ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!

Управляващите нямало да търсят подкрепа от сините и „Атака“
Обновена: 8 юни 2011 15:32 | 8 юни 2011 15:32,
150
ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!
Снимка: Булфото

ГЕРБ в никакъв случай няма да води консултации с "Атака" или със "Синята коалиция" за подкрепа на правителството при гласуването на вота на недоверие към кабинета "Борисов".

Категоричната позиция изказа  зам.-шефът  на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, след като днес БСП и ДПС обявиха, че ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

„Ако водим преговори с някоя от парламентарните групи, това означава, че трябва да влезем в пазарлъци, а ние категорично не допускаме това", посочи тойй.

 ГЕРБ щял да очаква депутатите да гласуват държавнически при обсъждането на вота на недоверие.

„Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това“, коментира още Николов.

Още по темата

Според него опозицията не е "уцелила" темата за вота на недоверие. Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри, а правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи.

„Затова вотът на недоверие към кабинета на ГЕРБ е див и чист популизъм. Предизборно мозъкът на политиците се е размътил много. БСП и ДПС са естествен съюзник и преди, и сега, интересно е обаче дали "Атака" и "Синята коалиция" ще подкрепят правителството при вота“, допълни Николов.

Според него целта на опозицията била да преследва дестабилизация на парламента и на политическата стабилност, което обаче едва ли щяло да се случи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: вот на недовериегерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
1
 
! Отговори
ани преди 12 години
Станишев и Костов трябва де се ликвидират завинаги не ББ доведе държавата до този хал при добрия икономически климат 2007-2008 защо не направиха мин заплата 400-500 лв господата от Бсп а сега се налага Герб да си смуче от пръстите за да вдигне поне малко доходите на най-засегнатите от нас, по време което никъде в Европа не вдигат заплати и пенсйи .Борисов гледа да угоди на всички и затова е най-плют нека разберем че хората в Европа оценяват положителното което се опитват да направят
139
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой допусна това мекотело говорещо на меко да ръси и малкото мозък който има
138
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Чифутската власт вече е стигнала да дъното - по *** от бойко и пакета *** не може да се намери, - всяка промяна може да бъде само полужителна. Но полужително не е спасително! - ние трябва да убеваме евреи, много евреи за да освободим България! Нужна е ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА както повечето народи правят в такъв случай, както сме го правили през турското робство.
137
0
 
0
 
! Отговори
jan преди 12 години
самовлюбени ***
136
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
az oba4e ne sam s razmaten mozak
135
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя на снимката СЕЛЕНДУРИН ли е или е хахо?
134
0
 
2
 
! Отговори
НЕМА СТРАШНО... преди 12 години
...И УТРЕ ДА УТРЕПЕШ КОМУНИСТ------НИКОГА, НЕ Е КЪСНО!АМА НА 10.11.89.....ВСЕ СЕ БЕХА *** ОТ СТРАХ....САМО МЪНКАХА ..."МИЛИ ХОРА"..ХА,ХА,ХА,АААА.....СЕГА -ГОЛЕМ ГО ВАДАТ-НАЛИ Е "ДЕМОКРАЦИЯ"ЗЕР ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ!
133
0
 
4
 
! Отговори
консултации преди 12 години
До "АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ"Колега, не влагай толкова патос и отрицание в мненията си. Да с консултации и вслушване на "другите" се прави политика. Това няма нищо общо с "Тройната коалиция". За пример ще ти посоча Обама. След изборният маратон в САЩ, за победилите, не е проблем, министри, шефове на агенции и важни за държавата постове да бъдат поверени на лица от загубилата избори партия. Така се управлява държава. Трябва да намериш способния човек, а не само да е верен на премиера лично.Поздрави
132
1
 
0
 
! Отговори
do 138 преди 12 години
prav si priqtel. togava mu beshe maikata.
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не става мой човек.Първо ще си платите за предишните лагери,щото за това злодеяние давност НЯМА и след това ще видим дали ще искате да отваряте нови."Кой те пита става ли или не става, ***?Няколко години на чист въздух и здрав физически труд ще ти се отразят благоприятно! След години ръката ще целуваш на съдията дето ще те изпрати в лагера!
130
1
 
2
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 12 години
Но аз на онази шушумига от село Веселиново да му бера лайката.Щото когато трябваше да ви овъзмездим за всички злосторства,той ни призова да се приберем по домовете с мир.Просто се *** от страх като разбра на къде отиват нещата.И за съжаление мнозинството го послуша.А сега от дистанцията на времето мога да кажа,че действително тогава е било по-добре дори и аз да дам фира но преди това да съм видял сметката на поне 10-на Червени Кхмери,отколкото да стана съвременик на всички простотии след 1990-т
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герб не влиза в пазарлъци - те направо купуват /депутатите -като доматите/
128
2
 
0
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 12 години
Вие сте небългари, мутропоклонници, и ***!Мястото ви е по трудови лагери, където да ви учат как се живее с труд, а не с пари за гейберастка мутренска пропаганда!!! :))======================================================Аааа,чакай малко *** червена!Вие не сте си платили сметката за предишните лагери сега нови искате да отваряте.Не става мой човек.Първо ще си платите за предишните лагери,щото за това злодеяние давност НЯМА и след това ще видим дали ще искате да отваряте нови.
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"*** червен, не си спомням да съм те упълномощавал да говориш от мое име.Щото и аз спадам към народа."*** гейберастка, недей да лъжеш, че си от народа!Вие сте небългари, мутропоклонници, и ***!Мястото ви е по трудови лагери, където да ви учат как се живее с труд, а не с пари за гейберастка мутренска пропаганда!!! :)))
126
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това управление е не само най-некадърното. Това е най-арогантното управление,което издига беззаконието в закон и пред очите на всички вкара мафията във властта.
125
0
 
1
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Тоя репортаж откъде да го чета ? От горе надолу или по диагонал ? Че виждате ли какво сте написали ? И ако написаното е вярно то този, който го е казал трябва да се връща в -ви клас. Валентин Николов - невероятно неграмотен некадърник.
124
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха, Кутевата пасмина ще ме скъса, по-неграмотно племе не бях виждал! И дори учат другите на граматика! :) Абе, вие като сте толкова ***, как пазите равновесие?
123
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Не можаха ли ГЕРБ да намерят по нормален човек,който в всеки изказ да не слага буквата А ,и по средата на всяко изречение да прави пауза.
122
0
 
4
 
! Отговори
Вигенин преди 12 години
ЛГБТ Действие ли са на смяна на Позитано днес? Моя да го чакам ли тази вечер?
121
5
 
4
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 12 години
Ето сега,вярно с минимална сума, но пенсиите пак ще бъдат увеличени. Минималната заплата също.В условия на световна криза -толкоз.А и не се правете типично по вашему на червени шушумиги по въпроса за начина по който е структурирана икономиката ни.Да не и тотално сбърканата ни структорно икономика да е в следствие на ГЕРБ? Не е,другари червени ***.Тя е наследство от 65 годишното управление на Комунистическата ви партия и на нейните маши,които се представяха за десни.