ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!

Управляващите нямало да търсят подкрепа от сините и „Атака“
Обновена: 8 юни 2011 15:32 | 8 юни 2011 15:32,
150
ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!
Снимка: Булфото

ГЕРБ в никакъв случай няма да води консултации с "Атака" или със "Синята коалиция" за подкрепа на правителството при гласуването на вота на недоверие към кабинета "Борисов".

Категоричната позиция изказа  зам.-шефът  на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, след като днес БСП и ДПС обявиха, че ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

„Ако водим преговори с някоя от парламентарните групи, това означава, че трябва да влезем в пазарлъци, а ние категорично не допускаме това", посочи тойй.

 ГЕРБ щял да очаква депутатите да гласуват държавнически при обсъждането на вота на недоверие.

„Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това“, коментира още Николов.

Още по темата

Според него опозицията не е "уцелила" темата за вота на недоверие. Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри, а правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи.

„Затова вотът на недоверие към кабинета на ГЕРБ е див и чист популизъм. Предизборно мозъкът на политиците се е размътил много. БСП и ДПС са естествен съюзник и преди, и сега, интересно е обаче дали "Атака" и "Синята коалиция" ще подкрепят правителството при вота“, допълни Николов.

Според него целта на опозицията била да преследва дестабилизация на парламента и на политическата стабилност, което обаче едва ли щяло да се случи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: вот на недовериеГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
9
 
! Отговори
консултации преди 13 години
...Няма да водим консултации...Егати и самовлюбените гербаджии. НЕ СЕГА, А НЕПРЕКЪСНАТО ТРЯБВА ДА ВОДИТЕ КОНСУЛТАЦИИ. Не може да не се съобразяваш с близките до теб, а после де ревеш, че те изнудват. Ама хора с улично образование и физкултура не ги схващат тези работи.
99
13
 
1
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ преди 13 години
Браво Днес.бг!С тази статия много яко показвате в какъв синхрон сте с оня *** Кутев.Публикувате статията и машите на Червените кхмери-платените драскачи започват яко плюене по сигнал.Я проверете от първите 50 мнения колко са на червени ***.Умирам от кеф как се давите в собствените си *** *** червени.Власт ще видите през онази ми работа.не си мислете че колкото по кресливи и истерични сте толкова доводите ви стават по-силни1Най-добрия комунист е този който е на 2 метра по зе
98
2
 
7
 
! Отговори
Правилно! преди 13 години
Другари тиквени гербави, какво става в тиквата на тиквата?Правилно! По всяко време ще имплодира, поради наличие на вакуум в нея!
97
2
 
7
 
! Отговори
вицекраля на Българи преди 13 години
Важното е, какво е мнението на вицекраля на България Ворлик, а не на тиквените гербави псевдодепутати!
96
2
 
13
 
! Отговори
Нанси преди 13 години
Бившата посланичка на САЩ у нас, Нанси Макълдауни, нарича пожарникаря "***"
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОСЛЕДЕН ВАЛС...ЗА ГЕРБ! КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ЦЕЛУВА РЪКА,СЕГА ЩЕ ЦЕЛУВА ДУПЕ!
94
0
 
1
 
! Отговори
Не е верно! преди 13 години
Писането на минуси за очевидни истини като бяло, черно, дъжд, въздух и др. твърдения ОТДАВНА проучени и изследвани само потвърждава написаното от мен. Интроверти, с дефектна ценностна система, амбициозни до болест да се измъкнат от някъде, готови на всичко за някой блажен кокъл. Това сте, пичове!
93
1
 
4
 
! Отговори
Не е верно! преди 13 години
Липсата на критическо мислене и лапането БЕЗ размисъл на всякакви лозунги и призиви от "ВОЖДА" или "ТОТЕМА" на племето е признак на племенно поведение. Не на свободни индивиди. Сори. Така пише в учебниците. Дори тези на Монката Дянков, Плевнелиев, Тотю, Мотю и друга КОНЮКТУРНА племенна сбирщина.
92
3
 
3
 
! Отговори
до 97 преди 13 години
С вишО или без кат мозъка ти е закърнял си си профан ще бачкаш и по 18 часа за 300 лв! Това е съдбата на селския кариерист с вишО !
91
4
 
6
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Знаете ли кои са най-засегнатите от кризата?Това са тези дето работят по 12 часа за малко пари, а сигурно мнозинството от тях са с висше образование!
90
4
 
2
 
! Отговори
Не е верно! преди 13 години
Призивите "Мачкай Бойко" отвсякъде погледнато са дело на нерализирани лузъри, които не търсят проблемите в себе си а в цялото мироздание. Ако Бойко тръгне срещу Лувъра, например, те ПАК ще викат: " Мачкай Бойко!!!" А Бойко, както забелязвате и последователя му е много ***! Може да тръгне навсякъде. Муха без глава!
89
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мозък мозък от кумундел колко да е мозък! А дано им мине вота ,че да дадем пълна подкрепа на Бойко ! Аз лично бих му гласувал 10 години диктат да упражни ! Така Доган ще си замине за Турция , серГей за СССР, а другите на бесилото !
88
5
 
3
 
! Отговори
Руска! преди 13 години
Волен е много повече мъж от Бойко!
87
16
 
5
 
! Отговори
Един проз преди 13 години
Мачкай Бойко,с теб сме!
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това, коментира още Николов."ГЕРБ си купуват депутати от другите парламентарни групи(независими) и по този начин си осигуряват мнозинство!Ще дойде един момент в който кораба на ГЕРБ ще започне да потъва и мишките ще започнат да бягат! Това ще е в най-скоро време!
85
6
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,ааа... преди 13 години
...по последни данни ---влизаме и в Шенген!!!!Те сега вече ,.... *** ще се поболеят от злоба...!Народа почва да търси работа масово на Запад, *** няма да има кой да им бачка ..."за без пари"...!НИЩО ДРУГО НЕ ИМ ОСТАВА ...ОСВЕН ДА СИ НАЗНАЧАВАТ ЗА "КАСИЕРИ" В СУПЕРИТЕ......ОТ *** МАХАЛИ..!ЕТО ВИ "АСОЦИИРАНЕ НА МАЛЦИНСТВАТА"....В ДЕЙСТВИЕ, ХА,ХА,АААААААА........!МАТряла.....ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ ,ЯКО.....ЗА ПАРТИЙНА СМЕТКА!!!
84
5
 
7
 
! Отговори
Тиквааа преди 13 години
Абе този царв.л нас нимката кой е? Мияза на комбайнер ако му туриш един хубав каскет
83
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има и друга АЛТЕРНАТИВА - АТАКА
82
22
 
11
 
! Отговори
Жалко но... преди 13 години
Жалко че ГЕРБ са единствената алтернатива на триглавата змия..И слава богу че ги има!
81
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Макроикономическите показатели на страната са много добри". Абе тези герберасти хептен бутат масло. Какви показатели са наред? Това е най- некадърното управление на България! Пълна скръб! Този *** голям разбирач се извъди. Егати капацитетите.