!! :) :) :)